NiezależnaOpinia

    Opinie Roneberg

    O sklepie Roneberg

    Właścicielem sklepu internetowego Roneberg jest firma B2B MK Sp. z o.o. z Kwidzynia.

    Oferta w sklepie Roneberg

    Żyjemy w czasach, w których najnowsze technologie stosuje się głównie w celu ułatwiania codziennego życia. Jak w pełni wykorzystać nowe możliwości? Pomoże Ci w tym Roneberg, marka inteligentnych produktów przeznaczonych do wspierania codziennych starań o zachowanie zdrowia i urody.
    Poszukujesz łądnego, funkcjonalnego smartwatcha? W sklepie znajdziesz model Roneberg R8 Zegarek współpracuje z popularną aplikacją, używaną także przez innych producentów smartbandów i smartwatchy, czyli H Band. Aplikacja jest wyjątkowo prosta i intuicyjna, poznanie wszystkich jej funkcji i konfiguracja zajmują kilkanaście minut. Aplikacja pozwala na tworzenie statystyk dotyczących mierzonych parametrów oraz dostosowanie ustawień pod kątem użytkownika. W głównym panelu użytkownik ma dostęp do podstawowych informacji, takich jak czas i efektywność aktywności fizycznej, czas snu, tętno oraz ciśnienie krwi. Zegarek zbiera dane każdego dnia i usuwa o północy, zatem przynajmniej raz dziennie warto je zsynchronizować z aplikacją, aby zyskać pewność, że nie przepadną. W praktyce model R8 okazuje się rzeczywiście przydatny, nie tylko dla osób, które chcą tylko nieco podnieść poziom swojej aktywności, ale również dla bardziej profesjonalnych sportowców.
    Smartwatch R8 łączy w sobie dobry design i wysoką funkcjonalność najefektywniejszych modeli inteligentnych urządzeń. Wśród podstawowych funkcji znajduje się oczywiście możliwość kontrolowania swojej aktywności fizycznej i wpływania tym samym na stan własnego zdrowia. Zegarek wyposażony jest w licznik kroków (na podstawie otrzymanego wyniku oblicza przybliżony dystans i liczbę spalonych kalorii), moduł służący do pomiaru tętna i ciśnienia krwi, a dodatkowo opcję śledzenia długości oraz jakości snu. Wiadomo, że nawet obecny stopień zaawansowania technologii nie do końca pozwala na idealnie dokładne pomiary za pośrednictwem smartwatcha – w końcu to „tylko” zegarek – jednak R8 sprawdza się w tym zakresie naprawdę dobrze.
    Zegarek sparowany ze smartfonem może także pokazywać powiadomienia dotyczące działań w aplikacjach. Możliwe jest przekazywanie informacji o ustawionych alarmach, przychodzących połączeniach, SMS-ach czy powiadomieniach z aplikacji, np. połączonych z portalami społecznościowymi. Te funkcje domyślnie są wyłączone, za ich uruchomienie odpowiada przełącznik w ustawieniach aplikacji H Band.
    Dzięki elektronice Roneberg nowa jakość życia znajduje się na wyciągnięcie ręki.W sklepie internetowym Roneberg masz do wyboru następujące formy płatności zapłaty za zamówiony towar: za pobraniem, szybki przelew internetowy (Przelewy24.pl), payU i karta kredytowa.

    Co sądzisz o ofercie Roneberg?

    Czy kiedykolwiek korzystałeś/aś z Roneberg? Jeśli tak, to chcielibyśmy usłyszeć o Twoich doświadczeniach. NiezaleznaOpinia to miejsce, w którym możesz bez wahania wyrazić swoją opinię. Chcielibyśmy wiedzieć, jaka jest ich oferta. Czy sklep jest łatwy w obsłudze? Czy znalazłeś to czego szukałeś/aś? Czy proces rejestracji przebiegał bezproblemowo? Jak oceniasz wygląd sklepu? Czy miałeś/aś kontakt z obsługą klienta, czy byli przyjaźni i pomocni? Czy korzystnie z usług Roneberg jest wygodne, bezpieczne? Przeczytaj opinie klientów na temat Roneberg i ich ofercie. Daj nam znać poprzez opinie klienta. Twoja opinia pomaga innym dowiedzieć się, czego można oczekiwać od Roneberg.

    HAUL: SKLEPY INTERNETOWE

    Roneberg
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (20)

    2.4
    10% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    2.6
    Serwis
    rating
    2.2
    Cennik
    rating
    2.2
    Dostawa
    rating
    2.8

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Zamówienie 319763649

    Witam Anulował swoje zamówienie 10.09. 21 . Zwrotu gotówki nie otrzymałam . Czy jest ktokolwiek z Państwa kto odzyskał swoje pieniądze.

    Przez: Kasia22-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Czekam na zwrot środków za zamówienie Nr. #9840 z dnia 14.08.2021 r

    Od miesiąca czekam na zwrot środków za zakup z dnia 14.08.2021 r
    mail, mail i cisza.
    Czy zrobiliście Książeczkę Oszczędnościową z moich uczciwie wpłaconych pieniędzy ?
    Nie polecam firmy takiej jak RONEBERG !

    Przez: Włodek15-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Smartwatch

    Od 26 lipca 2021 nie zwrócili mi pieniędzy, maile bezskuteczne wysyłane, sprawa zgłoszona na policję.

    Przez: Ania14-09-2021
    Włodek15-09-2021

    Mam ten sam problem od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy tz. 14.08.2021r maile, maile i nic więcej. Nigdy więcej zakupów w firmach krzaczastych. Tak naprawdę nie kupiłem a zrezygnowałem z zakupu i nie mogę odzyskać wpłaconych pieniędzy. Dało do myślenia, że wszystkie produkty rozdawane w promocji za -50 %. Dziś czas, że chce się okraść a nie rozdawać prezenty. Ku ostrzeżeniu innych naiwnych na darmochę !!

