NiezależnaOpinia

    Opinie Poczta Kwiatowa

    Poczta Kwiatowa jest liderem w branży wysyÅ‚ki kwiatów, pierwszym wyborem dla tych, którzy ceniÄ… sobie doÅ›wiadczenie i profesjonalne podejÅ›cie do klienta. Jednak przede wszystkim jest poÅ›rednikiem uczuć miÄ™dzy dwojgiem ludzi, kwiatowym ekspertem, który pomoże Ci wywoÅ‚ać uÅ›miech na twarzy bliskiej osoby nawet wtedy, gdy pomiÄ™dzy Wami sÄ… setki kilometrów. W dobie nieustajÄ…cych podróży, czÄ™stych zmian i szybkiego tempa życia trudno jest znaleźć chwilÄ™ dla bliskich. Łączenie ludzi bez wzglÄ™du na dzielÄ…cÄ… ich odlegÅ‚ość – to wÅ‚aÅ›nie jest misja sklepu.

    Misja Poczty Kwiatowej

    Poczta Kwiatowa dorÄ™cza uczucia w kwitnÄ…cym stanie - to hasÅ‚o, które przyÅ›wieca dziaÅ‚alnoÅ›ci Poczty Kwiatowej. Każdego dnia do tysiÄ™cy drzwi na caÅ‚ym Å›wiecie pukajÄ… kwiatowi kurierzy sklepu. Każdy z nich wrÄ™cza bukiet, który mówi wiÄ™cej niż jakiekolwiek sÅ‚owa. PiÄ™kne, pachnÄ…ce kwiaty mogÄ… być pozdrowieniami z daleka, wyznaniem miÅ‚osnym lub serdecznymi życzeniami. Poczta Kwiatowa to idealne rozwiÄ…zanie dla każdego, kto nie może towarzyszyć bliskim w ważnym dla nich dniu. Skorzystanie z usÅ‚ug wysyÅ‚ki kwiatów jest dowodem pamiÄ™ci i serdecznych uczuć, a także wyjÄ…tkowo eleganckim podarunkiem. Każdego dnia Poczta Kwiatowa pracuje na to, by z dumÄ… móc nazwać siÄ™ kwiatowymi ekspertami. Sieć Poczty Kwiatowej tworzÄ… starannie wybrane kwiaciarnie, a floryÅ›ci regularnie biorÄ… udziaÅ‚ w szkoleniach prowadzonych przez Å›wiatowej sÅ‚awy mistrzów. To wÅ‚aÅ›nie dziÄ™ki temu w bukietach ponadczasowy czar klasyki Å‚Ä…czy siÄ™ harmonijnie z najnowszymi trendami. Poczta Kwiatowa otrzymaÅ‚a wiele nagród za jakość oferty, obsÅ‚ugi klienta, poszanowanie ekologii oraz praw konsumentów, a także udanÄ… historiÄ™ wspóÅ‚pracy z partnerami, dynamiczny rozwój, zaangażowanie spoÅ‚eczne i trzymanie siÄ™ wzorców etyki biznesu. WÅ›ród licznych wyróżnieÅ„ szczególnie Poczta Kwiatowa ceni sobie:

    - tytuł Firmy Roku, nadany przez stowarzyszenie Primus Inter Pares,

    - tytuł Marki Wysokiej Reputacji według rankingu PremiumBrand,

    - tytuÅ‚ Gepardów Biznesu,

    - wielokrotnie uzyskiwany złoty certyfikat Solidna Firma,

    - wielokrotnie uzyskiwany ogólnopolski Laur Klienta oraz Laur Klienta Grand Prix,

    - certyfikat rzetelnoÅ›ci, przyznawany wiarygodnym kontrahentom przez Krajowy Rejestr DÅ‚ugów,

    - tytuł laureata IV edycji konkursu Teraz Internet!,

    - miejsce finalisty w konkursie Quality International,

    - formalne podziÄ™kowania od licznych spóÅ‚ek, organizatorów uroczystoÅ›ci, konkursów, show i koordynatorów wydarzeÅ„ medialnych, z którymi Poczta Kwiatowa miaÅ‚a przyjemność wspóÅ‚pracować.

