NiezależnaOpinia

    Opinie Car Free

    Opinie

    Przeprowadzki, imprezy okolicznoÅ›ciowe, podróże sÄ… to koleje losu, które bardzo czÄ™sto towarzyszÄ… ludziom podczas życia, natomiast tym wydarzeniom akompaniujÄ… różnego rodzaju Å›rodki transportu. Przez dÅ‚ugi czas istnieje taka usÅ‚uga jak wynajem samochodów, a dziÅ› zyskaÅ‚a ona dużą dynamikÄ™, pozwala rozwiÄ…zać problem transportu zarówno dla jednej osoby, jak i dla organizacji. Ta usÅ‚uga jest bardzo potrzebna w dużych miastach lub kurortach.

    Tutaj znajdziesz najlepsze opcje wypożyczenia samochodu. Możesz przeczytać zebrane opinie, wrażenia i skargi o firmie Car Free. Porównanie na niezależnaopinia.pl pomoże Ci w podjÄ™ciu najlepszej decyzji zakupowej.

    Po wybraniu odpowiedniej opcji, wystarczy, że klikniesz w przycisk „Zobacz” i natychmiast możesz przejść na oficjalnÄ… stronÄ™ internetowÄ… wypożyczalni, w której dokonasz rezerwacji.

    O firmie Car Free

    Wypożyczalnie samochodów Car Free powstaÅ‚a w 2009 roku i od poczÄ…tku jej dziaÅ‚alnoÅ›ci priorytetem byÅ‚a popularyzacja wynajmu aut. DokÅ‚adajÄ… wszelkich staraÅ„, aby przekonać klientów, że wynajem samochodu to Å‚atwy i tani sposób podróżowania. ProwadzÄ… wynajem samochodów na terenie caÅ‚ej Polski. GÅ‚ówny oddziaÅ‚ Car Free znajduje siÄ™ w Warszawie. Firma posiada oddziaÅ‚y również na wszystkich lotniskach w kraju oraz w wiÄ™kszych miastach.

    Z firmÄ… Car Free możesz wypożyczyć samochód bez kierowcy i nie czuć ograniczeÅ„ podczas jazdy. WynajÄ™cie samochodu z naszÄ… firmÄ… nie jest luksusem, ale elementem komfortowego życia. KorzystajÄ…c z wynajmu samochodów do wÅ‚asnych celów, możesz wypożyczyć samochody dla swojej firmy lub na wÅ‚asny użytek.

    Co oferujÄ…

    Klienci szczególnie doceniajÄ… zdolność do wykorzystania swoich możliwoÅ›ci oraz podejÅ›cie do klienta, jakim wyróżnia siÄ™ firma Car Free.

    Wypożyczenie bez kaucji – jeden z najwiÄ™kszych udogodnieÅ„ dla klientów. Taka możliwość sprzyja wielu zadowalajÄ…cym warunkom, w szczególnoÅ›ci wszystkie formalnoÅ›ci ograniczone do minimum, dziÄ™ki czemu asortyment jest przejrzysty i zrozumiaÅ‚y dla każdego. Dodatkowo wypożyczenie samochodu bez kaucji daje możliwość znacznej ekonomii, co nadaje caÅ‚oÅ›ci oferty maksimum dostÄ™pnoÅ›ci.

    Możliwość szerokiego wyboru oraz rozmaitość to najlepsze poÅ‚Ä…czenie dla kontrahenta. Firma Car Free o to również zadbaÅ‚a, ponieważ wypożyczalnia samochodów dysponuje szerokÄ… flotÄ… marek samochodów, a szczególnie sÄ… to: Audi, Skoda, Opel, Ford, Nissan i wiele innych. Dodatkowo dla konsumentów istnej możliwość wybrania dÅ‚ugoÅ›ci czasu, tutaj firma proponuje krótkoterminowy, Å›riednioterminowy albo dÅ‚ugoterminowy okres.

    Na oficjalnej stronie internetowej jest Panel Klienta, gdzie po zalogowaniu możesz dokonać wszystkich czynności związanych z wypożyczonym samochodem.

    Warunki wynajmu

    Aby wypożyczyć samochód w Car Free bez kierowcy, musisz posiadać przy sobie paszport i prawo jazdy (miÄ™dzynarodowe Å›wiadectwo wydane w innym kraju również bÄ™dzie dziaÅ‚ać). Dla każdego okresu wynajmu sÄ… inne warunki.

