NiezależnaOpinia

    Opinie Discover Car Hire

    Discover Car Hire to porównywarka wypożyczalni samochodowych powstaÅ‚Ä… z pasji do podróży. Celem Discover Car Hire jest dostarczenie najlepszych usÅ‚ug poprzez wsparcie klienta przed, podczas i po wypożyczeniu. Discover Car Hire pomaga podróżujÄ…cym znaleźć dokÅ‚adnie to, czego szukajÄ…. Wakacje, przygoda, biznes - niezależnie od celu podróży Discover Car Hire pomaga wybrać samochód, najlepiej odpowiadajÄ…cy twoim potrzebom. Wyszukiwarka jest darmowa i prosta w użyciu.

    Rezerwowanie każdego rodzaju samochodu na całym świecie w Discover Car Hire

    Z wyjÄ…tkowÄ… porównywarkÄ… Discover Car Hire możesz zarezerwować idealny pojazd w najlepszej cenie w ponad 8000 miejscach w 137 krajach. Discover Car Hire oferuje atrakcyjne ceny dla wszystkich grup samochodów, wÅ‚Ä…cznie z luksusowymi samochodami, przewoźnikami osób i minivanami. Discover Car Hire wspóÅ‚pracuje ze wszystkimi gÅ‚ównymi wypożyczalniami samochodów wÅ‚Ä…cznie z Avis, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar, Budget jak również z najlepszymi lokalnymi partnerami. Niezależnie od tego, gdzie znajdujÄ… siÄ™ partnerzy Discover Car Hire, czy sÄ… duzi czy mali, Discover Car Hire pracuje niestrudzenie, aby skontaktować ich z wieloma turystami, zapewniajÄ…c możliwie najlepsze doÅ›wiadczenie dla obu stron.

    Oferta Discover Car Hire

    ZespóÅ‚ ekspertów wypożyczalni samochodów zna wiele jÄ™zyków, wiÄ™c Discover Car Hire jesteÅ› w stanie odbierać poÅ‚Ä…czenia i odpowiadać na wasze wiadomoÅ›ci 7 dni w tygodniu. Discover Car Hire dokonuje rezerwacji szybko i bez problemu. Wyszukiwarka znajduje najlepsze wypożyczalnie samochodów z caÅ‚ego Å›wiata w jednym miejscu i tworzy TwojÄ… rezerwacjÄ™ w zaledwie kilka minut. Rezerwowanie samochodu jeszcze nigdy nie byÅ‚o tak proste! Discover Car Hire jest przyjaźny dla klientów i otwarty, zawsze sÅ‚ucha sugestii swoich klientów i partnerów, dziÄ™ki czemu może ulepszyć stronÄ™ Discover Car Hire, aby uÅ‚atwić korzystanie z niej! Ponad 100 000 firm i wynajmujÄ…cych powierzyÅ‚o Discover Car Hire obsÅ‚ugÄ™ rezerwacji wypożyczenia samochodu. Discover Car Hire opracowaÅ‚ systemy oraz ma odpowiednie doÅ›wiadczenie, aby zapewnić Ci bezproblemowe usÅ‚ugi wynajmu samochodów.

    Pełna ochrona i ubezpieczenie

    JeÅ›li Twój wynajÄ™ty samochód ulegnie uszkodzeniu i jeÅ›li twoja rezerwacja obejmuje tylko podstawowe ubezpieczenie, bÄ™dziesz musiaÅ‚ pokryć szkody do kwoty udziaÅ‚u wÅ‚asnego. JeÅ›li zakupiÅ‚eÅ› peÅ‚ne ubezpieczenie od Discover Car Hire, bÄ™dziesz musiaÅ‚ skontaktować siÄ™ z wypożyczalniÄ… i przekazać wszystkie informacje na temat wypadku. Jak tylko Discover Car Hire otrzyma niezbÄ™dne dokumenty, przeanalizuje sytuacjÄ™, a nastÄ™pnie zwróci Ci opÅ‚aty i koszty zwiÄ…zane ze szkodÄ…. JeÅ›li posiadasz wÅ‚asne ubezpieczenie, musisz skontaktować siÄ™ z firmÄ… ubezpieczeniowÄ… i postÄ™pować zgodnie z procesem roszczeÅ„ ubezpieczeniowych i procedurÄ… zwrotu kosztów wypożyczalni danego ubezpieczyciela. W punkcie wynajmu samochodów możesz wykupić wiele polis ubezpieczeniowych, które zmniejszÄ… depozyt i udziaÅ‚ wÅ‚asny do zera. W takim przypadku, nie bÄ™dziesz musiaÅ‚ uiÅ›cić żadnych opÅ‚at, jeÅ›li wystÄ…piÄ… jakiekolwiek szkody. Możesz również zakupić częściowe zwolnienie z odpowiedzialnoÅ›ci za szkody, co zwykle zmniejsza kwotÄ™ depozytu o 50%, chociaż najlepiej jest zapytać z góry o szczegóÅ‚y dotyczÄ…ce tego ubezpieczenia. Pracownicy wypożyczalni mogÄ… również zaoferować Ci peÅ‚ne zwolnienie z obowiÄ…zku naprawienia szkody, które chroni CiÄ™ w przypadku jakichkolwiek uszkodzeÅ„ karoserii samochodu. Jednak czÄ™sto opony i okna nie sÄ… objÄ™te tym ubezpieczeniem, wiÄ™c pamiÄ™taj, aby zapytać pracowników wypożyczalni, czy sÄ… one wÅ‚Ä…czone.

