NiezależnaOpinia

    Opinie Promki24

    O sklepie Promki24

    Właścicielem sklepu internetowego Promki24 jest firma Przemysław Jauer, ul. Bydgoskich Olimpijczyków 6C/15, 85-796 Bydgoszcz, prowadzący działalnosć gospodarczą pod numerem NIP 9532332500, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej. Sklep internetowy działa od 2018 roku.

    Oferta w sklepie Promki24

    W ofercie sklepu internetowego Promki24 znajdziesz około 200 tysięcy produktów, które zostały pogrupowane w ok. 40 kategoriach. W dziale z elektroniką dostępna jest Kuchenka Microfalowa Sencor SMW 1717WH. Podgrzewanie za pomocą mikrofa. Obudowa zewnętrzna biały lakier. Wnętrze biały lakier. Proste sterowanie ręczne. Pojemność 17 l- 5 poziomów mocy mikrofal. Funkcja rozmrażania. Minutnik 30 minut. Moc mikrofal 700 W. Sygnał dźwiękowy. Drzwi otwierane przyciskiem. Średnica talerza obrotowego: 245 mm. Wymiary (sz × w × gł): 450 × 260 × 340 mm. Masa: 10,5 kg.
    W kategorii bielizna dostępny jest biustonosz Bardotka - Klasyka - Czarny.Jest to klasyczny biustonosz bardotka z miseczkami, które wykonano z gładkiej mikrofibry, pokrytej stabilną koronką o kwiatowym wzorze. Boczki gładkie, wykonane ze stabilnej siateczki, wzmocnione fiszbinami. Ramiączka regulowane, odpinane. Zapięcie z tyłu, na haftki. Polecany przez sklep do użytku na co dzień, ale sprawdzi się także jako bielizna ślubna. Nadają się do sukienek i bluzek z dużym dekoltem.
    W sklepie znajdziesz także Depilator RIO Celebrity - kremowy. Urządzenie zostało zatwierdzone do użytku domowego. Laser tworzy intensywną wiązkę światła, która składa się z jednej długości fali lub koloru. Skóra jest przezroczysta dla światła w zakresie długości fal 600-1100 nano metrów. Pigment zawarty we włosach pochłania energię lasera przy tej długości fali - dzięki czemu można skupić się na cebuli włosów bez wpływu na otaczający obszar. Energia świetlna przenika przez pigment zawarty we włosach bezpośrednio do cebuli, co zniekształca ciepło. Następnie, korzenie osłabiają się, włosy rosną wolniej i w mniejszej intensywności, wzrost zatrzymuje się całkowicie, ale muszą to być włosy w aktywnej fazie wzrostu.
    W sklepie internetowym Promki24 masz do wyboru następujące formy płatności zapłaty za zamówiony towar: przelew tradycyjny, eCard, zakupy na Raty - 0%. Dostawa zamówionego towaru ze sklepu internetowego Promki24 odbywa się za pośrednictwem firmy kurierskiejk i paczka w Ruchu.

    Co sądzisz o ofercie Promki24?

    Czy kiedykolwiek korzystałeś/aś z Promki24? Jeśli tak, to chcielibyśmy usłyszeć o Twoich doświadczeniach. NiezaleznaOpinia to miejsce, w którym możesz bez wahania wyrazić swoją opinię. Chcielibyśmy wiedzieć, jaka jest ich oferta. Czy sklep jest łatwy w obsłudze? Czy znalazłeś to czego szukałeś/aś? Czy proces rejestracji przebiegał bezproblemowo? Jak oceniasz wygląd sklepu? Czy miałeś/aś kontakt z obsługą klienta, czy byli przyjaźni i pomocni? Czy korzystnie z usług Promki24 jest wygodne, bezpieczne? Przeczytaj opinie klientów na temat Promki24 i ich ofercie. Daj nam znać poprzez opinie klienta. Twoja opinia pomaga innym dowiedzieć się, czego można oczekiwać od Promki24.

