Neonet Opinie

: 82
29% Kupiłbym tu ponownie

Najbardziej istotna pozytywna recenzja

  2024-05-05
Dwa przedmioty
Kupiłem dwa rzeczy i jestem mega zadowolony z całej transakcji. Wszystko poszło gładko, a zamówie...Czytacz dalej
A. Malinowska

Najbardziej istotna negatywna recenzja

  2024-06-03
Klawiatura wadliwa
Moje doświadczenie z zakupem w tej firmie było bardzo kiepskie. Kupiłem klawiaturę, ale niestety ...Czytacz dalej
Zofia

Najwięcej głosów recenzja

  2022-12-19
Odkurzacz Samsung Jet 75 multi
Z firmą Samsung jestem związana już od wielu lat, więc wiem że mogę im zaufać. Wcześniej korzysta...Czytacz dalej
Bożena

Opinie (82)

  (12)

 (0)

  (12)

  (16)

  (42)

  • Nie ma jeszcze żadnych opini!

    Znajdź firmy, z którymi masz doświadczenie i napisz o nich opinie! Twoje opinie przyczyniają się do większej przejrzystości rynku i zwiększają wiarygodność firm..

  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    nawigacja Navitel E200

    Mała być wersja z Windowsem CE, przysłali wersję z Linuksem pomimo zaznaczenia w uwagach do zamówienia, żeby przed wysłaniem się upewnili, że wysyłają wersję Windows, zgodnie z opisem na stronie. Kontakt z działem reklamacji mocno utrudniony, na telefonie wisi się potwornie długo, po przebrnięciu przez wielopoziomowe menu oczywiście. Kontakt mailowy to w zasadzi kompletna porażka, nikt nie odpowiada.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Nie polecam!

    Zgodnie z informacjami podanymi na stronie internetowej sprzęt AGD, które zamówiłam w Neonet powinien być wysłane w ciągu 24 godz.

    Zamówienie wraz z transportem, wniesieniem sprzętów i dodatkowymi usługami złożyłam 15.7.2020 roku.
    16.07.20 otrzymałam informację, że wszystko jest na stanie i zamówienie przekazano firmie transportowe DTS.

    Otrzymałam pierwszą datę dostawy: 20.07. Dostawa nie dotarła. Powód: brak jednej z części zamówienia.
    Przesunięto datę dostarczenia przesyłki na 22.07.20.
    22.07.20 przesyłki nie dostarczono. Datę dostawy przesunięto na 24.03. 20. Powód: brak jednej z części zamówienia.
    Po wielokrotnej interwencji telefonicznej, do tej pory, 23.07.20 godz. 10:08, nie otrzymałam wyjaśnienia, dlaczego „Neonet” nie przesłał całości zamówienia i co się dzieje z brakującą częścią.

    Czas i terminy reklamacji telefonicznej:
    22.03:
    godz.8:30, 10:09, 12:35, 14:08
    23.07 08:45

    Dzięki mojej, kolejnej interwencji w firmie przewozowej DTS okazało się, że brakująca część dojechała i dostawa po 7 dniach oczekiwania nareszcie jest możliwa. Niestety tej informacji nie otrzymałam od przedstawicieli Neonet, którzy podobno od trzech dni sprawdzali co się stało z moim zamówieniem.

    Dostarczenie sprzętu opóźniło się (do dziś) o 7 dni!!!!!!!!! narażając mnie na nerwy i koszty związane z trzykrotnym czekaniem w mieszkaniu na odbiór towaru oraz przesunięciem montażu mebli w kuchni o cały tydzień.
    Mam nadzieję, że dostawa dojdzie dzisiaj i wszystko będzie w porządku, choć biorąc pod uwagę to co się wydarzyło do tej pory mam poważne wątpliwości i absolutnie nie ufam firmie NEONET!

    Jestem głęboko zawiedziona brakiem profesjonalizmu firmy "Neonet" i stosunkiem do klienta.

    Absolutnie odradzam wszystkim, którzy chcą otrzymać na czas swoje zamówienie usług tej firmy. Neonet nigdy więcej!!!!

    Nadal Neonet winny jest mi wyjaśnienie!


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    UWAGA - OSZUŚCI

    Bardzo przestrzegam przed tym sklepem. Obsługa jest grzeczna i równie grzecznie oszukuje klientów. Kupiłem przeszło miesiąc temu lodówkę, miałem w ramach promocji "50 za 500" dostać bon zakupowy, mimo upływu przeszło miesiąca niczego nie dostałem. Każdy kontakt mailowy, lub telefoniczny to uprzejme pytanie o numer zamówienia, klika chwil procesowania po czym informacja, że bon będzie dostarczony jutro, najdalej pojutrze. To bezczelne kłamstwa w żywe oczy i ewidentne złodziejstwo. TO SKLEP DLA FRAJERÓW, nie dajcie się oszukać tak jak ja, oni bezczelnie szukają frajerów.


Inni również oglądali