NiezależnaOpinia

    Opinie Poczta Kwiatowa

    Poczta Kwiatowa jest liderem w branży wysyÅ‚ki kwiatów, pierwszym wyborem dla tych, którzy ceniÄ… sobie doÅ›wiadczenie i profesjonalne podejÅ›cie do klienta. Jednak przede wszystkim jest poÅ›rednikiem uczuć miÄ™dzy dwojgiem ludzi, kwiatowym ekspertem, który pomoże Ci wywoÅ‚ać uÅ›miech na twarzy bliskiej osoby nawet wtedy, gdy pomiÄ™dzy Wami sÄ… setki kilometrów. W dobie nieustajÄ…cych podróży, czÄ™stych zmian i szybkiego tempa życia trudno jest znaleźć chwilÄ™ dla bliskich. Łączenie ludzi bez wzglÄ™du na dzielÄ…cÄ… ich odlegÅ‚ość – to wÅ‚aÅ›nie jest misja sklepu.

    Misja Poczty Kwiatowej

    Poczta Kwiatowa dorÄ™cza uczucia w kwitnÄ…cym stanie - to hasÅ‚o, które przyÅ›wieca dziaÅ‚alnoÅ›ci Poczty Kwiatowej. Każdego dnia do tysiÄ™cy drzwi na caÅ‚ym Å›wiecie pukajÄ… kwiatowi kurierzy sklepu. Każdy z nich wrÄ™cza bukiet, który mówi wiÄ™cej niż jakiekolwiek sÅ‚owa. PiÄ™kne, pachnÄ…ce kwiaty mogÄ… być pozdrowieniami z daleka, wyznaniem miÅ‚osnym lub serdecznymi życzeniami. Poczta Kwiatowa to idealne rozwiÄ…zanie dla każdego, kto nie może towarzyszyć bliskim w ważnym dla nich dniu. Skorzystanie z usÅ‚ug wysyÅ‚ki kwiatów jest dowodem pamiÄ™ci i serdecznych uczuć, a także wyjÄ…tkowo eleganckim podarunkiem. Każdego dnia Poczta Kwiatowa pracuje na to, by z dumÄ… móc nazwać siÄ™ kwiatowymi ekspertami. Sieć Poczty Kwiatowej tworzÄ… starannie wybrane kwiaciarnie, a floryÅ›ci regularnie biorÄ… udziaÅ‚ w szkoleniach prowadzonych przez Å›wiatowej sÅ‚awy mistrzów. To wÅ‚aÅ›nie dziÄ™ki temu w bukietach ponadczasowy czar klasyki Å‚Ä…czy siÄ™ harmonijnie z najnowszymi trendami. Poczta Kwiatowa otrzymaÅ‚a wiele nagród za jakość oferty, obsÅ‚ugi klienta, poszanowanie ekologii oraz praw konsumentów, a także udanÄ… historiÄ™ wspóÅ‚pracy z partnerami, dynamiczny rozwój, zaangażowanie spoÅ‚eczne i trzymanie siÄ™ wzorców etyki biznesu. WÅ›ród licznych wyróżnieÅ„ szczególnie Poczta Kwiatowa ceni sobie:

    - tytuł Firmy Roku, nadany przez stowarzyszenie Primus Inter Pares,

    - tytuł Marki Wysokiej Reputacji według rankingu PremiumBrand,

    - tytuÅ‚ Gepardów Biznesu,

    - wielokrotnie uzyskiwany złoty certyfikat Solidna Firma,

    - wielokrotnie uzyskiwany ogólnopolski Laur Klienta oraz Laur Klienta Grand Prix,

    - certyfikat rzetelnoÅ›ci, przyznawany wiarygodnym kontrahentom przez Krajowy Rejestr DÅ‚ugów,

    - tytuł laureata IV edycji konkursu Teraz Internet!,

    - miejsce finalisty w konkursie Quality International,

    - formalne podziÄ™kowania od licznych spóÅ‚ek, organizatorów uroczystoÅ›ci, konkursów, show i koordynatorów wydarzeÅ„ medialnych, z którymi Poczta Kwiatowa miaÅ‚a przyjemność wspóÅ‚pracować.

