NiezależnaOpinia

    Car Free
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (76)

    9.6
    97% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    9.6
    Serwis
    rating
    9.6
    Cennik
    rating
    9.6
    Dostava
    rating
    9.6

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Polecam

    Polecam, sprawna obsługa, auto w porządku

    Przez: Ola 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Wszystko było bardzo profesjonalnie przeprowadzone. Miła i pomocna obsługa.

    Przez: Paulina 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam, wszystko ok

    Polecam, wzystko ok

    Przez: Ula 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko w porządku, polecam

    Polecam, wszystko bardzo dobrze zorganizowane

    Przez: Anna N. 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Nie polecam

    Kilka razy wypożyczając wystawiłam pozytywna opinie i . Ale po 5 latach korzystania z usług tej „firmy” i my zostaliśmy oszukani . Jeśli się „pogrzebie w necie”znajdziecie prawdziwe opinie !!! Szczególnie przydane byłych pracowników Car Free.Dziwny przypadek gdy po negatywnych opiniach pojawia się jednego dni kilka , kilkanaście pozytywnych i w kilkuminutowym odstępie !!!

    Przez: Justyna 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    4
    rating

    Polecam

    Wysoki poziom obsługi, polecam

    Przez: Agata J. 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Świetna wypożyczalnia!

    Świetna wypożyczalnia, po poprzednich doświadczeniach spodziewałam się najgorszego, ale miło się zdziwiłam - wszyskto zgodnie z umowa, na czas, samochód czysty, zadbany - naprawdę super! Polecam!

    Przez: Amanda 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam, wszystko w porządeczku

    POlecam, wszystko w porządeczku

    Przez: Tomasz D. 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko super, polecam!

    Wszystko super, polecam!

    Przez: Anna R. 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam zdecdyowanie :- ) wszystko sprawnie i bezproblemowo, co rzadko się zdarza

    Przez: Darek 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    100% zadowolenia!

    100% zadowolenia! Polecam i pozdrawiam :-)

    Przez: Agata 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Nie mam zastrzeżeń! :-)

    Nie mam zastrzeżeń! :-)

    Przez: Tomek K. 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    POLECAM!

    Jestem bardzo zadowolony z obsługi, wszystko świetnie zorganizowane - rezerwacja, samochód, sama obsługa - naprawdę godne polecenia!

    Przez: Julia 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko ok

    Wszystko ok, zdecydowanie polecam

    Przez: Adrian S. 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Serdecznie polecam

    Serdecznie polecam, bardzo fajnie wszystko zorganizowane. Samochód wydany sprawnie i bezproblemowo

    Przez: Maria Tworzydło 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Samochdoy i obsługa ok

    Samochody i obsługa bardzo ok, zdecydowanie polecam

    Przez: jacek.barecki12@gmail.com 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Świetna, ogarnięta obsługa

    Bardzo ogarnęta obsługa. Podczas rezerwacji zrobiłem błąd, co okazało się dopiero na miejscu. Obsłiga szybko to ogarnęła i po problemie - ferie uratowane :) :) jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam

    Przez: Paweł 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Świetna obsługa

    Świetna obsługa, polecam

    Przez: Natalia 30-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Cena adekwatna do oferty POLECAM

    Bardzo miła obsługa, sprawna obsługa przy wydaniu samochodu. Samo auto też ok, zgodne z zamówionym segmentem, cena adekwatna

    Przez: Agata 29-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam - wszystko super

    Przez: Anna Dec 29-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Car Free

    Twoja opinia