NiezależnaOpinia

    Opinie Triverna

    Triverna to ekskluzywny klub hotelowy ze starannie dobranymi ofertami w wyjÄ…tkowych cenach specjalnie dla klubowiczów. Promocje z rabatami nawet do 70%. Klub hotelowy Triverna prezentuje oferty najlepszych w Polsce (i zagranicÄ…) hoteli SPA & Wellness. Z uwagÄ… wynegocjowane rabaty sprawiajÄ…, że klubowicze Triverna mogÄ… cieszyć siÄ™ pobytem w cztero- lub piÄ™ciogwiazdkowym hotelu w cenie pokoju w pensjonacie. Hotele znajdziesz we wszystkich popularnych miejscowoÅ›ciach turystycznych w kraju - takich jak: Zakopane, KoÅ‚obrzeg, Ustka, Ustronie Morskie, czy Szklarska PorÄ™ba. Znajdź dla siebie idealny hotel na weekendowy wyjazd. Skorzystaj z wyszukiwarki hoteli, wybierajÄ…c preferowane kierunki podróży i udogodnienia, dostÄ™pne w hotelu. Szukasz wakacyjnego wyjazdu, kwatery na ferie zimowe pod samym stokiem, a może rodzinnego hotelu na Sylwestra i ÅšwiÄ™ta Bożego Narodzenia? Wymarzone hotele na te wszystkie wyjazdy znajdziesz dziÄ™ki wyszukiwarce hoteli od Triverna i kategoriom promocyjnym - takim jak wakacje, ferie zimowe, relaks SPA, czy rodzinne wyjazdy. Na każdÄ… wyjÄ…tkowÄ… okazjÄ™: powitanie Nowego Roku, weekend Trzech Króli, Walentynki, DzieÅ„ Kobiet, ÅšwiÄ™ta Wielkanocne, MajówkÄ™, dÅ‚ugi weekend Bożego CiaÅ‚a, dÅ‚ugie weekendy w listopadzie, Boże Narodzenie i Sylwester Triverna przygotowuje atrakcyjne cenowo oferty pobytów w hotelach. W klubie hotelowym Triverna znajdziesz najlepsze marki hotelarskie w Polsce, takie jak Hotel Grand Lubicz***** Uzdrowisko Ustka nagrodzony tytuÅ‚em "Najlepszy hotel dla rodzin z dziećmi" w konkursie Hotel Przyjazny Rodzinie 2015, wielokrotnie nagradzany awangardowy hotel Blow Up Hall 5050 (m.in. Best Suite Hotel w Europie w 2016r. przyznana przez Haute Grandeur Global Hotel Awards), Czarny Potok Resort SPA & Conference**** nagrodzony m.in. za NajpiÄ™kniejsze SPA 2016, a także butikowe, kameralne hotele, wyjÄ…tkowe pensjonaty jak i najlepsze resorty peÅ‚ne atrakcji dla caÅ‚ej rodziny. Łączy je ponadprzeciÄ™tny standard i promocyjna cena. Wybrany hotel prosto i szybko zarezerwujesz online korzystajÄ…c z systemu rezerwacyjnego Triverna.pl

    Jak wyglÄ…da proces rezerwacji w Triverna?

    Proces rezerwacji jest niezwykle prosty i w caÅ‚oÅ›ci odbywa siÄ™ online. Po wybraniu oferty należy okreÅ›lić daty pobytu, liczbÄ™ osób (w tym dzieci i niemowlÄ…t - należy zwrócić uwagÄ™ na przedziaÅ‚y wiekowe, które wyÅ›wietlajÄ… siÄ™ w dymkach, i kliknąć „Rezerwuj”. Na kolejnych etapach można dokupić dodatkowe Å›wiadczenia, wybrać preferencjÄ™ Å‚óżek w pokoju oraz przesÅ‚ać do hotelu życzenia specjalne. Aby przejść do pÅ‚atnoÅ›ci, należy być zalogowanym. NastÄ™pnie należy podać dane osoby podróżujÄ…cej i kliknąć „PÅ‚acÄ™”. Rezerwacja jest wiążąca po dokonaniu pÅ‚atnoÅ›ci za poÅ›rednictwem operatora pÅ‚atniczego Dotpay.

