NiezależnaOpinia

    Opinie Joom

    Joom to internetowa platforma sprzedaży produktów z Chin, gdzie w bardzo niskich cenach znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. 6 powodów, dla których warto kupować z Joom:

    - Darmowa dostawa - brak "niespodzianek" po dodaniu produktu do koszyka!

    - Ogromny wybór produktów - w katalogu znajdziesz tysiÄ…ce produktów, a Joom ciÄ…gle rozszerzamy asortyment! - ObsÅ‚uga klienta 24/7.

    - Mnóstwo ofert i rabatów.

    - Gwarancja. Zwrócimy pieniÄ…dze, jeÅ›li Twoja przesyÅ‚ka nie dotarÅ‚a, produkt jest uszkodzony lub niezgodny z opisem. SzczegóÅ‚y znajdziesz w sekcji "Zwrot pieniÄ™dzy i gwarancja".

    Warunki korzystania z Joom

    Joom to mÅ‚oda i ambitna firma zarejestrowana w Łotwie z siedzibÄ… w Moskwie. Zarejestrowanie siÄ™ pozwala Ci przeglÄ…dać swoje zamówienia oraz ulubione produkty na różnych urzÄ…dzeniach. Dokonanie zakupów na stronie internetowej Joom wymaga zarejestrowania siÄ™, zaÅ› w aplikacji nie jest to obowiÄ…zkowe. Joom prosi jednak pamiÄ™tać, że zamówienia zÅ‚ożone bez rejestracji mogÄ… zniknąć ze strony "Moje zamówienia" po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu lub aktualizacji aplikacji Joom. W tym przypadku dziaÅ‚ obsÅ‚ugi klienta Joom chÄ™tnie Ci pomoże. Niemniej jednak, zalecamy zarejestrować siÄ™ przed dokonaniem zakupów. Sklep to strona, na której oferowane sÄ… produkty od jednego sprzedawcy. Opinie o sklepie to komentarzy dodane do produktów, oferowanych w tym sklepie. Wszystkie opinie zostaÅ‚y napisane przez rzeczywistych użytkowników, którzy zamówili te produkty. Ocena sprzedawcy to Å›redni wynik z ocen wszystkich produktów w sklepie. Produkty sÄ… oceniane przez użytkowników, którzy kupili te produkty. JeÅ›li podoba Ci siÄ™ oferowany wybór produktów w sklepie, możesz dodać go do listy ulubionych sklepów na swoim koncie. Obecnie ta funkcja nie jest dostÄ™pna na stronie internetowej Joom, jednak można to zrobić w aplikacji!

    WIELKI TEST APLIKACJI JOOM!! UNBOXING - ZAKUPY W SIECI!! #1

    Jak zrobić zamówienie z Joom

    ZÅ‚ożenie zamówienia jest bardzo proste:

    - Wybierz towar, zaznacz odpowiedni wariant (kolor, rozmiar, zestaw) spoÅ›ród tych, które przedstawiÅ‚ sprzedawca, a także ilość przedmiotów, które chcesz kupić.

    - Kliknij "Kupić teraz".

    - Wprowadź pełen adres dostawy (w tym kod pocztowy i numer domu/mieszkania, dane osobowe, numer telefonu, adres poczty elektronicznej).

    - Sprawdź, czy wprowadzone dane są poprawne i zapisz adres.

    - OpÅ‚ać zamówienie w wybrany przez Ciebie sposób.

    - Gotowe!

    Joom przyjmuję opłatę dwoma metodami:

    - karta płatnicza (Visa, MasterCard, Maestro);

    - poprzez konto PayPal.

    Niestety, nie można, na chwilÄ™ obecnÄ…, pÅ‚acić za pobraniem i przelewem na konto bankowe. Joom prosi jednak nie martwić siÄ™ ryzykiem, jakie może za sobÄ… nieść pÅ‚atność kartÄ… - robienie zakupów z Joom jest nie tylko proste, ale i bezpieczne. Joom zaopiekowaÅ‚ siÄ™ tym, by wszelkie informacje, które przepÅ‚ywajÄ… przez serwis, byÅ‚y maksymalnie zaszyfrowane i skutecznie chronione.