    Historia usÅ‚ana różami

    Bardzo trudno jest wskazać bez żadnych wÄ…tpliwoÅ›ci miejsce, w którym wszystko siÄ™ zaczęło. Idea wysyÅ‚ania kwiatów z jednego miasta do drugiego narodziÅ‚a siÄ™ w Stanach Zjednoczonych w roku 1892. DwadzieÅ›cia lat później powszechnie znana byÅ‚a już marka Florists Telegraph Delivery Assocation (Interflora). Obecnie metody wysyÅ‚ki kwiatów z poczÄ…tku XX wieku wspomina siÄ™ z uÅ›miechem: realizacja zamówienia mogÅ‚a trwać nawet tygodnie, korzystano z telegrafów i tradycyjnej korespondencji. Niemniej, mimo trudnych poczÄ…tków, floryÅ›ci byli jednymi z pionierów wysyÅ‚ek transkontynentalnych. I nawet teraz, po ponad stu latach, niektóre rzeczy siÄ™ nie zmieniÅ‚y: kwiaty wciąż cieszÄ… odbiorców. Być może wÅ‚aÅ›nie dziÅ›, w dobie nowych norm spoÅ‚ecznych i innego trybu życia, bardziej niż kiedykolwiek wczeÅ›niej. Poczta Kwiatowa, start-up w zakresie wysyÅ‚ki kwiatów przez Internet, staÅ‚a siÄ™ rozpoznawalna przez Polaków już przed rokiem 2000. Poczta Kwiatowa wyszÅ‚a naprzeciw oczekiwaniom konsumentów i w dobie raczkujÄ…cej sprzedaży internetowej zaoferowaÅ‚a możliwość dorÄ™czenia kwiatów w dowolne miejsce w kraju oraz na Å›wiecie w czasie bijÄ…cym rekordy jakichkolwiek firm kurierskich czy wysyÅ‚kowych – kilku godzin.

    Co sÄ…dzisz o ofertach Poczty Kwiatowej?

    Podziel siÄ™ opiniÄ…! Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug dla naszych klientów.

    DzielÄ…ce nas odlegÅ‚oÅ›ci utrudniajÄ… wiele spraw w życiu. Ciężko jest utrzymać kontakt z rodzinÄ…, przyjacióÅ‚mi, osobami które poÅ›wiÄ™ciÅ‚y dla nas mnóstwo czasu, a dziÅ› przez różne zrzÄ…dzenia losu, sÄ… od nas daleko. Telefon, internet, wideorozmowy - to narzÄ™dzia, która pozwalajÄ… nam utrzymać chociaż namiastkÄ™ kontaktu i pomagajÄ… być choć trochÄ™ bliżej tych wszystkich ważnych dla nas osób. Najciężej jest, gdy nadchodzÄ… ważne dni, urodziny, rocznice, DzieÅ„ Mamy. Jak pokazać tym bliskim, że nadal sÄ… nam potrzebni , że o nich pamiÄ™tamy, a dzielÄ…ca odlegÅ‚ość nie osÅ‚abia uczuć, którymi ich darzymy? Można znów zadzwonić, można zdobyć siÄ™ na napisanie listu, wysÅ‚anie kartki okolicznoÅ›ciowej, można wysÅ‚ać kwiaty. Kwiaty?

    Poczta Kwiatowa - podaruj bliskiej Ci osobie uśmiech.

