NiezależnaOpinia

    Car Free
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (76)

    9.6
    97% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    9.6
    Serwis
    rating
    9.6
    Cennik
    rating
    9.6
    Dostava
    rating
    9.6

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Polecam

    Jak najbardziej polecam tą wypożyczalnię, ponieważ można liczyć tutaj na duży profesjonalizm, jak i świetne samochody. Skorzystaliśmy przy okazji i na pewno wrócimy, jeśli będzie taka potrzeba.

    Przez: riki9020 06-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    polecam

    Ceny mnie tutaj zadowalają, w innych wypożyczalniach mają drożej i biorą kaucję a tutaj nie

    Przez: jagna20 06-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    profesjonalnie

    wszystko przebiegło bezproblemowo, zarówno wypożyczenie auta jak i oddanie, szybko , sprawnie i w miłej atmosferze

    Przez: mufasa 06-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    super

    Spokojnie mogę polecić wypożyczalnie. Miła obsługa, szybkie pożyczenie i oddanie samochodu. Możliwość podstawienia auta pod dany adres. Ceny uczciwe. Jestem zadowolony

    Przez: Miki00 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Świetnie!

    Wypożyczalnia moim zdaniem na bardzo dużo plus, ponieważ można wypożyczyć samochód bez płacenia kaucji, obsługa jest całodobowa i można skorzystać z opcji darmowego podstawienia samochodu. Fajnie dbają o klienta i mają świetne samochody. Na pewno jeszcze skorzystam!

    Przez: Ewelina99 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    ok

    W mojej ocenie jedna z lepszych wypożyczalni. Ceny nie są wygórowane.

    Przez: Małgorzata 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    polecam

    Bardzo polecam. Konkretna i fachowa obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Na pewno skorzystam z wynajmu jeszcze nie raz.

    Przez: Sarina 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Pełne zadowolenie

    Wypożyczałem auto w Warszawie, nie spodziewałem się aż takiego poziomu obsługi i stanu samego auta. Naprawdę miłe zaskoczenie. Myślę, że jeszcze skorzystam.

    Przez: Radek 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam, sprawna obsługa

    Polecam, sprawna obsługa, auto w porzadku, ceny bardzo dobre

    Przez: Paulina Wysocka 05-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    OK, polecam

    Samochód ok, obsługa ok - polecam

    Przez: Daniel 02-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Samochodzik godny polecenia, obsługa we Wrocławiu naprawdę w porzadku, polecam

    Przez: Waldek 01-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Pozytywnie

    Wszystko super autko opsługa odbioru i przekazanie będę wracał Jeszcze pewnie wiele razy. Pozdrawiam oddział Poznań. Polecam wszystkim

    Przez: Tomasz Ż 01-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Henryk 01-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko w porządku, polecam

    Samochód, obsługa i cena ok, więc polecam :-)

    Przez: Aadm J. 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam Carfree

    Polecam usługi Carfree, samochód super, obsługa bardzo sprawna

    Przez: Sabina 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystkow porządku

    Przez: Waldek 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko ok

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Natalia 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wszystko ok

    Samochód nowy, pachnący i czysty. Ceny ok, polecam

    Przez: Adam 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam, samochodzik ok

    Samochodzik bardzo ok, polecam serdecznie :-)

    Przez: Amanda 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Adrian 31-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Car Free

    Twoja opinia