NiezależnaOpinia

    Opinie Car Free

    Opinie

    Przeprowadzki, imprezy okolicznoÅ›ciowe, podróże sÄ… to koleje losu, które bardzo czÄ™sto towarzyszÄ… ludziom podczas życia, natomiast tym wydarzeniom akompaniujÄ… różnego rodzaju Å›rodki transportu. Przez dÅ‚ugi czas istnieje taka usÅ‚uga jak wynajem samochodów, a dziÅ› zyskaÅ‚a ona dużą dynamikÄ™, pozwala rozwiÄ…zać problem transportu zarówno dla jednej osoby, jak i dla organizacji. Ta usÅ‚uga jest bardzo potrzebna w dużych miastach lub kurortach.

    Tutaj znajdziesz najlepsze opcje wypożyczenia samochodu. Możesz przeczytać zebrane opinie, wrażenia i skargi o firmie Car Free. Porównanie na niezależnaopinia.pl pomoże Ci w podjÄ™ciu najlepszej decyzji zakupowej.

    Po wybraniu odpowiedniej opcji, wystarczy, że klikniesz w przycisk „Zobacz” i natychmiast możesz przejść na oficjalnÄ… stronÄ™ internetowÄ… wypożyczalni, w której dokonasz rezerwacji.

    O firmie Car Free

    Wypożyczalnie samochodów Car Free powstaÅ‚a w 2009 roku i od poczÄ…tku jej dziaÅ‚alnoÅ›ci priorytetem byÅ‚a popularyzacja wynajmu aut. DokÅ‚adajÄ… wszelkich staraÅ„, aby przekonać klientów, że wynajem samochodu to Å‚atwy i tani sposób podróżowania. ProwadzÄ… wynajem samochodów na terenie caÅ‚ej Polski. GÅ‚ówny oddziaÅ‚ Car Free znajduje siÄ™ w Warszawie. Firma posiada oddziaÅ‚y również na wszystkich lotniskach w kraju oraz w wiÄ™kszych miastach.

    Z firmÄ… Car Free możesz wypożyczyć samochód bez kierowcy i nie czuć ograniczeÅ„ podczas jazdy. WynajÄ™cie samochodu z naszÄ… firmÄ… nie jest luksusem, ale elementem komfortowego życia. KorzystajÄ…c z wynajmu samochodów do wÅ‚asnych celów, możesz wypożyczyć samochody dla swojej firmy lub na wÅ‚asny użytek.

    Co oferujÄ…

    Klienci szczególnie doceniajÄ… zdolność do wykorzystania swoich możliwoÅ›ci oraz podejÅ›cie do klienta, jakim wyróżnia siÄ™ firma Car Free.

    Wypożyczenie bez kaucji – jeden z najwiÄ™kszych udogodnieÅ„ dla klientów. Taka możliwość sprzyja wielu zadowalajÄ…cym warunkom, w szczególnoÅ›ci wszystkie formalnoÅ›ci ograniczone do minimum, dziÄ™ki czemu asortyment jest przejrzysty i zrozumiaÅ‚y dla każdego. Dodatkowo wypożyczenie samochodu bez kaucji daje możliwość znacznej ekonomii, co nadaje caÅ‚oÅ›ci oferty maksimum dostÄ™pnoÅ›ci.

    Możliwość szerokiego wyboru oraz rozmaitość to najlepsze poÅ‚Ä…czenie dla kontrahenta. Firma Car Free o to również zadbaÅ‚a, ponieważ wypożyczalnia samochodów dysponuje szerokÄ… flotÄ… marek samochodów, a szczególnie sÄ… to: Audi, Skoda, Opel, Ford, Nissan i wiele innych. Dodatkowo dla konsumentów istnej możliwość wybrania dÅ‚ugoÅ›ci czasu, tutaj firma proponuje krótkoterminowy, Å›riednioterminowy albo dÅ‚ugoterminowy okres.

    Na oficjalnej stronie internetowej jest Panel Klienta, gdzie po zalogowaniu możesz dokonać wszystkich czynności związanych z wypożyczonym samochodem.

    Warunki wynajmu

    Aby wypożyczyć samochód w Car Free bez kierowcy, musisz posiadać przy sobie paszport i prawo jazdy (miÄ™dzynarodowe Å›wiadectwo wydane w innym kraju również bÄ™dzie dziaÅ‚ać). Dla każdego okresu wynajmu sÄ… inne warunki.

    Koszt wynajmu zależy od modelu samochodu, na jaki okres został wypożyczony oraz dodatkowe usługi. Jedną z korzyści długoterminowego wynajmu samochodu jest cena. Im dłuższy, tym bardziej opłacalny.

    Kontakt

    Biuro obsługi klienta udziela konsultacje 24 godz. na dobę pod numerem +48 794 500 550 , gdzie od razu można dokonać rezerwacji samochodu, lun drogą mailową rezerwacje@carfree.pl l.

