Shein

Wszystkie opinie

Shein

59% Kupiłbym tu ponownie

Opinie, skargi i doświadczenia klientów Napisz opinię

Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

Spotlight: What are our customers saying?

I
Ilona
Generalnie lubię tą stronę. Jest duży wybór i jestem zadowolona. Paczka przychodzi po tygodniu, ale... Chciałam się zorientować czy można zamówić na fakturę, więc napisałam do nich pytanie. Odpowie...Czytacz dalej
A
Anna
Ojej, jak czytam te negatywne wypowiedzi na temat tego sklepu, to ja miałam szczęście!!!! Wszystko przychodziło po tygodniu, zgodne z opisem i rozmiarem, ale trzeba pod każdym produktem czytać oso...Czytacz dalej
X
XYZ
jakby ludzie nie róbcie afery że wam coś nie dochodzi, ja zamawiam już może 16 raz i WSZYSTKO zawsze przychodziło niezależnie od kwoty ALE kochani, ja zawsze klikam gwarancję wysyłkową. To tylko ni...Czytacz dalej
A
Anka
Uważam iż strona jest całkiem zacna. Zamówiłam na niej raz za 200zł i paczka dotarła do mnie po tygodniu. No nie oszukujmy się rzeczy nie są wybitnej jakości ale jeśli chodzi o wygląd zazwyczaj są ...Czytacz dalej
J
JoannaT
Zaryzykowałam i złożyłam duże zamówienie. Wszystko przyszło w 10 dni. Jakość dobra za taką cenę. Rozmiar jednego się nie zgadzał. Opaski dla dziewczyn, wzięłam ja. Jedną rzecz odesłałam i otrzymała...Czytacz dalej

Wszystkie opinie (27)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Generalnie lubię tą stronę. Jest duży wybór i jestem zadowolona. Paczka przychodzi po tygodniu, ale... Chciałam się zorientować czy można zamówić na fakturę, więc napisałam do nich pytanie. Odpowiedz była twierdząca. Wystarczyło zrobić zakupy i podesłać im kod zamówienie. Zadowolona zrobiłam zamówienie do swojego sklepu i z godnie z instrukcją osoby z którą rozmawiałam wysłałam numer zamówienia... I co otrzymałam jedynie wypisane zamówienia bez ważnych informacji, więc próbowałam to rozwiązać, trzy razy wysłali mi nie to co powinnam dostać. W Polsce takie coś nie przejdzie mogłam sobie tym tylko tyłek wytrzeć. Zostałam oszukana. A odpowiedź dostałam od nich taką

    " Rozumiem Pani niezadowolenie. Nie mogę zmienić żadnch informacji dot. firmy SHEIN. One są automatycznie na dokumencie.
    Wiem, że ten dokument nie wygląda jak taka typowa faktura, ale niestety tylko do takiego dokumentu mam dostęp.
    Niestety, nie jest Pani jedyną klientką z takim problemem. Zostało to zgłoszone do naszego przełożonego, mam nadzieję, że potraktują to jako priorytetową sprawę. Przepraszam za utrudnienia."

    Nie rozumiem jak można powiedzieć komuś że wystawiają fakturę jak to co wystawiają nią nie jest.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    3 stroje kąpielowe i 2 sukienki, 4 firany

    Ojej, jak czytam te negatywne wypowiedzi na temat tego sklepu, to ja miałam szczęście!!!!
    Wszystko przychodziło po tygodniu, zgodne z opisem i rozmiarem, ale trzeba pod każdym produktem czytać osobno wymiary i opinie u zdjęcia innych osób. Też nie jestem głupia, żeby za takie pieniądze oczekiwać niewiadomo jakich materiałów! Ale wszystko co kupiłam jest po prostu śliczne- ludzie zaczepiają mnie z pytaniem, gdzie to kupiłam😀