    Odwołanie lub reklamacje w Triverna

    WiÄ™kszość ofert zakupionych za poÅ›rednictwem Triverna jest „bezzwrotna, bez możliwoÅ›ci modyfikacji” - jest to jeden z powodów, dlaczego Triverna może oferować tak atrakcyjne ceny. W każdym przypadku informacja o warunkach ewentualnych zmian rezerwacji jest wyraźnie wskazana w treÅ›ci oferty. JeÅ›li pobyt nie speÅ‚niÅ‚ Twoich oczekiwaÅ„, jak każdemu klientowi przysÅ‚uguje Ci prawo zÅ‚ożenia reklamacji - najlepiej jÄ… zgÅ‚osić od razu w trakcie pobytu w hotelowej recepcji.

    WspóÅ‚praca z Triverna

    Triverna oferuje wspóÅ‚pracÄ™, dziÄ™ki której zmożesz zwiÄ™kszyć sprzedaż swojego obiektu hotelowego. Co zyskujesz:

    - osiÄ…gaj zyski, zwiÄ™kszajÄ…c liczbÄ™ klientów twojego obiektu;

    - brak staÅ‚ych kosztów i opÅ‚at za rejestracjÄ™ czy umieszczenie oferty;

    - znajdź nowych klientów, zainteresowanych wyjÄ…tkowymi miejscami;

    - Triverna stworzy indywidualny profil Twojego obiektu.

    Opinie na temat sklepu internetowego Triverna

    Czy masz wiedzę na temat Triverna? Jesteś zadowolony z usług? Podziel się swoim doświadczeniem, aby przyszli klienci mogli dowiedzieć się więcej.

    Triverna
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (13)

    3.8
    31% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    3.8
    Serwis
    rating
    3.2
    Cennik
    rating
    4.6
    Dostawa
    rating
    3.6

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    MEDORA AURI PODGORA

    Właśnie wróciłam z Podgory w Chorwacji, pobyt w hotelu MEDORA AURI, wszystko było w jak najlepszym porządku, hotel, cena, wszystko zgodnie z opisem. Przed wyjazdem czytałam opinie i miałam wiele wątpliwości, napisałam @ do TRIVERNY i szybko otrzymałam odpowiedź. Negatywne opinie wynikają, moim zdaniem z tego że osoby zamawiające nie czytają regulaminu. Serdecznie polecam Triverne, ja skorzystam ponownie. Pozdrawiam

    Przez: Beata27-07-2021
    Wacek Yaqinta30-08-2021

    To jest firma z du..y,niech się nikt nie nabiera,nie polecam

    małgorzata30-08-2021

    chcę wykorzystać moja rezerwację nr rezerwacji 1136083

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    10
    rating

    Hotel Krynica

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu krynica z którego wróciliśmy zakupionym przez portal TRIVERNA . Gorąco polecam !

    Przez: Ilona 24-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Grand Loala Spa w Pobierowie.

    Byłem z żoną 25.06.-27.06.2021r Powiem T R A G E D I A, pokój mały, brudno, pajęczyny pod biurkiem, łazienka klapa od sedesu ledwo wisi, brak wentylacji w łazience, co dla mnie było dużym zaskoczeniem. oczywiście mówię o pokoju nr.7 parter. Płaciłem 800 zł za 2 noce z wyżywieniem. Trzy gwiazdki Pensjonat. Co do jedzenia to tragedia, brak jedzenia ,stare ,stoi się aby wpuścili. Coś niebywałego. Omijajcie to miejsce.

    Przez: Paweł Leawandowski28-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Rezerwacja hotelu

    Zgadzam się z moimi przedmówcami!!!NACIĄGACZE I KŁAMCY!Zero kontaktu tel.,Triverna to oszuści. Nie polecam. Piszą o bezpłatnym anulowaniu rezerwacji do 7 dni przed, a potem okazało się że nie zwracają pieniędzy.
    Zdecydowanie odradzam!!!!