    Historia usÅ‚ana różami

    Bardzo trudno jest wskazać bez żadnych wÄ…tpliwoÅ›ci miejsce, w którym wszystko siÄ™ zaczęło. Idea wysyÅ‚ania kwiatów z jednego miasta do drugiego narodziÅ‚a siÄ™ w Stanach Zjednoczonych w roku 1892. DwadzieÅ›cia lat później powszechnie znana byÅ‚a już marka Florists Telegraph Delivery Assocation (Interflora). Obecnie metody wysyÅ‚ki kwiatów z poczÄ…tku XX wieku wspomina siÄ™ z uÅ›miechem: realizacja zamówienia mogÅ‚a trwać nawet tygodnie, korzystano z telegrafów i tradycyjnej korespondencji. Niemniej, mimo trudnych poczÄ…tków, floryÅ›ci byli jednymi z pionierów wysyÅ‚ek transkontynentalnych. I nawet teraz, po ponad stu latach, niektóre rzeczy siÄ™ nie zmieniÅ‚y: kwiaty wciąż cieszÄ… odbiorców. Być może wÅ‚aÅ›nie dziÅ›, w dobie nowych norm spoÅ‚ecznych i innego trybu życia, bardziej niż kiedykolwiek wczeÅ›niej. Poczta Kwiatowa, start-up w zakresie wysyÅ‚ki kwiatów przez Internet, staÅ‚a siÄ™ rozpoznawalna przez Polaków już przed rokiem 2000. Poczta Kwiatowa wyszÅ‚a naprzeciw oczekiwaniom konsumentów i w dobie raczkujÄ…cej sprzedaży internetowej zaoferowaÅ‚a możliwość dorÄ™czenia kwiatów w dowolne miejsce w kraju oraz na Å›wiecie w czasie bijÄ…cym rekordy jakichkolwiek firm kurierskich czy wysyÅ‚kowych – kilku godzin.

    Co sÄ…dzisz o ofertach Poczty Kwiatowej?

    Podziel siÄ™ opiniÄ…! Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug dla naszych klientów.

    DzielÄ…ce nas odlegÅ‚oÅ›ci utrudniajÄ… wiele spraw w życiu. Ciężko jest utrzymać kontakt z rodzinÄ…, przyjacióÅ‚mi, osobami które poÅ›wiÄ™ciÅ‚y dla nas mnóstwo czasu, a dziÅ› przez różne zrzÄ…dzenia losu, sÄ… od nas daleko. Telefon, internet, wideorozmowy - to narzÄ™dzia, która pozwalajÄ… nam utrzymać chociaż namiastkÄ™ kontaktu i pomagajÄ… być choć trochÄ™ bliżej tych wszystkich ważnych dla nas osób. Najciężej jest, gdy nadchodzÄ… ważne dni, urodziny, rocznice, DzieÅ„ Mamy. Jak pokazać tym bliskim, że nadal sÄ… nam potrzebni , że o nich pamiÄ™tamy, a dzielÄ…ca odlegÅ‚ość nie osÅ‚abia uczuć, którymi ich darzymy? Można znów zadzwonić, można zdobyć siÄ™ na napisanie listu, wysÅ‚anie kartki okolicznoÅ›ciowej, można wysÅ‚ać kwiaty. Kwiaty?

    Poczta Kwiatowa - podaruj bliskiej Ci osobie uśmiech.