    Podziel się z nami swoim doświadczeniem!

    MiaÅ‚eÅ› okazjÄ™ korzystać z usÅ‚ug Discover Car Hire? Czy wypożyczenie przebiegÅ‚o pomyÅ›lnie? Twoja opinia ma niezwykÅ‚e znaczenie dla osób, które stojÄ… przed wyborem odpowiedniego dla nich produktu.

    Discover Car Hire
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (6)

    6.2
    33% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    9
    Serwis
    rating
    4.6
    Cennik
    rating
    6.4
    Dostawa
    rating
    5

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    wynajem auta

    Negatywny. Dwa i pół miesiąca czekam za zwrotem pieniędzy za szkodę z economyrentscar.Uważam to za złodziejstwo. Cena ubezpieczenia dobra, ale nie dajcie się nabrać. Jak mają wypłacić odszkodowanie to mają klienta w dupie. Nigdy więcej.

    Przez: Joanna Roza Mroz Mrozdzonek17-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    5
    rating

    OK

    skorzystałem z ich usług, wszystko mi się podobało

    Przez: Jacek11-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Fajni chłopaki

    Bardzo podobała mi się obsługa.

    Przez: Krzysztof11-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    wynajem samochodu w Portugalii od Turisprime

    Samo zamówienie przez stronę ok, ale doprosić się o zwrot kosztów depozytu i paliwa już nie można. Najpierw piszą, żeby poczekać 20 dni roboczych, bo tyle to może trwać, a kiedy człowiek czeka i daje jeszcze kilka dni, to się okazuje, że na podjęcie działania przekroczyło się ich magiczne 28 dni i oni już nic nie mogą z tym zrobić... Nie polecam nikomu!!!

    Przez: Ewelina15-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    4
    rating

    FARO

    Nie polecam! Nie polecam ! /// Odradzam ! Odradzam !
    Zanim zdecydujesz się na to coś (bo nie nazwę tego "wypożyczalnią samochodów") upewnij się, że nie masz innej opcji a potem dokładnie przeczytaj regulamin. W moim przypadku okazało się, że nie mają nawet swojego boxu na lotnisku choć usiłowali pobrać 30EUR opłaty lotniskowej. Z powodu opóźnienia lotu chciałem przesunąć datę odbioru samochodu a tu niespodzianka: pan z MILLIONCARSHIRE stwierdził, że musi mieć porządek w papierach i trzeba to zmienić na stronie DISCOVERCARS, zero pomocy. Uwaga: na stronie brak nr telefonu jest tylko adres m@ilowy z, którego dostałem odpowiedź po 4 dniach z informacją, iż JAKICHKOLWIEK ZMIAN MOŻNA DOKONAĆ MAX NA 48H PRZED ODBIOREM, nie chciałem zmienić terminu ani miejsca zwrotu, nie chciałem zmienić kwoty za wypożyczenie jedynie datę odbioru.
    Zero pomocy, zero empatii, zero tolerancji, Nie mamy dla ciebie samochodu i co nam zrobisz?
    Skończyło się tym, że wynająłem następnego dnia samochód na stronie RENTALCARS od HERTZ - NAWET TANIEJ od tych oszustów. Szkoda nerwów i szkoda czasu zwłaszcza na wakacjach.