    Ja również miałam same pozytywne doświadczenia, a zamawiałam 5-krotnie, w sumie ok. 40 rzeczy. Zacznijmy od pozytywów: szeroki asortyment, produkty kosztują grosze i dostawa jest całkiem szybka jak na Chiny. Wszystko przychodziło do mnie po ok. 10 dniach. Niektóre z kupionych produktów to perełki, które uwielbiam. Zawsze dostajecie też to, co jest na zdjęciach, jeśli chodzi o krój. Jedyne, co może się nieco różnić, to kolor - często mniej atrakcyjny niż na zdjęciach. Biżuteria jest niesamowita - za 1 euro mam pierścionki i kolczyki, które wypadają dobrze obok mojej oryginalnej złotej biżuterii. Teraz minusy: tkaniny w większości są kiepskie - jakość materiału i szycia jest niska. Trzeba czytać podane składy, aby wiedzieć, czego się spodziewać. Wiele ubrań o super kroju przyszło lekko nadprutych. Kolejna sprawa: rozmiary! Czytajcie dokładnie recenzje pod produktem i wymiary produktu, aby się zorientować. S jest zazwyczaj wielkie i zamawiam XXS/XS. No i najważniejsze: uważajcie przy wpisywaniu danych dostawy i zawsze podawajcie numer telefonu. Nigdy nie kupujcie bez wcześniejszej rejestracji konta - będziecie mogli śledzić na bieżąco, gdzie są przesyłki. Zwroty są bardzo ciężkie, więc kupujcie tylko to, czego jesteście pewni po zapoznaniu się ze składem i wymiarami.

    Witam ja również miałam pozytywnie doświadczenia z shein zamawiałam 7 i to nie małe kwoty to prawda nie które ubrania to perełki i za małe pieniądze tak masz rację trzeba czytać opinie i recenzje o produkcie i dobrze sprawdzać rozmiary

    Witam ja również miałam pozytywnie doświadczenia z shein zamawiałam 7 razy i to nie małe kwoty to prawda nie które ubrania to perełki i za małe pieniądze tak masz rację trzeba czytać opinie i recenzje o produkcie i dobrze sprawdzać rozmiary

    Ja niestety jestem zawiedziona moja paczka utknęła w Holandii i od ponad tygodnia nic się nie dzieje nie mam pojęcia czy ją w ogóle dostanę zamawiałam już kilku krotnie i zawsze była przed czasem to raczej moje ostatnie zamówienie z tej firmy jakiś też daje wiele do życzenia...jestem bardzo rozczarowana

    Ja też czekam na paczkę, jest opóźniona. Zamówienie wysłane 7.10.2021, paczka cały czas jest w Holandii, a powinnam już dawno być u mnie. Nie wiem, może teraz są takie opóźnienia. Nawet nie ma gdzie zapytać.
    Rok temu zamawiałam dużo ubrań i wszystkie przyszły szybko w/g informacji, które śledziłam. Zawsze ładne i zgodne z opisem.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Shein

    jakby ludzie nie róbcie afery że wam coś nie dochodzi, ja zamawiam już może 16 raz i WSZYSTKO zawsze przychodziło niezależnie od kwoty ALE kochani, ja zawsze klikam gwarancję wysyłkową. To tylko nie całe 4 zł, a mam pewność że wszystko dojdzie. Jeśli chodzi o materiał- typowy dla shein, ale nie ma co narzekać za taką cene. Mi paczki przychodziły do max 2 tygodni (po 8-20 rzeczy) Pozdrawiam <3


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    13 rzeczy ;)

    Uważam iż strona jest całkiem zacna. Zamówiłam na niej raz za 200zł i paczka dotarła do mnie po tygodniu. No nie oszukujmy się rzeczy nie są wybitnej jakości ale jeśli chodzi o wygląd zazwyczaj są ładne tylko czasem zdarzają się ubrania/rzeczy które są trochę brzydsze dla tego trzeba sprawdzać podesłane zdjęcia w komentarzach przez innych użytkowników. Ponzdrawiam ;)

    W maju zamówiony towar, do dzisiaj czyli 31 lipca nie otrzymałam przesyłki. Nigdy juz nic nie zamówie na tej stronie. Brak kontaktu ze sprzedającym.

    Zamówiłam w połowie września, na stronie że sprawdzaniem paczek była informacja, że towar będzie ok 7.10, gdy zbliżał się termin, przesunięto to na 14-16.10.teraz mam na 19-21.10.kontakt że sprzedającym zerowy. Nie polecam


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Duże zamówienie

    Zaryzykowałam i złożyłam duże zamówienie. Wszystko przyszło w 10 dni. Jakość dobra za taką cenę. Rozmiar jednego się nie zgadzał. Opaski dla dziewczyn, wzięłam ja. Jedną rzecz odesłałam i otrzymałam zwrot.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Spodnie

    Spodnie zamówiłam pieniądze z konta pobrano na stronie nieopłacone zamówienie anulowano. Jakie to jest oszustwo to się w głowie nie mieści.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Bluzki, staniki, spódniczka i spodenki

    Jestem zadowolona. Nie oczekiwałam fajerwerków za cenę jaką zapłaciłam za produkty i uważam, że są nienajgorszej jakości. Wszystko przyszło, dużo szybciej niż pisali. Zamówiłam 24.02 i miało przyjść między 15-20.03, przyszło dzisiaj (04.03) z mojej strony mogę śmiało polecić ;)

    Przestrzegam wszystkich przed tymi oszustami i złodziejami !!! Moja córka zamówiła towar za 200 zł i po 2 tygodniach dostała tylko informację, że przesyłka wraca do nadawcy !! Nikogo nie było z dostawą i nikt nie informował o dostawie. Jeśli nie chcecie stracić pieniędzy i nerwów to omijajcie tych oszustów szerokim łukiem !!!