    Nie ma chyba piÄ™kniejszego uÅ›miechu, niż uÅ›miech mamy, która dostaje od nas bukiet kwiatów. Kwiaty zawsze sÄ… odbierane jako elegancki gest, którym uÅ›wietniamy ważne momenty i uroczystoÅ›ci. Poczta Kwiatowa umożliwia wrÄ™czenie bukietu w każdej chwili, każdego dnia, bez wzglÄ™du na dzielÄ…ce nas bariery. Poczta Kwiatowa to lider w branży wysyÅ‚ki kwiatów. MisjÄ… Poczty Kwiatowej jest Å‚Ä…czenie ludzi bez wzglÄ™du na dzielÄ…ca ich odlegÅ‚ość. DorÄ™czajÄ… uczucia w kwitnÄ…cym stanie. Firma dziaÅ‚a od ponad 20 lat i przez ten czas sieć ogromnie siÄ™ rozrosÅ‚a. Sieć obejmuje ponad 1000 kwiaciarni na terenie kraju. Ponadto Poczta Kwiatowa jest czÅ‚onkiem stowarzyszenia Interflora obejmujÄ…cego 100 000 zrzeszonych kwiaciarni w 150 paÅ„stwach. Taka dziaÅ‚alność daje potężne możliwoÅ›ci i Poczta Kwiatowa w peÅ‚ni je wykorzystuje. Jakość i zaangażowanie Poczty Kwiatowej dostrzegli nie tylko konsumenci, firma otrzymaÅ‚a wiele prestiżowych nagród i wyróżnieÅ„ za wysoki poziom oferowanych usÅ‚ug. Wielokrotnie otrzymany Laur Klienta czy tytuÅ‚ Gepardów Biznesu to tylko przykÅ‚ad spoÅ›ród licznych nagród. Poczta Kwiatowa wzrosÅ‚a dziÄ™ki zaufaniu klientów i swojej ciężkiej pracy.

    Kilka kliknięć, by wywołać uśmiech na twarzy.

    Proces zamówienia kwiatów czy podarunku jest banalnie prosty. Wybieramy interesujÄ…cy nas produkt, przechodzimy do koszyka i finalizujemy zamówienie. Podajemy dane adresowe, wybieramy opcjÄ™ pÅ‚atnoÅ›ci i zamówienie przechodzi do realizacji. Do zamówienia możemy doÅ‚Ä…czyć unikatowe życzenia, wzbogacić je o sÅ‚odki upominek czy pluszowÄ… maskotkÄ™. Zamówiony przez nas bukiet zostanie uÅ‚ożony przez najlepszego florystÄ™ blisko miejsca zamieszkania odbiorcy. Åšwieże kwiaty kurier dostarczy wszÄ™dzie tam, gdzie sobie zażyczymy - do domu, do miejsca pracy czy pod inny dowolny adres w Polsce. W przypadku, gdy kurier nie zastanie odbiorcy pod wskazanym adresem, pozostawi awizo i przywiezie przysyÅ‚kÄ™ w dogodny dla odbiorcy terminie.

    Nie tylko kwiaty i słodycze.

    Poczta Kwiatowa rozwija siÄ™ i wychodzi naprzeciw oczekiwaÅ„ konsumentów. W ofercie posiada organizacjÄ™ wydarzeÅ„, przygotowanie sal konferencyjnych, a nawet opiekÄ™ nad grobami naszych zmarÅ‚ych. Firma jest otwarta na wszelkie sugestie odnoÅ›nie rozszerzania dziaÅ‚alnoÅ›ci, tak by sprostać pomysÅ‚om swoich klientów. Dla Poczty Kwiatowej nie ma rzeczy niemożliwych do zrealizowania. Warto w tym miejscu wspomnieć, iż Poczta Kwiatowa bierze peÅ‚nÄ… odpowiedzialność za swoje kwiaty i daje gwarancjÄ™ Å›wieżoÅ›ci na dostarczane przez siebie bukiety. Jeżeli coÅ› budziÅ‚o by nasze zastrzeżenia, wystarczy w ciÄ…gu 3 dni odesÅ‚ać kwiaty, a profesjonalni floryÅ›ci Poczty Kwiatowej rozpatrzÄ… wszelkie uwagi i nastÄ™pnie zaproponujÄ… satysfakcjonujÄ…ce rozwiÄ…zanie.