    Nie ma chyba piÄ™kniejszego uÅ›miechu, niż uÅ›miech mamy, która dostaje od nas bukiet kwiatów. Kwiaty zawsze sÄ… odbierane jako elegancki gest, którym uÅ›wietniamy ważne momenty i uroczystoÅ›ci. Poczta Kwiatowa umożliwia wrÄ™czenie bukietu w każdej chwili, każdego dnia, bez wzglÄ™du na dzielÄ…ce nas bariery. Poczta Kwiatowa to lider w branży wysyÅ‚ki kwiatów. MisjÄ… Poczty Kwiatowej jest Å‚Ä…czenie ludzi bez wzglÄ™du na dzielÄ…ca ich odlegÅ‚ość. DorÄ™czajÄ… uczucia w kwitnÄ…cym stanie. Firma dziaÅ‚a od ponad 20 lat i przez ten czas sieć ogromnie siÄ™ rozrosÅ‚a. Sieć obejmuje ponad 1000 kwiaciarni na terenie kraju. Ponadto Poczta Kwiatowa jest czÅ‚onkiem stowarzyszenia Interflora obejmujÄ…cego 100 000 zrzeszonych kwiaciarni w 150 paÅ„stwach. Taka dziaÅ‚alność daje potężne możliwoÅ›ci i Poczta Kwiatowa w peÅ‚ni je wykorzystuje. Jakość i zaangażowanie Poczty Kwiatowej dostrzegli nie tylko konsumenci, firma otrzymaÅ‚a wiele prestiżowych nagród i wyróżnieÅ„ za wysoki poziom oferowanych usÅ‚ug. Wielokrotnie otrzymany Laur Klienta czy tytuÅ‚ Gepardów Biznesu to tylko przykÅ‚ad spoÅ›ród licznych nagród. Poczta Kwiatowa wzrosÅ‚a dziÄ™ki zaufaniu klientów i swojej ciężkiej pracy.

    Kilka kliknięć, by wywołać uśmiech na twarzy.

    Proces zamówienia kwiatów czy podarunku jest banalnie prosty. Wybieramy interesujÄ…cy nas produkt, przechodzimy do koszyka i finalizujemy zamówienie. Podajemy dane adresowe, wybieramy opcjÄ™ pÅ‚atnoÅ›ci i zamówienie przechodzi do realizacji. Do zamówienia możemy doÅ‚Ä…czyć unikatowe życzenia, wzbogacić je o sÅ‚odki upominek czy pluszowÄ… maskotkÄ™. Zamówiony przez nas bukiet zostanie uÅ‚ożony przez najlepszego florystÄ™ blisko miejsca zamieszkania odbiorcy. Åšwieże kwiaty kurier dostarczy wszÄ™dzie tam, gdzie sobie zażyczymy - do domu, do miejsca pracy czy pod inny dowolny adres w Polsce. W przypadku, gdy kurier nie zastanie odbiorcy pod wskazanym adresem, pozostawi awizo i przywiezie przysyÅ‚kÄ™ w dogodny dla odbiorcy terminie.

    Nie tylko kwiaty i słodycze.

    Poczta Kwiatowa rozwija siÄ™ i wychodzi naprzeciw oczekiwaÅ„ konsumentów. W ofercie posiada organizacjÄ™ wydarzeÅ„, przygotowanie sal konferencyjnych, a nawet opiekÄ™ nad grobami naszych zmarÅ‚ych. Firma jest otwarta na wszelkie sugestie odnoÅ›nie rozszerzania dziaÅ‚alnoÅ›ci, tak by sprostać pomysÅ‚om swoich klientów. Dla Poczty Kwiatowej nie ma rzeczy niemożliwych do zrealizowania. Warto w tym miejscu wspomnieć, iż Poczta Kwiatowa bierze peÅ‚nÄ… odpowiedzialność za swoje kwiaty i daje gwarancjÄ™ Å›wieżoÅ›ci na dostarczane przez siebie bukiety. Jeżeli coÅ› budziÅ‚o by nasze zastrzeżenia, wystarczy w ciÄ…gu 3 dni odesÅ‚ać kwiaty, a profesjonalni floryÅ›ci Poczty Kwiatowej rozpatrzÄ… wszelkie uwagi i nastÄ™pnie zaproponujÄ… satysfakcjonujÄ…ce rozwiÄ…zanie.

    WrÄ™czenie kwiatów nigdy nie byÅ‚o prostsze. Zaskocz swoich bliskich wyjÄ…tkowym prezentem i podziel siÄ™ swojÄ… opiniÄ… z innymi.