    Koszt wynajmu zależy od modelu samochodu, na jaki okres został wypożyczony oraz dodatkowe usługi. Jedną z korzyści długoterminowego wynajmu samochodu jest cena. Im dłuższy, tym bardziej opłacalny.

    Kontakt

    Biuro obsługi klienta udziela konsultacje 24 godz. na dobę pod numerem +48 794 500 550 , gdzie od razu można dokonać rezerwacji samochodu, lun drogą mailową rezerwacje@carfree.pl l.

    Daj znać co sÄ…dzisz na temat Car Free. JesteÅ› za czy przeciw? W Polsce sprawdza siÄ™ to rozwiÄ…zanie, nie? To może za granicÄ… dziaÅ‚a Å›wietnie? A może korzystasz tylko z lokalnych dostawców bÄ…dź korzystasz z innego modelu usÅ‚ug podróżniczych online? Podziel siÄ™ z nami swoimi przeżyciami!

    Car Free
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (76)

    9.6
    97% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    9.6
    Serwis
    rating
    9.6
    Cennik
    rating
    9.6
    Dostava
    rating
    9.6

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Super

    Nie ma nad czym się tu zastanawiać. Jeśli potrzebujecie wynająć samochód, to śmiało możecie korzystać z ich oferty. Myślę, że będziecie bardzo zadowoleni z ich usług tak, jak ja.

    Przez: mkp032 25-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Nie mam porównania z innymi wypożyczalniami, poniewaz to była jedyna wypożyczalnia z jakiej na razie korzystałam, ale nie spodziewałam się tak dobrej obsługi i przede wszystkim szybkiego załatwienia wynajmu. Naprawdę mogę polecić to miejsce!

    Przez: Ewelina 25-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Bardzo miła obsługa, doradzono mi jaki samochód najlepiej się sprawdzi, tak żeby nie wydawać też dużo. Samochód nowy, sprawny i wszystko na wysokim poziomie.

    Przez: kamilm 25-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Warto skorzystać

    Wypożyczalnia oferuje dobre samochody za rozsądne ceny. Są punktualni. Samochody są nowe, więc świetnie się je prowadzi i jak potrzeba zawiozą auto nawet na lotnisko. Polecam!

    Przez: MartaW 24-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Wypożyczałem już kilkakrotnie samochód od tej firmy, jak dotąd zawsze mogłem liczyć na wysoki standard obsługi oraz dobrą cenę. Zdecydowanie polecam.

    Przez: Andrzej Majka 24-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Najlepsza!

    Często korzystam z różnych wypożyczalni, ale powiem szczerze, że nie znalazłam jeszcze takiej, która ma tyle usług w dobrej cenie. Warto też być ich stałym klientem.

    Przez: Anka 24-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Bardzo dobra

    Wypożyczalnia posiada całodobową obsługę, więc idealna opcja dla osób takich, jak ja, które potrzebowały transportu prosto z lotniska, a wiadomo, że przylatuje się o różnych porach.

    Przez: maciek202 23-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Świetna!

    Jedna z lepszych wypożyczalni w mojej okolicy. Polecam Wam serdecznie, bo ja sama osobiście bardzo często korzystam, jeśli tylko potrzebuję lepszego samochodu w dalszą podróż.

    Przez: sabina_sz 23-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Nie spodziewałem się, że wyposażenie samochodu będzie takie przyjemne. Super! Dodam też, że fajną opcją jest to, że można śmiało wypożyczyć sobie samochód i zostanie on za darmo podstawiony pod odpowiednie miejsce.

    Przez: marcel900 23-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super!

    Powiem szczerze, że do tej pory miałam niemiłe doświadczenia z różnymi wypożyczalniami, ale zmieniło się to, gdy skorzystała z Car Free! Przyciągnęła mnie przede wszystkim opcją, jaką jest darmowe podstawienie samochodu.

