NiezależnaOpinia

    Opinie 5.10.15

    O sklepie 5.10.15

    Właścicielem sklepu 5.10.15 jest firma Komex S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Bysławskiej 82, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000321389, NIP: 526-26-43-581, REGON: 015228059, kapitał zakładowy: 2 773 500 PLN (w pełni opłacony).
    Marka 5.10.15. ponad 25 lat ze szczególną uwagą i z myślą o dzieciach tworzy kolekcje odzieży i obuwia, w których łączy słodki, ujmujący i energetyczny świat dziecka z nowoczesnym światem mody.

    Sklep Internetowy - Jak Zarabiać Pieniądze???!!!

    Oferta w sklepie 5.10.15

    W sklepie 5.10.15. znajdziesz odzież dla dzieci na każdą okazję. Kupisz produkty dla chłopców i dziewczynek, niemowlaków i dzieci trochę starszych. Przemyślane, dobrze zaprojektowane i starannie uszyte ubranka dziecięce sprawdzą się zarówno na co dzień jak i w trakcie ważnych rodzinnych wydarzeń. Kupując ubranka dla chłopca bierz pod uwagę zarówno ich jakość, jak i wizualną atrakcyjność. Zadbaj o to, żeby spodnie były uszyte w sposób gwarantujący ich trwałość nawet w trakcie najbardziej szalonych zabaw, a bluzy miały wystarczającą liczbę kieszeni, aby schować w nich wszystko, co może się przydać. Od samego początku ubieraj dziecko w wygodne śpiochy, praktyczne spodnie czy buty najwyższej jakości. Zadbaj o to, aby miało w szafie odzież dziecięcą kolorową, zaprojektowaną z pomysłem i uszytą z doskonałych materiałów. Wybieraj ubranka dla dzieci w sklepie 5 10 15, korzystaj z produktów wygodnych i miłych w dotyku. Dziewczynki potrzebują czegoś więcej. Butów, na które wszyscy zwrócą uwagę i szalików, które podkreślą ich naturalny urok. Kupując odzież dla dzieci przeznaczoną dla dziewczynek dbaj o to, żeby była jednocześnie stylowa i praktyczna. Wybieraj takie kurtki, spodnie czy sukienki, które będą podobały się twojej córce.
    Dla niemowlaka w sklepie dostępne są: Bezrękawniki, Bluzki, Bluzy, Body, Czapki, Szaliki, Rękawiczki, Dresy, Leginsy, Higiena i pielęgnacja, Karmienie, Kombinezony zimowe, Komplety, Koszule, Kurtki, Łóżeczka i materace, Obuwie, Pajace, Pościel, Ręczniki, Rampersy, Skarpetki, Rajstopy, Spodnie, Spódnice, Strefa przyszłej mamy, Stroje Kąpielowe, Sukienki, Swetry, Szorty, Śpiochy, T-Shirty, Wyprawka dla noworodka.
    Dla dziewczynek w wieku od 2do 7 lat znajdziesz takie produkty jak: Bielizna, Bluzki, Bluzy, Czapki, Szaliki, Rękawiczki, Dresy, Komplety, Koszule, Kurtki, Leginsy, Obuwie, Ozdoby do włosów i Dodatki, Parasolki, Paski, szelki, Plecaki, Worki, Piórniki, Pościel, Ręczniki, Skarpety, Rajstopy, Spodnie, Spódnice, Stroje Kąpielowe, Sukienki, Swetry, Marynarki, Szorty, Śniadaniówki, Bidony, T-Shirty.
    Ponadto znajdziesz w sklepie .10.15 produkty dla dziewczynek w wieku 8 – 12 lat dla chłopców od 2 do 7 lat oraz od 8 do 12 lat oraz zabawki.
    Sklep internetowy 5.10.15. udostępnia poniższe formy płatności za produkty: Przelew elektroniczny (w ramach PayU, imoje); Płatność kartą (w ramach PayU, imoje); Konto PayPal (opcja dostępna dla przesyłek zagranicznych); Odroczone płatności PayU - Płacę Później; Twisto; Płatność ratalna (w ramach PayU); Płatność za pobraniem (przy odbiorze) – dostępna tylko na terenie Polski.

    Co sądzisz o ofercie 5.10.15?

    Czy kiedykolwiek korzystałeś z 5.10.15? Jeśli tak, to chcielibyśmy usłyszeć o Twoich doświadczeniach. NiezaleznaOpinia to miejsce, w którym możesz bez wahania wyrazić swoją opinię. Chcielibyśmy wiedzieć, jaka jest ich oferta. Czy sklep jest łatwy w obsłudze? Czy znalazłeś to czego szukałeś/aś? Czy proces rejestracji przebiegał bezproblemowo? Jak oceniasz wygląd sklepu? Czy miałeś/aś kontakt z obsługą klienta, czy byli przyjaźni i pomocni? Czy korzystnie z usług 5.10.15 jest wygodne, bezpieczne? Przeczytaj opinie klientów na temat 5.10.15 i ich ofercie. Daj nam znać poprzez opinie klienta. Twoja opinia pomaga innym dowiedzieć się, czego można oczekiwać od 5.10.15.

    5.10.15
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (0)

    10
    100% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    10
    Serwis
    rating
    10
    Cennik
    rating
    10
    Dostawa
    rating
    10

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Napisz wlasną opinię o 5.10.15

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy 5.10.15 jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 0 opinii klientów o 5.10.15. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 10/10, a 100% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje 5.10.15?

    5.10.15 działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda, Dzieci i Niemowlęta.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na 5.10.15 . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.