    Anna15-09-2021

    Ta sama sytuacja. KONTAKT TELEFONICZNY JEST, ALE ZWLEKANIE ZE ZWROTEM PIENIEDZY ,MEIL BEZ ECHA,A PRODUKTY SĄ PODRABIANE.PONOSIVDIE DODATKOWE KOSZTY ZA ZWROT I WYSYŁKĘ. DO DZIŚ PONAD 1,5 MIES CZEKAM NA ZWROT PIENIĘDZY

    Jolanta21-09-2021

    U mnie to samo: zamówienie z 30.07, anulowane 26.08, zwrotu nie ma do dziś. Mailowo i telefonicznie dostaję zapewnienia, że zaraz zrobią przelew i oczywiście nic z tego. Po prostu oszuści.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    smartwatch

    Smartwatch jaki otrzymałam następnego dnia odesłałam. Było to 28 lipca i do tej pory nie mam zwrotu pieniędzy. Pani w wiadomości mailowej owszem zapewnia, że już zaraz zrobią przelew albo, że kieruje sprawę do przełożonej itp. I niestety pieniędzy nie mam. Ja nie odpuszczę. Sprawa już zgłoszona do rzecznika i na policję. Ostrzegam przed tym sklepem, to zwykłe zawłaszczenie pieniędzy.

    Przez: Nina13-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    2 zegar,i damski i meski

    Nie polecam. Kupiłam zegarki i jeden padł po 5 miesiącach, zawieszał się i zerwała się bransoletka magnetyczna, starła się emalia na zegarku i nie wyglądał atrakcyjnie, a drugi teraz po 9 miesiącach użytkowania. Przestał wibrować, aż w końcu w ogóle się nie ładuje.
    Strata pieniędzy na coś takiego, żałuję że kupiłam jakikolwiek zegarek w tej firmie. Wczoraj kupiłam w sklepie z elektronika zegarek w podobnej cenie co były tamte i widzę różnicę choćby graficzna i funkcyjna... nigdy więcej tej firmy i nie polecam, pieniądze wydane w błoto a żaden nie wytrzymał nawet roku.

    Przez: Lidia13-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    6
    rating

    Kajdanki

    Firma nie wywiązuje się z realizacji zamówień i nie zwraca pieniędzy
    Zamówiony przez nas prezent na 18 urodziny nie przyszedł a teraz od 12 sierpnia firma nie oddaje pieniędzy .
    Bardzo nieprofesjonalne
    Ewa Poprawska
    Nr zamówienia
    305520852

    Przez: Ewa07-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    zegarek

    Zegarek niezgodny z opisem, nie miał funkcji wymienionych w opisie. Został odesłany na drugi dzień po odbiorze paczki (16 lipca). Do dzisiaj (3.09) nie doczekałam się zwrotu pieniędzy na konto. Na maile z ponagleniem otrzymuję odpowiedzi, że sprawa została zgłoszona do przełożonej i na drugi dzień przyjdzie przelew. Uważajcie na tę firmę, szkoda tracić nerwy.

    Przez: Joanna03-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Zegarek i słuchawki

    Niestety firma nie jest godna zaufania. Produkty są bardzo słabej jakości, zwracasz produkt, ale nie otrzymujesz zwrotu pieniędzy i zostajesz z niczym. Niepotrzebne nerwy i strata czasu na telefony oraz maile, które nie przynoszą efektu. Najlepiej zgłaszać się do MIEJSKIEGO RZECZNIKA KONSUMENTÓW, jak dostaną wysoką kare pieniężną to może zaprzestaną tej praktyki, będę omijać z daleka ten sklep, jest wiele firm gdzie nie trzeba martwić się o zwrot.

    Przez: Agnieszka26-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Spodnie

    Zamówiony towar nie był tym co zamawiałam. Pomimo zwrotu nadal nie rozliczono się od stycznia br. Tak więc trzymajcie się z daleka od oszustów.

    Przez: Karina19-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Mikrofon Karaoke

    Nie polecam pomimo zwrotu towaru od ponad miesiąca czekam na zwrot pieniędzy.

    Przez: Fabian18-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    RG08b

    Co za szmelc,

    Przez: Krzysztof15-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Zegarek smartwach

    Zegarek oddany a zwrot pieniędzy jest problemem dla tej firmy. Ciągle otrzymuje odpowiedzi typu..."w najbliższym czasie zwrócimy pieniadze"... I tak już mija któryś miesiąc. Firma to chyba jakiś żart, oszukują ludzi pod każdym względem. Nie polecam

    Przez: Sylwia13-08-2021
    Maria21-08-2021

    Zwróciłam zegarek 16 lipca a dziś już 21 sierpnia a ja dostaję takie same zapewnienia jak Państwo piszą. Jak walczyć z oszustami ,chyba chcą nas wziąć na cierpliwość.Może ktoś napisze jak to zrobił,żeby otrzymać należne pieniądze?

    Ania26-08-2021

    Mam ten sam problem, czekam od ponad miesiąca na zwrot. Czy dostała Pani od nich swoje pieniądze? Zastanawiam się nr zgłoszeniem sprawy wyżej… Pozdrawiam, Ania

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Napisz wlasną opinię o Roneberg

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Roneberg jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 20 opinii klientów o Roneberg. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 2.4/10, a 10% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Roneberg?

    Roneberg działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w .

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Roneberg . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.