    Poczta Kwiatowa
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (116)

    2.8
    20% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    3.2
    Serwis
    rating
    2.4
    Cennik
    rating
    3.2
    Dostawa
    rating
    2.8

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Chwasty

    NIE POLECAM, jezeli nie chcesz rozczarowac nieswiezymi kwiatami odbiorcy to omijaj ta nieuczciwa firme z daleka. Bezczelna obsluga klienta, totalne dno ! Szkoda waszych nerwow naprawde..

    Przez: Poszkodowana20-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    bukiet kwiatow

    Obsluga kilenta Poczty Kwiatowej siega dna. Zostalam obrazona, nazwana bezczelna a Pan z oblugi kielnta zdecydowal ze to on konczy ze mna konwersacje. Nigdy nie spotkalam sie z tak niskim poziomem konwersacji z kilentem. Kwiaty odbeiagaja diametralnie od tych na stronie internetowej Poczty Kwiatowej. Bukiet wygladal na taki za 40PLN a nie 200PLN. Na prawde nie polecam nikomu.

    Przez: Sabina17-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Kwiaty

    Zamowienie opłacone rano o 9.00, o godz.10.30 status zamowienia- w drodze, jednak nie zrealizowane zgodnie z umowa do konca dnia.bez żadnej informacji zwrotnej. Ocene pozostawiam potencjalnym klientom.

    Przez: Edyta13-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3
    rating

    Bukiet kwiatow

    Kwiaty nie przyjechały w terminie tylko dzień po, oczywiście niezgodne z zamówieniem, miała dostać ładny bukiet kwiatów a dostałam 15 róż związanych do kupy i tanie wino :( A to wszystko kosztowało mnie prawie 400zl i sporo nerwów. Nie polecę żadnemu znajomemu tej strony. Jednym słowem brak profesjonalizmu i barak jakiejkolwiek wyobraźni

    Przez: Klaudia 09-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2.5
    rating

    Kwiaty

    Kwiaty nie dostarczone, brak kontaktu z infolinią, telefon wyłączony, brak odpowiedzi na email. UWAGA OSZUŚCI !!!

    Przez: Tomasz09-03-2021
    Piotr09-03-2021

    1.Długi okres oczekiwania na infolini, 2.Wprowadzanie w błąd poprzez przekazywanie nierzetelnych informacji przez stronę oraz pracowników infolini, 3.Bardzo nieprzyjemny kontakt ze strony kuriera,

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Tort i kwiaty

    Zenada. Nie zrealizowane zamówienie na czas. Po moim kontakcie w tej sprawie otrzymałem lekkomysla odpowiedz "faktycznie tort nie został dostarczony" I tyle. Zaoferowano mi inny dzień. Zgodziłem się. Nie dostarczono ponownie! Po ingerencji juz o zwrot kosztów otrzymałem sam zwrot za tort. Nie uwzględniono tzw opłaty 19 zł ktora zapłaciłem za tzw dostarczenie na wyznaczony czas! Po mojej ingerencji znow odpowiedi ze nie ma możliwości zwrotu tej kwoty bo dotyczy ona kwiatow. Fakt kwiaty dostarczono. Jednak opłata 19 zł nie wyszczególnia kwiatów lecz cake zamówienie! Firma bogaci się nawet kosztem nie zrealizowanych z własnej winy zamówień. Złodziejstwo a obsługa poniżej czegokolwiek. Życzę bankructwa

    Przez: Adam11-02-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Upominek na Dzień Babci