    Sheinside, Dresslink, NewDress || Sklepy internetowe

    Promki24
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (21)

    7.8
    81% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    7.8
    Serwis
    rating
    8
    Cennik
    rating
    8
    Dostawa
    rating
    7.8

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Laptop

    Szybko dostałem zamówiony towar, miła Obsługa, ciekawy asortyment. Dziwią mnie negatywne komentarze, bo ja miałem same pozytywne doświadczenia. Serdecznie Polecam

    Przez: Patryk15-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    ZEGAREK MĘSKI MILITARNY - CURREN -CZARNY/CZARNY

    Produkt fantastyczny, bardzo miła i pomocna obsługa, towar szybko wysłany. Jestem bardzo zadowolona, a Osoba która dostała prezent jeszcze bardziej. Polecam

    Przez: Weronika27-05-2021
    Danuta31-08-2021

    Zamówiłam książki 1 lipca , opłacone też 1 lipca. Do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi.

    Szymon31-08-2021

    Kpina, handlują przedmiotami których nie posiadają, zamówiłem oponę onad msc temu i cisza! Nie polecam

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    AGD

    Bardzo fajne artykuły w dobrych cenach. Kupuję na promkach od roku i zawsze jest wszystko OK. Pozdrawiam Panią Patrycję, jeśli to przeczyta :)

    Przez: Dagmara04-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Elektronika

    Kupiłem na promkach kilka bajerów elektroniki. Wszystko doszło bardzo szybko. Sprzęt dobrej jakości. Nie ma się do czego przyczepić

    Przez: Marcin08-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Bluzeczka

    Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi

    Przez: Justyna23-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Różne

    Kupiłam już kilka rzeczy i wszystko zadziałało.

    Przez: Maria21-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Zabawki

    Kupiłem na promkach24 kilka zabawek i prezent dla Kobiety. Transakcja przebiegła prawidłowo a towar doszedł bardzo szybko. Polecam

    Przez: Krzysiek16-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Artykuły dla Niemowląt

    Bardzo fajny sklep z super oryginalnymi rzeczami, super rabaty, miła Obsługa. Polecam

    Przez: Karolina05-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Kosmetyki

    Kupiłam u nich już trochę kosmetyków i ciuchów. Bardzo dobre ceny i uczciwi. Polecam

    Przez: Martyna10-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Biżuteria

    Produkty bardzo fajne, w dobrych cenach. Na przesyłkę czekałem 3 dni. Polecam

    Przez: Pawel23-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    LAMBREKIN NA TAŚMIE 130 X 40 133-18

    Czekam na firankę za 70 zł już trzeci miesiąc. Żadnego kontaktu, maila czy zwrotu pieniędzy od firmy. Na stronie jest ciągle dostępna w 24h !
    Nieuczciwa firma, nie polecam !

    Przez: Jolanta 19-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Popsocket i Słuchawki

    Kupiłam i jestem zadowolona.

    Przez: Fiona16-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    To i owo

    100% Polecam

    Przez: Ola15-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Pasek do zegarka

    Oszust internetowy !!! 30 lipca 2021 zapłaciłem za towar, do dziś ani towaru ani jakiejkolwiek informacji. Zwrotu pieniędzy też nie ma !!! Nie odbierają telefonu, nie odbierają ani nie odpowiadają na e-maile. NIE polecam !!!!!

    Przez: mc14-09-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    ksiazka

    nie mozna sie dodzwonic, czekam na artykul juz 8 dzien i cisza, dostalam tylko maila, ze przekazane do realizacji i cisza, bede to zglaszac !

    Przez: angela17-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Książki

    Szybka wysyłka , dobry kontakt, miła obsługa

    Przez: Lidia04-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    26323641805 Stovit - konfitura z rabarbaru 18 szt.

    czas realizacji 24 godziny, mijają 72 a ze strony sprzedającego brak kontaktu , nie można się dodzwonić, nie można wysłać maila , zaczekam jeszcze 48 godzi na realizację zamówienia albo zwrot pieniędzy a później zgłaszam sprawę na policję ! Nie polecam nikomu!!

    Przez: Emiliusz15-07-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Opony

    Wszystko cacy, oponki dotarły na czas.

    Przez: Damian15-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Beauty

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

    Przez: Magda26-05-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Promki24

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Promki24 jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 21 opinii klientów o Promki24. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 7.8/10, a 81% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Promki24?

    Promki24 działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w .

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Promki24 . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.