    WrÄ™czenie kwiatów nigdy nie byÅ‚o prostsze. Zaskocz swoich bliskich wyjÄ…tkowym prezentem i podziel siÄ™ swojÄ… opiniÄ… z innymi.

    Poczta Kwiatowa
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (79)

    3
    19% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    3.2
    Serwis
    rating
    2.4
    Cennik
    rating
    3.4
    Dostava
    rating
    3

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Problemy z reklamacja

    Bukiet odbiegał bardzo mocno od tego na zdjęciu. Kwiaty zwiędły na drugi dzień. Nikt z obsługi klienta nie odezwał się w sprawie reklamacji. Linia telefoniczna ciaągle zajęta, maile zostają bez odpowiedzi. Jestem rozczarowana usługą, i gwarancją jakości.

    Przez: Izabela 31-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    5.5
    rating

    nie polecam

    Dzisiaj jest 31.05.2020 i co? Ano nic, kwiatów nadal nie ma, żeby nie było wątpliwości opinia dotyczy zlecania z 26 maja!

    Przez: Anna 31-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Opinia

    Miał być bukiet marzeń od córki i zięcia na dzień matki ,to co dostałam zwaliło mnie z nóg, kwiaty ze smutno zwisającymi łapkami,asortyment zupełnie inny niż w zamówieniu,brak 7 anturium i 5 frezji ,w sumie firma naciągnęła moje dzieci na niezłą kasę bo zamiast 22 kwiatów dostałam 13 .Kilkanaście razy próbowałam się dodzwonić i zarządać wyjaśnienia i niestety nie miałam szansy na połączenie. Po takich doświadczeniach nigdy ja i moje dzieci będą korzystać z usług tej ,,firmy"

    Przez: Helena 30-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Nie polecam

    Zamowilam kosz, 222zl okropny nie przypominal wogule tego na zdjeciu, a produkty zastapione tanszymi zamiennikami. Pierwszy i ostatnie raz mialam watpliwa przyjemnosc z ta firma

    Przez: Izabela 29-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3.5
    rating

    Nie zamawiajcie tutaj!

    Widzę niestety, że nie jestem jedyną niezadowoloną osobą. Niestety sugerowałam się opiniami na stronie i nie poczytałam wcześniej informacji z innych źródeł (na stronie po wystawieniu mojego komentarza dostałam informację że trafi ona najpierw do moderatora, więc na stronie raczej się nie pojawi).
    Kwiaty zamówiłam na dzień matki. Oczywiście miały być dostarczone dnia 26.05 z LOKALNEJ KWIACIARNI. Pierwszym problemem był brak możliwości zawężenia godziny dostawy 9-20 więc już mama cały dzień pod jakimś bzdurnym pretekstem siedziała w domu. Do godziny 20 przesyłki nie było. Telefonu nikt tam nie odbiera, na maile nie odpisują. Jakież było moje zdziwienie jak sprawdzając przesyłkę na stronie kuriera okazało się że została ona wysłana z WARSZAWY a nie z lokalnej kwiaciarni (przesyłka była do Kłodzka - woj dolnośląskie) oraz że przewidywany czas doręczenia to 27.05 godzina 9-14. Mama już o wszystkim poinformowana niestety nie mogą w całym tym przedziale godzinowym być w domu a kurier również nie zaszczycił ją swoim telefonem w celu dogadania, pomimo informacji na stronie że kurier będzie dzwonił jak kogoś nie zastanie i zachowa tajemnicę odnośnie zawartości przesyłki. Kwiaty przyszły 28.05 zwiędnięte i oklapłe. Było mi strasznie przykro, że mimo moich szczerych chęci tak się to skończyło. Nie polecam nikomu...