    Moja córka, mieszkająca na stałe za granicą (ZEA), zamówiła w "Poczcie Kwiatowej" przesyłkę okolicznościową na Dzień Babci - dla swojej mamy, czyli babci jej synów,.
    Pierwsza (w przeddzień) przyszła maleńka paczuszka z wisiorkiem. Córka się bardzo zdziwiła, że tylko to, bo powinno być coś jeszcze: zestaw czekolad i karteczka z życzeniami. No, ale sądziliśmy, że przyjdzie w odpowiedni, zamówiony dzień. Nie przyszło!
    Rozpoczęły się poszukiwania i dopytywania.
    Pierwsza była internetowa korespondencja (dwukrotna, wraz z załącznikami - w tym fotokopie dokumentów i wszystkich zamówień i płatności) córki z firmą.
    Po pierwszym mailu ZERO ODPOWIEDZI!
    Po drugim zażądano m.in. nr-u przesyłki, doskonale widocznego na fotografiach. Podpisano - Patrycja Juszczak. Mimo to, numer przesyłki (101031664)
    został podany w kolejnym mailu.
    Tłumaczenie : "Mamy różne firmy odpowiadające za różne rzeczy" (naszym zdaniem bzdura!).
    Sprawdzono, że nr przesyłki istnieje w systemie, ale "nie wyszła z magazynu".
    Zaczęły się podchody telefoniczne z Warszawy - w końcu tańsze, niż połączenie z Dubaju! Jedyne, czegośmy się dowiedzieli, że - po pierwsze - korespondencja musi się odbywać drogą mailową. Natomiast wszelkie aktywności osób trzecich, w tym adresatów przesyłki, są nieuprawnione, bo nie są osobami zamawiającymi. W dodatku pani, z którą odbywała się konwersacja, była, - delikatnie mówiąc - niegrzeczna i bezczelna, włącznie z podniesionym głosem i "walnięciem słuchawką"! Rozmowa z numerem (22)8289595 dn.26 stycznia o godz. 11:11. Łatwo sprawdzić do kogo należał głos po drugiej stronie!
    Jedynym z nielicznych plusów "dobrej zmiany" jest to, że "My - Naród", szczęśliwie odzwyczailiśmy się od takich sposobów komunikacji z klientem!
    Zaproponowano córce zwrot pieniędzy - całe 18.- zł! A przecież nie o to chodziło!
    Następny mail od córki był z zapytaniem, czy jest możliwe doręczenie brakujących artykułów w terminie późniejszym. Ale "Poczta Kwiatowa" NIE MA KONTAKTU Z PRACOWNIĄ i zamówione przedmioty "mogą być wysłane jutro albo i za 2 tyg."
    Przeprosiny i wyrazy szacunku niczego tu nie zmieniają!
    KONIEC KORESPONDENCJI!
    Czy coś tu jest niejasne?
    Jak należy traktować nieodpowiedzialną i - pardon! - bezczelną firmę?
    Wszystkim chętnym serdecznie odradzamy kontaktów z "Pocztą Kwiatową". Podobno są inne firmy, świadczące te same usługi!

    Przez: jaceksea28-01-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    Prezent : "czas na herbatę"

    Firma Poczta Kwiatowa to nieporozumienie. Paczka do Dziadków nie dotarła na czas. Odpowiedzi na reklamacje nie zawierają żadnych konkretów, wysyłane są po kilku godzinach. Paczka dla moich dziadków została znaleziona na ulicy przez jakąś starsza, nieznajoma, ale uczciwa kobietę, która skontaktowała się z nami telefonicznie. Pani na infolinii zasugerowała natomiast by przekonać znalazcę do dostarczenia zamówienia na adres Dziadków! Proszę wyobrazić sobie z jakim bezczelnym zachowaniem obsługi należy zmierzyć się! Dalej Pani zabłysnęła jeszcze bardziej, stwierdzając, że wyślą zamówienie jeszcze raz w przyszłym tygodniu!!! Skoro zapłaciłam za zamówienie z dostawą na 22.91 to oczekuje jego realizacji w terminie i nie przez pośredników! Obsługa prezentuje niepelnosprawnosc komunikacyjna, brak przeszkolenia w kontaktach z klientami. Według mnie to czyste chamstwo, tak w końcu należałoby to nazwać.