    Wsparcie klientów

    Niestety, w tej chwili w Joom nie można skontaktować siÄ™ ze sprzedawcÄ… bezpoÅ›rednio. Niemniej jednak, zespóÅ‚ obsÅ‚ugi klienta Joom chÄ™tnie Ci pomoże! Obecnie obsÅ‚uga klienta pracuje z 7 jÄ™zykami:

    - Rosyjski;

    - Angielski;

    - Francuski;

    - Hiszpański;

    - Niemiecki;

    - Portugalski;

    - Polski.

    Aby skontaktować siÄ™ z obsÅ‚ugÄ…, możesz napisać do Joom na adres emailowy. Także możesz zrobić to przez swój profil osobowy na stronie internetowej Joom.

    Co sÄ…dzisz o ofertach Joom?

    Podziel siÄ™ opiniÄ…! Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug dla naszych klientów.

    Joom
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (11)

    3.2
    27% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    2.2
    Serwis
    rating
    2.8
    Cennik
    rating
    4.8
    Dostava
    rating
    3.2

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Zestaw ocenię

    Kilka rzeczy kupiłem, pomijam czas dostawy, ostatnio nabyłem zestaw głośnomówiący TZ 900 i tzw..kicha system gwarancji tragedia każą robić zdjęcia opisywać,a co mam pisać czy nagrywać filmy,,,, ostatecznie przechodzę do zakupów krajowych...

    Przez: Adam 22-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    3.5
    rating

    Telefon

    Nie kupujcie na tej stronie elektroniki zakuplem telefon przyslali mi nie ten odwolywalem sie wilokrotnie ty przysylali mi bzdurne mejle ze mam zrobic zdjecie telefonu zdjecia kortonika itp jak wszystko im wyslalem to przyslali mi mejla ze mam film nagrac i tak w kolko nie polecam telefon ktory mi przyslali jest do niczego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zaluje ze nie kupilem na Aliexpres tam chociasz nie oszukuja

    Przez: Zbigniew Konieczny 27-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    wszystkie

    Należy uważać na likwidację przez Joom starych oplaconych zamówień! W dwóch przypadkach dostarczono towar niezgodny z zamówieniem i nie sprawny> Reklamacje są bezskuteczne! Większość zamówionych i zaplaconych towarów w okresie "Black Friday" do dziś nie dotarła; choć ostat. termin dostawy mija 14-go lutego br....?!

    Przez: Zdzisław Żbikowski 30-01-2020
    Czesława Dziura 08-02-2020

    proszę wykreślić mój adres ze swojej bazy danych i nie zawracać mi głowy codziennie,myślę że ktoś ze głupiej strony zna język polski i rozumie co ja piszę

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    3.5
    rating

    zlodzieje z joom

    STRACILEM 700ZL DOSTALEM UZYWANY INNY TELEFON. ZLOZYLEM WNIOSEK O OCHRONE . JOOM PRZECIAGAL SPRAWE I GENERALNIE MIAL MNIE W .... , JEDYNA ODPOWIEDZIA NA KONIEC GDY ZAGROZILEM ZE POJDE NA POLICJE BYLO " MA PAN DO TEOG PRAWO "

    Przez: adrian 21-01-2020
    Czesława Dziura 08-02-2020

    proszę mnie wykreślić ze swojej bazy danych i nie zawracać mi głowy 5 razy dziennie ,firma kant,dziadostwo

    pani 04-06-2020

    zgadzam się 100 % kant i tyle nie zgadzam się całkowicie niepoważna firma i kant na kancie

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Zakupy

    Rowniez nie polecam zdjecia mijaja sie z zeczywistoscia material dziadostwo bluza miala kaptur odwrotnie pszyszyty na 8zeczy zaplaconych przyszlo 5

    Przez: Dorota 17-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Kurtka

    Zamówiłem kurtkę. Przyszła w przeciągu 2 tygodni. Wyglądem oczywiście odbiegala od tej na stronce, a co więcej rozegrają rozerwana i pomazana długopisem. Od razu ją zareklamowałem. Joom poprosił o więcej zdjęć. Jeszcze tego samego dnia je przesłałem. Po 4 dniach dostałem odpowiedź, że nic im nie wysłałem i sprawę zamykają...
    Probowalem się kontaktować z nimi ponownie, ale stwierdzili że nic nie mogą zrobić.
    Jak dla mnie to cholerni oszuści i proponuję omijać ich z daleka.