    Mam nadzieję że paczka do mnie przyjdzie , zamówiłam 11 rzeczy 😑

    Witam. Jeśli tak się dzieje że przesyłka wraca do nadawcy wystarczy do nich wysłać maila i oni od razu oddają pieniądze. Mi się tak zdarzyło i bardzo się bałam ale nie ma o co. Na maila odpisują w tym samym dniu i pieniądze oddają od razu.

    Witam. Niestety, ale w moim przypadku było inaczej. Chciałam dokonać zwrotu, ale podano mi etykietę z błędnym kodem kreskowym, na poczcie poinformowano mnie, że to się dzieje nagminnie u nich. Probowalam napisać e-mail, ale bez skutku, dostaje za każdym razem informację zwrotn, że e-mail nie mógł być dostarczony, czyli zero kontaktu , a wyslalam na 2 adresy e-mailowe, więc o zwrocie nie ma mowy.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    669675881

    Bałam się że nie przyjdzie przed weselem, ale przyszła już po tygodniu.
    Jest śliczna, na pewno jeszcze zamówię

    Jakość beznadziejna , najgorsza z możliwych chińszczyzna. Na paczkę czekałam ponad 3 tygodnie. Rzeczy przychodziły w osobnych paczkach i w różne dni. Kontaktu ze sklepem nie ma praktycznie wcale. Wysyłają automatycznie generowane wiadomości. Ceny nie współmierne do jakości. Nie polecem wcale.

    Nie prawda

    Jestem zawiedziona jakością wszystko przyszło za duze. Te ciuchy to szmaty się nawet nie nadają, tandeta

    Czy ktoś miał długo opóźnione zamówienie?

    Smieszy mnie podejście innych osób do tej strony XD Jakby to logiczne, że patrzy się na jakość tak? Później wielce problem, że przyszła koszulka 100% poliester i tandetna. Są na tej stronie naprawdę świetne ciuchy 85% bawełny, więc nie rozumiem problemu XD Po prostu trzeba patrzeć na skład, kochane 🌼

    Nie polecam sklepu. Część zamówienia nie dotarła. Nie sposób odzyskać pieniędzy.
    Nie polecam sklepu. Zrobiłam zamówienie za 406 zł 25.04.21 r. przyszła część zamówienia po około miesiącu. Do dziś dnia do 25.06.21 minęło już 2 miesiące od zamówienia. W ogóle nie przyszła druga część zamówienia o wartości 115 zł. Kontaktu ze sklepem nie ma żadnego. Pieniędzy nie sposób odzyskać. Ze względu na upływ czasu nie można też zrobić zwrotu tych produktów, które nie przyszły bo ich system na to nie pozwala ze względu na przekroczenie czasu. Tym samym rzeczy, które kupiłam za okazyjna cenę kosztowały w rzeczywistości drogo. Nie polecam w ogóle. Jakość byle jaka. I tylko nerwy w sprawdzaniu ich strony w poszukiwaniu kontaktu i sprawdzaniu co z zamówieniem.

    Proszę o zwrot pieniędzy za moje zamówienie numer # GSHMLL00000MCR9 kwota 111,69 zł
    Paczka 2 nigdy nie dotarła
    Katarzyna

    Rozmiar nie zgodny z zamówieniem dużo dużo dużo większy,brak kontaktu ze sklepem żadnego nr tel a odesłanie paczki bardzo drogie,ciekawe czy pieniądze zwrócą!!!

    Ja czekam na zwrot pieniędzy już 4 miesiące, zero odzewu, zero kontaktu ze sklepem. Stracilam już jaką kolwiek nadzieję na zwrot pieniędzy,a napewno już nic nie kupię u nich !!! Tragedia !!!