    Przez: Agnieszka22-01-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Czekoladki plus zdjecie

    Ostrzegam wszystkich przed zamawianiem tam czegokolwiek. To zwykli oszusci, jest nawet page na Facebook ó nazwie Oszukani przez poczta kwiatowa. Moim tesciom wyslali puste pudelko po wyzartych czekoladkach. Ku... Jakim trzeba byc debilem. Zeby zrobic komus cos takiego na swieta. Zaplacicie mí za wstyd jaki sie przez was najadlem. SK.... Ny

    Przez: Simon27-12-2020
    Anastazja02-03-2021

    Ta firma nie ma wstydu, ale za to ktoś się bogaci. Cześć klientów obsluza dobrze drugą część oszukaja. Moja historia to cudowne roze na moje 72 urodziny. Zamówił je mój syn mieszkający w Niemczech. Bukiet z cukierkami dotarł w terminie, ale po 20 godzinach wyglądał jakby stał już z tydzień nie tylko kwiaty w opłakanym stanie ale liście również, normalny wiechec. Syn zgłosił reklamacje łącznie ze zdjęciami odpisano jemu, że moga zwrócić 20% wartosci. Jest to swieza sprawa i trwa dalej wymiana korespondencji na poczcie elektronicznej. Syn żąda zwrotu w całości. Ja od siebie jako jubilatka, wogole nie polecam tej firmy bo to ruletka albo wypali albo nie. To taka polska rzeczywistość.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Kosz upominkowy

    Szokujaca obsluga klienta. Prezent nie dotarl, odmowiono mi zwrotu pieniedzy, bo ich umowa mowi, ze "nie gwarantuja daty dostawy, ktora oferowali przed kupnem!" Natalia, Beata, taraz Patrycja Juszczak unikaja odpowiedzi kiedy dostarcza prezent (czy w ogole dostarcza)?
    Nigdy nie mialam do czynienia z tak nieprofesjonalnymi konsultantami. Porazka i 300zl ktore zaplacilam za prezent przepadlo! Nigdy nie skorzystam juz i ich uslug.

    Przez: Kamila24-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2.5
    rating

    Choinka

    Szkada ze nie mozna dodac zdjecia. Bledy sie zdarzaja, ale sposob w jaki firma reaguje na nie swiadczy tylko o firmie i jej pracownikach. Zamowilem choinke z katalogu, ale to co zostalo doreczone to zalosne cos co nie mialo nic wspolnego z choinka jaka byla pokazana na internecie... zalosny kawalek plastyku. Zlozylem reklamacje i dostalem do wyboru albo 50% zwrotu pieniedzy albo nowe zamowienie. Zwrot pieniedzy mnie nie interesuje bo i tak musialbym kupic nowy prezent i znowu zaplacic pelno cene, ale juz w innej firmie. Zamowilem wiec nowa choinke, 4 dni pozniej nie jestem w stanie sie skontaktowac z pnia Natalia Kuna ktora odpowiedziala na reklamacje, oraz nie odpisuje na moje emaile kiedy przesylka bedzie doreczona.

    Przez: Damian17-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    5.5
    rating

    słaba usługa

    Beznadziejna firma. Nie dotrzymali terminu dostawy bukietu urodzinowego dla starszej osoby, nie zareagowali w żaden sposób, gdy pisałam do nich tego dnia, ze kuriera nadal nie ma, a kończy się termin dostawy (do 20), i po fakcie w żaden sposób nie chcą zadośćuczynić. Kurier dotarł dzień później, a ich propozycja jest, że można zwrócić produkt wtedy zwrócą pieniądze lub ewentualnie dadzą rabat na kolejne zamówienie. Jestem w szoku, jak firma, która pisze o emocjach, daje obietnice gwarancji satysfakcji tak może postępować z Klientem, bo sposób korespondencji ze mną mailowy dalece odbiega od jakichkolwiek nawet przeprosin. Nie polecam, nie można na nich liczyć, a kwiaty i przesyłka tania nie jest.