    Przez: Krzysztof04-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    4.5
    rating

    Jeśli masz kartę debetową...

    Jeśli chcesz wynająć samochód przed Discover Cars i użyć do tego kartę debetową (5x więcej Polaków ma kartę debetową niż kredytową), to przeczytaj poniższe zanim zapłacisz Discover Cars.
    Korzystając z Discover Cars wynająłem samochód w OK Rent A Car na lotnisku w Maladze na 2 tygodnie. Wystąpiły dwa konkretne problemy, które spowodowały, że zrezygnowałem z najmu, wynająłem samochód gdzie indziej i straciłem pieniądze zapłacone Discover Cars.
    W potwierdzeniu, które otrzymałem mailem Discover Cars napisał: Miejsce odbioru: Port lotniczy Malaga, W terminalu. W rzeczywistości odbiór jest niedaleko lotniska. Dodatkowe 15 minut czekania na bus i 5 minut przejazdu.
    W potwierdzeniu Discover Cars pisze, że wypożyczalnia zablokuje lub pobierze €1050 z mojej karty a konto uszkodzeń itp. Jeśli takowych nie będzie, odblokuje lub zwróci pieniądze. Te dwie opcje są kluczowe, bo blokada występuje w przypadku karty kredytowej, a pobranie w przypadku karty debetowej. Podanie obydwu sugeruje więc, że obydwie formy karty są akceptowane. Discover Cars dodatkowo pisze, że przedpłacone karty debetowe i kredytowe nie są akceptowane. Z tego można wywnioskować, że nie przedpłacone karty debetowe i kredytowe są akceptowane. Jeszcze dalej Discover Cars pisze, że będzie problem jeśli na karcie będą niewystarczające fundusze by pokryć te €1050. Na kartach kredytowych funduszy nie ma, na debetowych są. A więc w 3 miejscach Discover Cars implikuje, że nieprzedpłacona karta debetowa, a takiej próbowałem użyć, jest OK.
    Być może jest OK, ale nie w OK Rent A Car. Tam dowiedziałem się, że jak najbardziej kartę zaakceptują, ale tylko pod warunkiem, że zgodzę się zmienić kwotę depozytu z €1050 na €230, z tym że to zwiększy koszty wynajmu o ok 400%, a więc dopłacę 4 razy więcej niż to co już zapłaciłem.
    Pokazałem warunki umowy. Usłyszałem, że umowę zawarłem z Discover Cars, a nie z OK Rent A Car, więc oni tych warunków nie przyjmują do wiadomości, a jeśli mi się to nie podoba, to muszę rozmawiać z Discover Cars. Dodali, że jest piątek po południu, więc muszę zaczekać do poniedziałku rano by dodzwonić się do Discover Cars lub do przełożonego w OK Rent a Car. Więc albo zwiększam koszt wypożyczenia 5 razy albo mogę wrócić na lotnisko i tam wynająć. Innymi słowy wiedzieli, że wypożyczalnie na lotnisku takich numerów nie robią. I mieli rację. Wróciłem na lotnisko, wynająłem samochód w pierwszej wypożyczalni na jaką trafiłem, która mnie dodatkowo zapewniła, że jej ceny najmu są dokładnie take same dla właścicieli kart debetowych jak i kredytowych.

    Przez: Piotr Bendykowski26-02-2020
    Sara20-01-2021

    Powiem tak nie polecam..

    Mariusz30-06-2021

    Zaliczka podlega zwrotowi w przypadku, gdy umowa nie dojdzie do skutku, niezależnie od tego, która ze stron zawiniła. Jest na to obszerny artykuł prawny. Mówia o 100 % zwrocie za anulowanie umowy. Nieprawda dostaje się voucher który ważny jest 5 lat. Zanim klikniesz rezerwacja nie ma ani słowa o depozycie dopiero po zapłacenia 28.50 euro dowiadujesz się o depozycie który jest 5 razy większy niż wynajem auta. Dlatego anulowalem usługę 5 min później. Zwrotu zaliczki nie dostaniecie. Zwykle naciągane. Cały regulamin warto bardzo uważnie przeanalizować

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    4
    rating

    Napisz wlasną opinię o Discover Car Hire

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Discover Car Hire jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 6 opinii klientów o Discover Car Hire. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 6.2/10, a 33% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Discover Car Hire?

    Discover Car Hire działa głównie w kategorii Samochód, a dokładniej w Wynajem samochodów.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Discover Car Hire . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.