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Shein

    Ja czesto zamawiam w shein i zawsze mi dochodzą paczki do 2 tygodni wszystko zgodne z opisem dobre produkty


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Buty, dresy, stroj

    Mimi czasu oczekiwania, jestem zadowolona, taki sam material za mniejsza cene niz w sieciówkach.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Zamówiłam 3 bluzy. Materiał okropny, śmierdzi. Nie dostałam pieniędzy za zwrot. Kiedy napisałam do obsługi klienta Shein, napisali mi, ze nie został wpisane adres, co jest nie prawda. Okropny serwis.


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    wosk

    Ta firma to nieporozumienie. Nie tylko nie dostarczają towaru ale nawet nie raczą poinformować kiedy dotrze. Daremny kontakt bo nawet e-mail nie jest dostepny. Trzeba zgłaszać przez tzw. bilet a odpowiedzi tak czy inaczej nie ma. Drugi zakup i drugi problem

    CELLBES to bardzo solidna firma ,robię tam zakupy od wielu,wielu lat (wcześniej to byo QUELLE) - ubrania w dobrym gatunku ,żadnych problemów . Nie bardzo wiem dlaczego u Pana takie problemy , podważa Pan zaufanie do solidnej ,godnej zaufania firmy


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Kupiłam i21.10 na kwotę 300,- Z terminem dostawy na 01.11 i do dnia dzisiejszego przesyłka nie dotarla. Ubrania nawet i fajne ale co z tego jak nie mam aniubrań ani pieniędzy. Oczywiście brak kontaktu!!!!! NIE POLECAM!!!!!!


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    dress

    Nie polecam! Towar zwróciam we wrześniu, ale do dziś nie dostałam pieniędzy. Nie ma sposobu, aby skontaktować się z dostawcą. Nigdy więcej!


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    zamówienie nr GSHMDV008000D55

    Witam zamówienie nr GSHMDV008000D55 paczka powinna być już u mnie a cały czas ma status że utknęła w Holandii a bardzo zależy mi na czasie

    Też tak mam. Zamówiłam 7.10.2021, paczka powinna już być, ale utknęła w Holandii i nic się nie dzieje. I nie wiem, gdzie się zwrócić teraz o jakąkolwiek informację. Raczej nie ma do kogo. Kiedyś nie było takich problemów.

    Witam. Niestety nie jestem zadowolona. Owszem przesyłka przyszla dość szybko, ale slaba jakość towaru, rozmiar nie trzyma się tabeli, a o zwrocie nie ma mowy, niby przesłali etykietę zwrotną, ale na poczcie nie przyjęli, poniewaz błędny kod kreskowy, po kilku próbach wysłania e-maila, dostawałam e-maila zwrotny iz wiadomosc nie może być wysłana, czyli zero kontaktu. Nigdy więcej nic u nich nie kupię


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Rzecz córce

    Powiadomienie o dotarciu rzecz , ubrań nie ma od dwóch tygodni
    Uwaga , uwaga uwaga nie warto ryzykować


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Sukienka

    Zamówiłam sukienke w rozmiarze S. Niestety sukienka okazała się za duża ale również niezgodna z opisem. Zamówiłam sukienke bez zakładania konta. Problem zaczął się kiedy chciałam ja zwrócić. Doczytałam że muszę przez aplikację to zrobić lecz gdy nie ma się założonego konta to nie ma opcji. Pisałam do shein email, na facebooku, instagramie.. 0 odpowiedzi. Nie polecam. Zresztą sukienka to jakiś żart... Materiał beznadziejny, całkiem inaczej wygląda niż na zdjęciach...


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Zamówienie # GSHMD1008000FAT

    Cześć. Czy mogę jakoś zażądać zwrotu pieniędzy za te przesyłkę która od 22.09.2021r utknęła w tranzycie. Nie powiem wcześniej zamówienia przychodziły w określonym czasie lub maksymalnie 2 dni po przewidywanym czasie.... ale teraz jest tragedia. Dziękuję ;)

    Każda paczka jest teraz opóźniona ale napisz do obsługi wchodzisz w obsługa potem obsługa klienta i skontaktuj się z nami i masz złóż bilet i tam do nich napisz szybko ci odpowiedzą mi każą czekać 5 dni jak nie to zwrócą kasę

    Ja próbowałam dokonać zwrotu przez aplikację, ale okazało się to niemożliwe. Podają błędny kod kreskowy na etykiecie, a e-maile które chce wysłać, nie przechodzą. Czy komuś udalo się skontaktować przez e-mail i jeżeli tak to jaki?


  • Zamówienie

    Serwis

    Cennik

    Dostawa

    Kupiłbym tu ponownie
    Ogólnie

    Biżuteria, odzież,zegarki ,torba.