    Przez: Magda 29-05-2020
    Anna 29-05-2020

    Miałam identyczną sytuację. Nie polecam.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Kwiaty zamówione na Dzień Matki nie dotarły

    Dziś pierwszy i niestety ostatni raz zamówiłam kwiaty w Poczta Kwiatowa. Zamówienie złożone o 10 rano z czasem realizacji do 3 godzin i nie dotarło. Cały dzień czekania. Kwiaty miały być dostarczone w Dniu Matki, a nie np. w kolejnym. Tym bardziej, że po godz.16 zostałam zapewniona mailowo, że będzie dostawa. Porażka... jak można ludziom robić takie świństwa 🤬🤬🤬🤬 telefon milczy... na maila i wiadomości wysyłane przez messengera nikt nie odpowiada. Pieniądze za bukiet wpłacone, a dostawy brak. Ignorancja. Na facebookowym profilu usuwają wszystkie negatywne komentarze, a ludzi niezadowolonych ponad 500. Porażka, a nie firma. Jeśli ktoś liczy na terminową dostawę kwiatów, to Pocztę Kwiatową musi omijać.

    Przez: Patrycja 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2.5
    rating

    Brak słów

    Zamówiłam storczyka w doniczce wraz z koszem Amaretto i bilecikiem z okazji dnia ślubu kuzyna, w wyznaczonym terminie przywieźli tylko storczyka a kosz "zaginął w akcji". Oczywiście w sobotę mimo iż jest informacja ze powinni pracować nikt nie odbierał telefonu ani nie odpisywał na maile, dopiero w poniedziałek odebrała pani która powiedziała że nie wie jak to się stało i faktycznie kolejnego dnia dostarczono kosz ale nie oszukujmy się o kilka dni za późno, szczerze nie polecam i nie mam pojęcia skąd tyle dobrych opinni ma ta firma, sama sobie raczej je wystawia nigdy więcej nie zamówienie nic z tej strony!

    Przez: Sabina 28-05-2020
    Piotr 31-05-2020

    Nie ma opinii negatywnych na stronie tego pseudo sklepu, gdyż są selekcjonowane przez pracowników... i to pewnie dlatego żadne zamówienie nie jest dostarczone na czas😄 Moje też zresztą...

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2.5
    rating

    Totalna porazka

    Zamowienie na dzien Matki nie dotarlo do dzis ,dwa dni po terminie
    Oszustwo poprostu ,wzieli pieniadze ,nie realizuja zamowien ,
    Telefon tylko automat ,na emaile nie odpisuja ,

    Uwaga na oszustow

    Przez: Iwona 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Unikać

    szczerze? dupa nie usługa, kwiatów nie dostarczono na czas (dzień matki), do firmy nie da się dodzwonić (kilkadziesiąt prób i stała automatyczna sekretarka), po zgłoszeniu reklamacji i żądaniu zwrotu pieniędzy, wysyłają nagle kwiaty po 2 dniach. Unikać!

    Przez: Kacper 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    4
    rating

    Nigdy wiecej

    Kwiaty zamowione, 3 dni przed data - potwierdzenie. Ale kwiaty nie doszly !!! Nastepnego dnia p.o. prawie 2 godz na czat I wyslanie maili- dostalam przeprosiny I obietnice ze kwiaty beda - jutro , uwierzylam! Choc z poniedzialku zrobila sie sroda ! Pani Monika obiecala mi,ze kwiaty beda dostarczone I beda wygladaly super. Ale to bylo oszustwo - bo kwiaty nie dotarly.. 😞 a dzis uslyszalam ze to problemy logistyczne , ze zadna kwiaciarnia w Malborku nie mogla zrealizowac zamowienia !!! O Ile pamietam w Malborku jest5-6 kwiaciarni, Tczew 20 minut jazdy, Elblag tax 30minut... Ktos bardzo na te kwiaty czekal - ogromne rozczarowanie .
    Nigdy wiecej - prosze piszcie o nich na facebook tez bo tak sie nie traktuje klienta... I by inni nie popelnili tego samego bledu I zamowili kwiaty w tej firmie.
    Ps wczoraj na czat- reklamacji ok bylo 147 osob, czas oczekiwania 97 minut - to tez chyba cos znaczy !!!