    Przez: Wojciech 15-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    3.5
    rating

    Ta firma to Fikcja

    Kupiłem tableta:
    10,1 cala 6 GB RAM + 64 GB ROM 3G Call 6500 mAh Tablet PC
    Baran: 6 GB ROM: 64 GB Przednia kamera: 8.0MP Niedźwiedź kamery: 13.0MP Bateria: 6500mAh
    Niestety zdjęcia są rozmazane ,2 mp aparat robi zdjęcia o niebo lepsze od tych zamontowanych w tym tablecie, bateria trzyma 2 godziny, sprawdzajcie opinie produktów, te negatywne są na samym końcu po kliknięciu kilku stron z opiniami, nie są ułożone w/g dat dodania, proszę na to uważać. Wystawiłem opinie po otrzymaniu produktu i niema na to żadnej reakcji. !!!!! NIE KUPUJCIE na joom TO OSZUSTWO !!!

    Przez: Krzysztof 25-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    OSZUŚCI!!!!!

    Chciałbym przestrzec przed zakupami w Joom.com. 30 września 2019r. Zakupiłem telefon za kwotę 471 zł. Po prawie miesiącu otrzymałem paczuszkę, jednak ku mojemu zdziwieniu zawartość paczki była pusta. Dokładniej. Było wszystko, czyli etui, ładowarka, przewód usb i szkiełko ochronne. Brakowało telefonu oraz słuchawek. Od razu napisałem reklamację. Poprosili o zdjęcia. Wysłałem je i dowiedziałem się, że one nie są od paczki, którą zamówiłem, a ja nic więcej od nich nie kupowałem i to napisałem do nich. Po czym dostałem informację, że według wagi paczki jest wszystko OK i nie rozpatrzą reklamacji, a decyzja jest ostateczna i nie odwołalna. W dodatku napisali, że według DHL paczkę otrzymałem z poprawną wagą. Najlepsze jest to, że paczkę dostałem od listonosza, a nie kuriera, tak więc sami nie wiedzą czym wysyłają. Nie chodzi mi tu już o te prawie pięć stów, ale o prawdę. Chciałem ostrzec wszystkich przed zakupami u niektórych kontrahentów Joom.com lub nawet na tej platformie. Dodam, że po dokonaniu zakupu, oferta sprzedawcy zniknęła i nawet nie mogę napisać, negatywnego komentarza.
    UWAŻAJCIE I DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE.

    Przez: Przem 27-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    5
    rating

    Oszuści

    Oszuści. Nie dostałem towaru, na zwrot czekałem prawie 3 miesiące i się nie doczekałem. Nie polecam chyba ze ktoś chce stracić pieniądze. Poborowym dramat.

    Przez: Tomasz 10-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    ZWROT

    Kupiłam torebkę w kolorze czerwonym a otzymałam w bordowym, napisałam że chcę towar zwrócić i wtedy zaczęły się problemy.Przysłali mi adres do chin bo tam jest producent, kiedy odpisałam że to bzdura bo przesyłka przyszła z Polski i w Polsce dokonałam zakupu to spotkałam się z arogancją że to ja utrudniam sprawę, mam wysłać do Chin i już.Ponad to nie dostałam żadnego dowodu zapłaty.Odradzam robienie zakupów w firmie JOOM są to NACIĄGACZE.

    Przez: MAŁGORZATA FRĄŚ 01-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    4
    rating

    Brak dostawy paczki

    11. 05.2019 złożyłem zamówienie przelew poszedł, a paczki do tej pory niema, wysłałem 4 maile nikt się nie odezwał, poczekam jeszcze trochę, I chyba zgłoszę na policje

    Przez: Zdzislaw 05-06-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    6
    rating

    Napisz wlasną opinię o Joom

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Joom jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o Joom. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 3.2/10, a 27% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Joom?

    Joom działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda, Wszystko dla domu, Elektronika, Sklepy zoologiczne.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da Joom com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!