    Przez: MM03-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3
    rating

    Kwiaty i czekoladki

    13.11.2020 r. mój mężczyzna wybrał bukiet róż z czekoladkami MERCI, które uwielbiam za 139 z okazji naszej rocznicy. Róże nie były pierwszej świeżości ale najgorsze było to że włożono inne tanie i okropne słodycze. Nie polecam. Podczas reklamacji zamiast naprawić błąd i wysłać MERCI zaproponowano 15 zł zwrotu. Żenada

    Przez: Monika21-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    Nie polecam

    Nie polecam! Zniszczona pierwsza rocznica, zamówienie złożone o 08:53 że specjalną płatną opcją od 9-12 Po kilku telefonach, pod wieczór zamówienie zostało wycofane.

    Przez: Marcin11-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Nie polecam

    Wstyd mi za to co zostało dostarczone do mojej mamy przez pocztę kwiatowa.Bukiet został doręczony w terminie ale kompletnie nie zgodny z zamówieniem .Po pierwsze całkowicie inne kwiaty,nie mające nic wspólnego z zamówieniem ,wyglądały jak skromna wiązanka na Wszystkich Świętych !!Po drugie miał być duży rozmiar a mama dostała kilka kwiatów związanych tasiemka .Nie polecam korzystania z pocztakwiatowa.pl ,,wręcz przeciwnie uprzedzam innych przed ta firma !

    Przez: Kasia10-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    OSZUŚCI, NIE POLECAM!!

    Wstyd!!! bukiet który babcia otrzymała nawet w 1/3 nie zgadzał się z tym który zamówiłam. Zamówiłam rozmiar duży a kwiatów było o 100% niż w rozmiarze średnim prezentowanym na stronie. KWiatów było mniej a niektórych wogóle nie było. Pracownik kontaktujący się ze mną był niekompetentny i nazwał moją sprawę" pracownicy stanęli na rzęsach że moje zamówienie było zgdne" bo się oburzyłam jak dostałam e-mail, w którym pracownik postanawia poinformować mnie o zmianie smaku alkoholu, po rozmowie telefoniej dostałam e-mail, że pracownik udał się do hurtowni i kupił ten alkohol. UKŁONY I PODZIEKOWANIA ŻE W ZAMÓWIENIU BYŁ TEN ALKOHOL ZA KTÓRY ZAPŁACIŁAM 169 ZŁ. Za kwiaty 197!!! i ten bukiet nadawał się na przykałdowy bukiet " jak narobić sobie wstydu i jakim trzeba być oszustem żeby tak traktować klientów"


    NIE POLECAM

    Przez: Justyna Błasiak15-10-2020
    proszę o kontakt na Pani.pluszakowa@gmail.com - mam podobne odczucia, może razem coś zdziałamy05-12-2020

    proszę o kontakt na mój e mail - mam podobne odczucia

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Szkoda ze nie moge dodac zdjecia tego suszu, co mialo byc swiezym bukietem, mozna sie przerazić.

    Na stronie poczty kwiatowej, jak czytam o gwarancji satysfakcji I dostarczaniu kwiatow 7 dni w tygodniu to śmiech mnie ogarnia. Wstyd mi, za to co zostalo dostarczone przez firmę do mojej koleżanki. Trudno mi zrozumieć, jak firma , która zajmuje się wysyłką kwiatow wynajmuje podwykonawcę, który nie dostarcza kwiatow i prezentów w weekendy. Nawet nie pomyslalabym o wysyłce kwiatow gdybym wiedziala, co odbiorca dostanie. Prezent raczej nie udany jak na wstępie widzi się takiej jakości kwiaty. Chciałabym nadmienić jeszcze, ze warto popracować nad lepszą obsługą klienta, przez weekend wysłałam dwa maile, na zaden nie dostałam odpowiedzi. Porazka