    Przez: SYLWIA 22-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    Hotel grand laola spa Pobierowo

    Dno dna, zakupilem pobyt w pokoju stodio delux 4pm2, otrzymalem pokoj standard okolo 14m2 w pokoju brud syf nie sprzatane, meble zlane jakas ciecza zdjecia z projektu, a na miejscu typowy PRL, restauracja syf kila i mogila. Jedzenie stare, sprzed kilku dni, zero wyboru nawet do śniadania. Nie polecam ani Triverny ani Grand Layola Spa Pobierowo
    W takim syfie nie bylem jak zyje

    Przez: Marcin22-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    hotel w górach

    Absolutnie nie Polecam !!! Jak tylko przestrzec innych?

    Przez: Janusz08-04-2021
    Małgorzata 25-05-2021

    Odradzam zostałam oszukana kupiłam pokój studio dostałam po dokonaniu płatności 2 osobowy standard żenada kontaktu zero Odradzam i ostrzegam

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3
    rating

    2 noclegi w hotelu SPA

    Triverna to oszuści. Nie polecam. Piszą o bezpłatnym anulowaniu rezerwacji do 7 dni przed, a potem okazało się że nie zwracają pieniędzy.

    Przez: Grzegorz 21-03-2021
    andrzej23-03-2021

    Potwierdzam,mam takie same =zle doswiadczenia. oszusci ,manipulatorzy,zlodzieje

    Malgorzata 25-05-2021

    odradzam na stronie triverna wybrałam opcje studio 2 osobowe delux po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu zaliczki w rezerwacji zobaczyłam pokój 2 osobowy standard.... kontaktu zero ...jskas baba wpiera mi ze kupiłam coś czego nie kilolam po zapłaciłam za studio odradzam szczerze porażka nigdy więcej

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Pobyt w hotelu delita w Druskiennikach

    Nie polecam, z firma nie można się wcale dogadać . Nacieliśmy się wykupując pobyt tuż przed pandemia Corony

    Przez: Kasia03-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    ?

    Naciągają ludzi. Kontakt telefoniczny zerowy. Maila z anulacją wysyłałam trzy razy. Rezerwując hotel trzeba czytać wszystko drobnym drukiem bo mozna się naciąć. Nie polecam.

    Przez: Monika 03-02-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    4.5
    rating

    Porażka

    Znalazłem na portalu hotel z którego po czasie jednego dnia stwierdziłem, ze chciałbym go zmienić, komunikat na stronie głównej był taki iż można zmienić ten hotel na dowolny z ich oferty(7 dni przed datą przybycia). Po napisaniu o tym iż chciałbym zmienić hotel(8 dni przed), pracownica napisała, ze nie jest to możliwe i ze mogę zmienić tylko datę przybycia w tym hotelu. Kontakt z triverna-porażka, wprowadzają ludzi w błąd, z tego co widziałem to nie jestem jedyną osobą która została kolokwialnie mówiąc oszukana. Nr. Tel nigdzie nie ma, co ma sens, bo obsługa klienta na tym portalu jest tragiczna. NIE POLECAM!

    Przez: Tomek28-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Zabierają pieniądze

    Oszukują turystów jak i hotele. Zabierają pieniądze i mimo obecnych nowych przepisów oraz paragrafów w związku z koronawirusem które jednoznacznie mówią że nie ma bezzwrotnych zaliczek. Trivena zabiera ludziom pieniądze! Złodzieje i kłamcy. Odsyłają do biura obsługi klienta z którym telefonicznie się nie można skontaktować. Tylko mailem na który niewiadomo kiedy odpowiedzią... najlepiej po urlopie. W każdym razie chodzi o to że Trivena zmusza do dalszych transakcji których nie chcemy.

    Przez: grzegorz surowaniec06-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    v

    poszukuje ludzi poszkodowanych ,zarówno przez hotel Poradzić jak i przez portal Triverna, z którym o hotel działa w zmowie,a sprzedaż na portalu nadal trwa w najlepsze z klauzulą bezzwrotna. Osoby poszkodowane proszone są o kontakt celem złożenia pozwu zbiorowego przeciwko wymienionym podmiotom,jak i złożenia doniesienia podejrzenia popełnienia przestępstwa. Są na to odpowiednie paragrafy ,a zwrot poniesionych kosztów dla poszkodowanych klientów jest bezsporny

    Przez: Andrzej03-04-2020
    Lidka16-04-2020

    Bardzo chętnie się dołączę do tego pozwu. W dzisiejszej rzeczywistości która nawiedziła cały świat nie potrafią się ugiąć i liczą tylko na swój zysk, takie firmy jak Triverna powinny przestać istnieć i nie naciągać swoich klientów.