    Przez: Daria 28-05-2020
    Anna 28-05-2020

    Moja mama do teraz nie ma kwiatów. Na kilka moich maili pani odpowiedziała, ze dzisiaj! była próba dostarczenia kwiatów ale się nie udało. To kłamstwo bo mama jest cały czas w domu i nikt do niej nie dzwonił.

    Tomasz 28-05-2020

    Rowniez nie polecam poczty kwiatowej. Już nie zliczę ile razy próbowałem sie dodzwonić do tej firmy. Zamówienie moje również nie zostało zrealizowane a co najgorsze odkliknęli w systemie że przesyłkę doręczono. Zastanawiam sie nad krokami prawnymi ponieważ usługa nie została zrealizowana, pieniądze pobrane więc w świetle prawa jest to kradzierz.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2.5
    rating

    NIE POLECAM

    Zamowilam z kilkutygodniowym wyprzedzeniem na Dzien Mamy zdjecie, ksiazke i kwiaty. Zostalam zmuszona zaplacic dodatkowo za dostawe w dniu 26/05! Zdjecie przyszlo 22/05 psujac idee niespodzianki a ksiazka w ogole nie doszla! Osoba z dzialu obslugi klienta kompletnie nie przejela sie zaistniala sytuacja odpisujac “dziekujemy za skorzystanie z naszych uslug” zamiast wyjasnic co w firmie pocztakwiatowa nie funkcjonuje i postarac sie to jak najszybciej naprawic! Nieprofesjonalne podejscie i niepelna nieterminowa dostawa NIE POLECAM

    Przez: Karolina 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Nigdy wiecej

    Odradzam

    Przez: Beata 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Poczta kwiatowa rozczarowanie!!!

    Kwiaty dla mamy nie dotarły na czas (dodatkowo opłacone godziny dostawy) ani dzień później, zero informacji o opóźnieniu czy problemach z dostarczeniem. Co najbardziej beznadziejne to fakt, że po odczekaniu około godziny na kontakt z agentem firmy na czacie, gdy już wreszcie zapytał "w czym mogę pomóc" po odczytaniu mojej grzecznej prośby o wytłumaczenie z nie wywiazania się z umowy, agent zamilkł.... I tyle jeżeli chodzi o kontakt z firmą, na meile nie odpisują. Co teraz? Brak słów.... żałosne

    Przez: Mila 28-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    poczta kwiatowa-to jakis zart a nie poczta

    kompletnie odradzam

    Przez: JOLANTA GIANNAKIS 27-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Oszustwo

    Porażka. Zapłaciłam dużo pieniążków za kwiaty i za ekspresową dostawę. Kwiaty do teraz nie zostały dostarczone. Linie telefoniczne maja wyłączone, na maile nie odpowiadają, a na Facebooku usuwają niewygodne komentarze. Nie polecam. To są oszuści.

    Przez: Justyna 27-05-2020
    Jola 27-05-2020

    KOMPLETNE ZERO. ZERO DOSTARCZONYCH KWIATOW, NIE ODBIERAJA TELEFONOW, NIE ODPISUJA NA MAILE, KOMPLETNIE IGNORUJA REKLAMACJE. JESTEM ZMUSZONA WSTAPIC NA DROGE SADOWA. PRZYKRO BARDZIEJ Z POWODU ZABAWY LUDZKIMI UCZUCIAMI NIZ Z POWODU PIENIEDZY. FAJNIE WAM CZYTAC BILECIKI: "KOCHANEJ MAMIE" I NIE DOSTARCZAC KWIATOW , ROBICIE SOBIE Z TEGO ZARTY MOZE. ...??? TO ZOBACZYMY...