    Przez: Maja0222 23-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Jedna z lepszych wypożyczalni z jakich korzystałam. Co dla mnie bardzo ważne bez kaucji, nowy samochód (wiec spokojna jazda, ze nic się nie stanie). Obsługa w porządku (Krakow Lotnisko). Co wiecej, zdecydowany plus za cenę, duzo lepsza niż u konkurencyjnych firm. Sprawdzałam i niby cena atrakcyjniejsza a później dodatki, ubezpieczenia i wychodziło duzo drożej, tutaj cena pokazana to cena ostateczna, wiec super. Podsumowując polecam ☺

    Przez: Ula 20-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    firma katastrofa

    Moje doswiadczenie z firma :P
    Zastanawiałam się czy pisać czy nie W końcu każdy się stara o ten sukces . Natomiast takiego olewactwa to ja dawno nie widziałam . Byliśmy umowieni na konkretna godzine w konkretnym miejscu po odbior samochodu . Na początku ludzie sie spoźniali i nic cisza z ich strony wiec zadzwoniłam żeby sie dowiedziec kiedy bedzie samochod . Pani mi powiedziała ze rozmawiała z kierowca i bedzie za 10 min. Po czym po 2 minutach zadzwonił do mnie inny Pan ktory mnie poinformował ze samochod stoi zepsuty i może za godzine uda sie coś znaleźć . Naprawdę nie trzeba aż tak zwodzić i olewać ludzi ,
    Moje doświadczenie to jakiś dramat .

    Zapraszam do Comfort car !!!! to jest firma

    Przez: Zofia 20-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    Dziadostwo

    Pisząc tą opinię chciałbym się podzielić z potencjalnymi klientami firmy Carfree. Pracownicy firmy są osobami które próbują naciągnąć na ubezpieczenie przy odbiorze samochodu ,notabene dostajesz inny samochód niż chciałeś. Jestem ostrożnym kierowcą i nie uszkodziłem samochodu a przy odbiorze pan który nie ma pojęcia o powłoce lakierniczej ,prawie obowiązującym w Polsce i wielu rzeczach wskazał mi uszkodzenie lakieru ( możliwe przesłanie do oceny dla każdego ).Zdumienie moje sięgnęło zenitu kiedy następnego dnia dostałem fakturę uwaga na 2500 PLN . Pan odbierający auto stwierdził że to jest szkoda która nie widnieje na protokole odbioru więc muszę zapłacić . Nie będę musiał płacić w momencie kiedy zweryfikowane zostaną protokoły poprzednich klientów i może to zarysowanie było odnotowane. Wskazałem co najmniej 3 inne miejsca uszkodzenie lakieru w tym pojeździe ale pan został nie poruszony stwierdzając że takie rzeczy są akceptowalne.
    Nie wieże w uczciwość tej firmy mało tego jestem przekonany że firma naciąga ludzi takich jak ja i wyłudza pieniądze .
    Jeśli ktoś jest zainteresowany zdjęciami. Mój email edwdom12@gmail.com .

    Przez: Edward Domanski 18-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    7.5
    rating

    Polecam

    Polecam, jedna z lepszych wypożyczalni z jakich korzystałem

    Przez: Adam 14-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, kompetentna obsługa, samochód praktycznie jak nowy, szybka dostępność (rezerwowałąm 2 dni wcześniej), wszystko naprawdę ok

    Przez: Jolanta 08-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Bardzo polecam - doskonała obsługa

    Polecam - jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi na lotnisku w Krakowie. Całe wypożyzcenie i zwrot bardzo sprawnie przeprowadone, bezproblemowy kontakt

    Przez: Alina 08-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super!

    Jedna z lepszych wypożyczalni z jaką miałam do czynienia - wszystko dobrze zorganizowane, bardzo dobre ceny za wynajem, uper jest to że nie blokują kasy na kaucję (dla mnie to było zawsze irytujace, zwłaszcza jak wykupuję ubezpieczenie), obsługa bardzo sympatyczne (Poznań) no i generalnie nie ma się do czego doczepić :)

    Przez: Agata 08-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super podejście!

    Świetne podejście do klienta, samochód naprawdę super, bez kaucji - czego chceić więcej? Polecam :)

    Przez: Sabina 07-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Najlepsza wypożyczalnia

    Z tych wypożyczalni co korzystałem do tej pory to tu mają zdecydowanie najlepsze warunki. Na pewno to że nie trzeba płacić kaucji to przede wszystkim ale i stan aut i ceny jakie mają.

    Przez: Bartek 06-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    polecam!

    Lubię wypożyczać tutaj auta, mam pewność że wszystko będzie załatwione szybko i stawki są dobre, obsługa też na plus.

    Przez: Olek 06-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Car Free

    Twoja opinia