    Anna19-05-2020

    Chętnie dołączę się do pozwu. Zwalanie odpowiedzialności na hotel, hotel nie odpowiada ani na emaile ani na telefony. Jakby nie istnieli. Triverna odpowiada paragrafami i umywa ręce. Skandal.

    Geno13-09-2020

    Zgadzam się z innymi opiniami - NACIĄGACZE Zarezerwowałem hotel, wpłaciłem zaliczkę z myślą, że resztę dopłacę w hotelu, bo tak zazwyczaj robię w innych tego typu przypadkach. W hotelu okazało się że moja rezerwacja została anulowana bo nie wpłaciłem brakującej kwoty na 10 dni przed przyjazdem. W warunkach BEZPŁATNEJ ANULACJI jest co prawda taki zapis (małymi literami i w jednym z ostatnich punktów) ale nie miałem zamiaru anulować pobytu więc nie wczytywałem się w przydługą treść warunków anulacji. Oczywiście kontakt telefoniczny z Triverną nie był możliwy a w odpowiedzi na reklamację mailową dowiedziałem się od Pani MARIOLI (z nazwiska się nie przedstawia) że to SYSTEM anulował. Ostrzegam przed tą firmą. Takie firmy nie powinny istnieć na naszym rynku. Dołączę się do pozwu zbiorowego.

    Ewa22-06-2021

    Witam , od wczoraj walczę z portalem . NIe można się skontaktować telefonicznie niby przyczyny techniczne. Zablokowane środki do wykorzystanie w ciągu 24 h. Gdy próbowałam zrobić rezerwację to znikły. Chętnie się podłączę, żeby walczyć o każdy grosz.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Naciągacze

    Podczas zakupu przeskoczyła mi data rezerwacji, a przed samym kupieniem noclegu w hotelu pojawiła się informacja że jak nie dokończę transakcji to nie będzie już możliwości kupic bo ktoś inny teraz kupuje . Nie dało się wrócić do poprzedniej strony żeby sprawdzić datę. Oferta okazała się bezzwrotna i bez możliwości dokonania zmień w rezerwacji. Podłe postępowanie strony. Traci się całe pieniądze za niewielki błąd,gdzie jest to nagminne przez internet. Nie polecam

    Przez: Aleksanda26-02-2020
    Grazyna07-09-2020

    Przyłączam się do wypowiedzi poprzedników /nie polecam biura/ . Ponadto chcę poinformować o kompetencji pracownicy hotelu Wolski , która zadzwoniła do mnie o godz.23.16 nie wydobywając z siebie żadnego słowa /myślała, że jest anonimowa/. Następnego dnia, jak zadzwoniłam do hotelu , kolejna pracownica poinformowała mnie, że Ona by tak nie postąpiła, a koleżanka chciała zapytać czy pojawię się w zarezerwowanym terminie. Ponieważ moja sytuacja rodzinna się skomplikowała , a brak jest możliwości anulowania rezerwacji i odzyskania wpłaconej zaliczki w wys 269 zł. nie informowałam hotelu. Nie usłyszałam słowa przepraszam za nocny telefon. Pozdrawiam właścicieli hotelu i biura

    Tomek28-11-2020

    Chętnie się dołączę do pozwu.

    Dorota29-11-2020

    Chętnie się dołączę do pozwu ,trzeba coś zrobić z tymi złodziejami.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    Napisz wlasną opinię o Triverna

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Triverna jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 13 opinii klientów o Triverna. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 3.8/10, a 31% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Triverna?

    Triverna działa głównie w kategorii Wakacje i podróże, a dokładniej w Budżetowe podróżowanie, All-inclusive, Hotel i Hostel.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Triverna . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.