    Przez: Kasia14-09-2020
    Justyna15-10-2020

    Wstyd!!! bukiet który babcia otrzymała nawet w 1/3 nie zgadzał się z tym który zamówiłam. Zamówiłam rozmiar duży a kwiatów było o 100% niż w rozmiarze średnim prezentowanym na stronie. KWiatów było mniej a niektórych wogóle nie było. Pracownik kontaktujący się ze mną był niekompetentny i nazwał moją sprawę" pracownicy stanęli na rzęsach że moje zamówienie było zgdne" bo się oburzyłam jak dostałam e-mail, w którym pracownik postanawia poinformować mnie o zmianie smaku alkoholu, po rozmowie telefoniej dostałam e-mail, że pracownik udał się do hurtowni i kupił ten alkohol. UKŁONY I PODZIEKOWANIA ŻE W ZAMÓWIENIU BYŁ TEN ALKOHOL ZA KTÓRY ZAPŁACIŁAM 169 ZŁ. Za kwiaty 197!!! i ten bukiet nadawał się na przykałdowy bukiet " jak narobić sobie wstydu i jakim trzeba być oszustem żeby tak traktować klientów" NIE POLECAM!

    Sybi05-12-2020

    proszę o kontakt na e mail Pani.pluszakowa@gmail mam podobne odczucia, może razem coś zdziałamy

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    nie polecam!!!!!

    Nie polecam !!!!! Tort na 60 urodziny mojej mamy nie został dostarczony , od godziny próbuje się dodzwonić i nikt nie odbiera telefonów !!!!Po dlugim czasie udalo mi sie dodzwonic , nikt nie raczyl ustalic gdzie jest przesylka ,poprosilam o kontakt z cukiernia ,ktora wykonuje zlecenie i uslyszalam ,ze takich uslug nie swiadcza,zostalam poinformowana,ze mam zlozyc reklamacje i moge sobie dzwonic gdzie chce i opisywac ich gdzie chce ,poziom obslugi klienta zero , dziekuje za zepsucie 60 urodzin mojej mamy!!!!! wstyd ! ps. poprosilam o rozmowe z menedzerem i uslyszalam odpowiedz ,ze nie odbiera telefonow.....

    Przez: Anna 12-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Reklamacja

    Zamawiając kwiaty nie spodziewałam się że będę musiała sprawdzać opinie odnośnie poczty kwiatowej a jednak.. Nie tylko ja zostałam oszukana .. Przelew dokonałam 27.08 kwiaty do dzisiaj nie dotarły.. Również i ja miałam "przyjemność" rozmowy z panią Patrycją zarówno telefonicznie jak i e-mailowo.. Poziom rozmowy pani Patrycji oceniam jako żałosny i niekulturalny, jedno wielkie dno..jak najbardziej mogę dołączyć się do zbiorowej sprawy... Pani Patrycja Juszczak wmawia iz jest to problem z moim bankiem... mam i pieniądze są na 100% u nich na koncie..

    Przez: Magdalena k. 03-09-2020
    proszę o kontakt na e mail Pani.pluszakowa@gmail com, mam podobne odczucia, może razem coś zdziałamy 05-12-2020

    proszę o kontakt mailowy

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    odradzam korzystanie z usług poczty kwiatowej

    Odradzam korzystanie z usług pocztykwiatowej.pl, chyba że ktoś chce stracić czas na maile i telefony w celu wyegzekwowania realizacji zamówienia oraz zostać okradzionym z wpłaconych środków. Moje zamówienie kosza kwiatów z dnia 22.08.2020 r. z terminem realizacji w dniu rocznicy ślubu 23.08.2020 r. do dnia dzisiejszego 26.08.2020 r. nie zostało wykonane. Pracownicy infolinii codziennie zbywają mnie przesuwając termin wykonania zobowiązania na następny dzień, tłumacząc to brakiem kontaktu z kolejnymi kwiaciarniami, które mają zrealizować zamówienie. Działanie poczty kwiatowej można nazwać wyłudzeniem pieniędzy.

    Przez: Marcin26-08-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Napisz wlasną opinię o Poczta Kwiatowa

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Poczta Kwiatowa jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 116 opinii klientów o Poczta Kwiatowa. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 2.8/10, a 20% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Poczta Kwiatowa?

    Poczta Kwiatowa działa głównie w kategorii Ogólne, a dokładniej w E-palenie.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Poczta Kwiatowa . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.