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Oszustwo pocztykwiatowej

    26 mają zamówiłam kwiaty na dzień mamy. Kwiaty do tej pory nie doszły! Nikt nie odbiera telefonu, nie odpisują na maile, mają głęboko wszystkich w dupie!OSZUSCI i tyle!

    Przez: Magda Albert 27-05-2020
    Ja to samo ! Kase pobrali wczoraj i nie dostala mama kwiatów, nie można sie z nimi skontaktować, nie odpowiadają na maile, po poltorej godziny czekania na czacie mnie poprostu wyrzucili z niego ! Oszuści i złodzieje! 27-05-2020

    Ja to samo ! Kase pobrali wczoraj i nie dostala mama kwiatów, nie można sie z nimi skontaktować, nie odpowiadają na maile, po poltorej godziny czekania na czacie mnie poprostu wyrzucili z niego ! Oszuści i złodzieje

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2.5
    rating

    OSZUSTWO

    Zamówiłam bukiet z balonem, ramkę ze zdjęciem i butelkę wina z własnym tekstem na etykiecie na dzień matki. Bukiet przyszedł bez balonu chociaż wzięłam mniejszy tylko ze względu że dołączony był balon, butelka z własnym tekstem na etykiecie? -nawet tego domyślnego napisu "Najlepsza mama" na nim nie było, zwykła butelka wina. Jedyne co, to dobrze ,że dołączyli ramkę ze zdjęciem, które wysłałam i że zamówienie w ogóle doszło (widząc komentarze innych osób). Pisałam na czat kontaktowy 2x w dniu wczorajszym, mieli dostarczyć balon wieczorem (o złej butelce dowiedziałam się po fakcie) - nic więcej nie doszło. Za taką cenę ich usługi to chyba jakiś żart, nigdy więcej, cały dzień myślałam czy całość zamówienia dojdzie czy nie. Taniej by było osobiście dostarczyć z innego miasta i prezenty byłyby o wiele lepszej jakości ;/

    Przez: NIE POLECAM 27-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    4
    rating

    tragedia

    Kleska urodzaju - nie sa przygotowani na duzo klientow z okazji takiego swieta jak wczoraj.

    Nie bede na pewno kupowal przy okazji duzych swiat i w takich dniach nie polecam, nie wiem jak to sie zachowuje przy innych okazjach, ale na dzis to skok na kase - zadnych gwarancji, brak kontaktu.

    Powazna firma napisalaby:
    "Gwarantujemy dostawe zamowien zlozonych do XX dnia. "(wiedzac ze na przyklad kwiaciarnia z ktora wspolpracuja moze 100 dziennie dostarzyc)
    "Zamowienia zlozone po tej dacie maja ryzyko opoznienia." (tu akurat pisza w warunkach dostawy, ale tez bez konkretow)

    I do tego w poniedzialek/wczoraj w dzien Matki, jak juz wiedza (na przyklad kolo 17 ze nie dostarcza - powinni wyslac email, czy chcesz anulowac zamowienie?

    Wtedy moglbym podjac inne kroki - a tak, amatorszczyzna.

    Zachowanie dokladnie takie samo jak promocja BlackFriday, a potem "oops, jednak anulujemy"

    Przez: B. 27-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    nie polecam

    Zamówiony bukiet na Dzień Mamy nie dotarł do dzisiaj. Nie odbierają telefonu a w formularzu kontaktowym nie można wybrać opcji "reklamacja". Po wpisaniu "inne" dopiero przyjęli moje zgłoszenie.

    Przez: Anna 27-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    4
    rating

    Żenujące!

    Kwiaty przyszły w tragicznym stanie. Schną z godziny na godzinę coraz bardziej. Byłam stałą klientką, niestety nic więcej nie zamówię, bo wstyd mi będzie przed obdarowamymi. Dramat. Nie polecam!!!

    Przez: Wioleta Grabowska 27-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    5.5
    rating

    Napisz wlasną opinię o Poczta Kwiatowa

    Twoja opinia