NiezależnaOpinia

    Opinie 5.10.15

    O sklepie 5.10.15

    Właścicielem sklepu 5.10.15 jest firma Komex S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Bysławskiej 82, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000321389, NIP: 526-26-43-581, REGON: 015228059, kapitał zakładowy: 2 773 500 PLN (w pełni opłacony).
    Marka 5.10.15. ponad 25 lat ze szczególną uwagą i z myślą o dzieciach tworzy kolekcje odzieży i obuwia, w których łączy słodki, ujmujący i energetyczny świat dziecka z nowoczesnym światem mody.

    Sklep Internetowy - Jak Zarabiać Pieniądze???!!!

    Oferta w sklepie 5.10.15

    W sklepie 5.10.15. znajdziesz odzież dla dzieci na każdą okazję. Kupisz produkty dla chłopców i dziewczynek, niemowlaków i dzieci trochę starszych. Przemyślane, dobrze zaprojektowane i starannie uszyte ubranka dziecięce sprawdzą się zarówno na co dzień jak i w trakcie ważnych rodzinnych wydarzeń. Kupując ubranka dla chłopca bierz pod uwagę zarówno ich jakość, jak i wizualną atrakcyjność. Zadbaj o to, żeby spodnie były uszyte w sposób gwarantujący ich trwałość nawet w trakcie najbardziej szalonych zabaw, a bluzy miały wystarczającą liczbę kieszeni, aby schować w nich wszystko, co może się przydać. Od samego początku ubieraj dziecko w wygodne śpiochy, praktyczne spodnie czy buty najwyższej jakości. Zadbaj o to, aby miało w szafie odzież dziecięcą kolorową, zaprojektowaną z pomysłem i uszytą z doskonałych materiałów. Wybieraj ubranka dla dzieci w sklepie 5 10 15, korzystaj z produktów wygodnych i miłych w dotyku. Dziewczynki potrzebują czegoś więcej. Butów, na które wszyscy zwrócą uwagę i szalików, które podkreślą ich naturalny urok. Kupując odzież dla dzieci przeznaczoną dla dziewczynek dbaj o to, żeby była jednocześnie stylowa i praktyczna. Wybieraj takie kurtki, spodnie czy sukienki, które będą podobały się twojej córce.
    Dla niemowlaka w sklepie dostępne są: Bezrękawniki, Bluzki, Bluzy, Body, Czapki, Szaliki, Rękawiczki, Dresy, Leginsy, Higiena i pielęgnacja, Karmienie, Kombinezony zimowe, Komplety, Koszule, Kurtki, Łóżeczka i materace, Obuwie, Pajace, Pościel, Ręczniki, Rampersy, Skarpetki, Rajstopy, Spodnie, Spódnice, Strefa przyszłej mamy, Stroje Kąpielowe, Sukienki, Swetry, Szorty, Śpiochy, T-Shirty, Wyprawka dla noworodka.
    Dla dziewczynek w wieku od 2do 7 lat znajdziesz takie produkty jak: Bielizna, Bluzki, Bluzy, Czapki, Szaliki, Rękawiczki, Dresy, Komplety, Koszule, Kurtki, Leginsy, Obuwie, Ozdoby do włosów i Dodatki, Parasolki, Paski, szelki, Plecaki, Worki, Piórniki, Pościel, Ręczniki, Skarpety, Rajstopy, Spodnie, Spódnice, Stroje Kąpielowe, Sukienki, Swetry, Marynarki, Szorty, Śniadaniówki, Bidony, T-Shirty.
    Ponadto znajdziesz w sklepie .10.15 produkty dla dziewczynek w wieku 8 – 12 lat dla chłopców od 2 do 7 lat oraz od 8 do 12 lat oraz zabawki.
    Sklep internetowy 5.10.15. udostępnia poniższe formy płatności za produkty: Przelew elektroniczny (w ramach PayU, imoje); Płatność kartą (w ramach PayU, imoje); Konto PayPal (opcja dostępna dla przesyłek zagranicznych); Odroczone płatności PayU - Płacę Później; Twisto; Płatność ratalna (w ramach PayU); Płatność za pobraniem (przy odbiorze) – dostępna tylko na terenie Polski.

    Co sądzisz o ofercie 5.10.15?

    Czy kiedykolwiek korzystałeś z 5.10.15? Jeśli tak, to chcielibyśmy usłyszeć o Twoich doświadczeniach. NiezaleznaOpinia to miejsce, w którym możesz bez wahania wyrazić swoją opinię. Chcielibyśmy wiedzieć, jaka jest ich oferta. Czy sklep jest łatwy w obsłudze? Czy znalazłeś to czego szukałeś/aś? Czy proces rejestracji przebiegał bezproblemowo? Jak oceniasz wygląd sklepu? Czy miałeś/aś kontakt z obsługą klienta, czy byli przyjaźni i pomocni? Czy korzystnie z usług 5.10.15 jest wygodne, bezpieczne? Przeczytaj opinie klientów na temat 5.10.15 i ich ofercie. Daj nam znać poprzez opinie klienta. Twoja opinia pomaga innym dowiedzieć się, czego można oczekiwać od 5.10.15.

    5.10.15
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (0)

    10
    100% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    10
    Serwis
    rating
    10
    Cennik
    rating
    10
    Dostava
    rating
    10

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Napisz wlasną opinię o 5.10.15

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy 5.10.15 jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o 5.10.15. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 10/10, a 100% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje 5.10.15?

    5.10.15 działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda, Dzieci i Niemowlęta.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da 5.10.15 com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!