    Daj znać co sÄ…dzisz na temat Car Free. JesteÅ› za czy przeciw? W Polsce sprawdza siÄ™ to rozwiÄ…zanie, nie? To może za granicÄ… dziaÅ‚a Å›wietnie? A może korzystasz tylko z lokalnych dostawców bÄ…dź korzystasz z innego modelu usÅ‚ug podróżniczych online? Podziel siÄ™ z nami swoimi przeżyciami!

    I Opened A Free Car Dealership

    Car Free
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (189)

    9.6
    96% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    9.6
    Serwis
    rating
    9.6
    Cennik
    rating
    9.6
    Dostawa
    rating
    9.6

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Polecam

    Polecam, jestem zadowolona z usług Państwa firmy

    Przez: Agata26-10-2020
    wyfzmmvktj21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszytko ok

    Przez: Tomasz23-10-2020
    ykjydbqrbi21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Olaf23-10-2020
    dbyhanzghz21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Agata23-10-2020
    bennabnhne21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Karol23-10-2020
    kbbpdafawo21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    polecam

    polecam, wszystko ok

    Przez: Daniel23-10-2020
    flhongjkhc21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    polecam

    polecam, wszystko ok

    Przez: Sabina23-10-2020
    ukmfphehwh21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko w porządku

    Przez: Hubert23-10-2020
    azxhrvzcyh21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super

    Super, jednym słowem, wszystko w porządku. Polecam wypożyczalnie, samochody super, ceny bardzo ok

    Przez: Artur23-10-2020
    acakfmmfsh21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko super

    Przez: Anna23-10-2020
    hzdnxcqgid21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam,

    Polecam, jedna z lepszych wypożyczalni w mieście. Wszytko top

    Przez: Adam23-10-2020
    exjfluxyby21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Adam22-10-2020
    ibmeevvrtg21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, nie mam zastrzeżeń

    Przez: Anna22-10-2020
    yozqmiskeo21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Polecam, wszystko ok

    Przez: Hubert22-10-2020
    fahybdkxfb21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    POlecam

    Polecam ,wszystko ok

    Przez: Anna22-10-2020
    ihnjoelngy21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Wynająłem auto z Wrocławia po przylocie z zagranicy. Potrzebowałem sprawne, wygodny samochód w dobrej cenie na święta. Udało się taki zorganizować w Carfree. Jako jedyni mieli do zaoferowania uczciwe ceny i w ogóle samochody, inne wypożyczalnie to jakieś żarty sobie robią z ludzi ale to już inna sprawa. Pełna obsługa telefoniczna, bardzo miła Pani. Papierologi szybko i bezboleśnie - POLECAM

    Przez: Lesław18-10-2020
    miyfdizlfi21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam, wszystko ok

    Pełen profesjonalizm żadnych kantów czy niedomówień wszystko szybko sprawnie prosto. Auto czyste i w bardzo dobrym stanie miła obsługa nie tylko gdy wypożyczasz ale i gdy oddajesz. Polecam ja na pewno wrócę jak tylko będzie potrzeba wynajmu.

    Przez: Olaf18-10-2020
    fafpgepvcu21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Wszystko ok!

    Bardzo polecam ! Czyste, zadbane auta, miła obsługa. Auto postawione na lotnisko, spełniło moje oczekiwania. Cenowo przystąpi. Polecam!

    Przez: Karol18-10-2020
    fxafifspwe21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Bardzo konkretna wypożyczalnia samochodów. Samochody dobrze wyposażone, nie najbiedniejsze wersje. Czyste i pachnące, co najważniejsze nowe. Od samego początku wynajmu obsługa ze strony firmy była wyjątkowo uprzejma. Obsługa na infolinii bezproblemowa, później przy wynajmie samochodu auto podstawione na czas mające dopiero kilka miesięcy no i najważniejszy zwrot . Nie miałem czasu na obmycie auta , a tu miły gest powiedzieli że nie szkodzi, że sobie poradzą, a bałem sie już, że tak jak w innych wypożyczalniach skasują za mycie auta dość sporą kwotę. Oczywiście wspomnę na koniec, że bardzo niskie ceny. Naprawdę wypożyczalnia godna polecenia.

    Przez: Ula18-10-2020
    woxotwxung21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Bardzo uprzejmi ludzie, rzeczywiście wyróżniają się ceną jak sama nazwa wskazuje jednak nie odbija się to na jakości usługi. Polecam

    Przez: Anna18-10-2020
    yeyondmobv21-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Car Free

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Car Free jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 189 opinii klientów o Car Free. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 9.6/10, a 96% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Car Free?

    Car Free działa głównie w kategorii Samochód, a dokładniej w Wynajem samochodów.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Car Free . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.