    Stawiam negatywa , 2-tygodnie po terminie dostawy,paczka warta 150 zł. Informacja po 72 godzinach żadna. Myślałam że będzie fajnie bo poprzednia przesyłka przyszła szybko , widocznie te pierwsze przesyłki to zwykła ściema tak na podpuche żeby ludziska nabrali zaufania i kupowali tę tanioche,najgorsze jest to że w międzyczasie zamówiłam drugą paczkę.Chyba na nią te mogę położyłyc krzyżyk

    Paczka dzisiaj nadeszła , rzeczy jedne większe drugie mniejsze ale doszły .przepraszam za wystawienie negatywa,co nie zmienia faktu że długo po terminie.przepraszam.



Inni również oglądali

Logo Zaful
Zaful
1 opinie

Nie masz się w co ubrać? Kolejna niedziela bez handlu ogranicza Twoje możliwości w tym zakresie? Na...

Logo Cigabuy
Cigabuy
1 opinie

Palenie zabija. Dym tytoniowy zawiera ponad 70 substancji rakotwórczych. Czy jako osoba lubiÄ…ca puÅ›cić sob...

Logo Aliexpress
Aliexpress
1 opinie

Nowy strój, element dekoracyjny do domu czy piÄ™kna biżuteria - wszyscy kochamy zakupy. DziÅ› wizyty w...

Logo Philips
Philips
1 opinie

Z pewnością słyszałeś już o firmie Philips. Jest to jeden z gł...

Shein

SHEIN to miÄ™dzynarodowa platforma do szybkiego handlu elektronicznego B2C. Firma koncentruje siÄ™ gÅ‚ównie na odzieży damskiej, ale oferuje także odzież mÄ™skÄ…, odzież dzieciÄ™cÄ…, akcesoria, buty, torby i inne artykuÅ‚y modowe. SHEIN zajmuje siÄ™ gÅ‚ównie EuropÄ…, AmerykÄ…, AustraliÄ… i Bliskim Wschodem oraz innymi rynkami konsumenckimi. Marka powstaÅ‚a w październiku 2008 r. I od tego czasu podtrzymuje filozofiÄ™, że „każdy może cieszyć siÄ™ piÄ™knem mody”. Jej dziaÅ‚alność obejmuje ponad 220 i regiony na caÅ‚ym Å›wiecie.

Misja SHEIN

SHEIN szczyci siÄ™ tym, że oferuje trendy w modzie dla mÅ‚odych kobiet i nastolatków, które nie przeÅ‚amiÄ… banku. SHEIN przestrzega koncepcji, że „każdy może cieszyć siÄ™ piÄ™knem mody”. SHEIN jest w stanie utrzymać najnowsze trendy w modzie na caÅ‚ym Å›wiecie, jednoczeÅ›nie szybko wprowadzajÄ…c te style na rynek. Niezależnie od tego, czy szukasz sukienek boho i trójników graficznych, czy wzorzystych bluzek i eleganckich strojów kÄ…pielowych, SHEIN to jedyny w swoim rodzaju sklep dla nowoczesnej, a jednoczeÅ›nie oszczÄ™dnej mody. Jego celem jest szybkie oferowanie stylowych produktów wysokiej jakoÅ›ci w atrakcyjnych cenach dla każdego użytkownika na Å›wiecie. SHEIN jest teraz wysyÅ‚any do ponad 220 krajów i regionów na caÅ‚ym Å›wiecie. DziÄ™ki stronom internetowym wspierajÄ…cym Stany Zjednoczone, HiszpaniÄ™, FrancjÄ™, RosjÄ™, Niemcy, WÅ‚ochy, AustraliÄ™ i Bliski Wschód, SHEIN pochodzi z jednego z wielu globalnie rozmieszczonych magazynów. SHEIN nadal siÄ™ rozwija, częściowo dziÄ™ki wartoÅ›ciom firmy w kontrolowaniu doskonaÅ‚oÅ›ci produkcji wÅ‚asnej. SHEIN dąży do zapewnienia modnych elementów o najwyższej wartoÅ›ci, jednoczeÅ›nie dbajÄ…c o jakość, wartość i obsÅ‚ugÄ™.

Projekt produktu

Na poczÄ…tku, zanim projekty SHEIN staÅ‚y siÄ™ popularne, przygotowaÅ‚ dla swoich projektantów dalsze studia projektowania mody i zaprosiÅ‚ starszych projektantów, aby pomogli zbudować markÄ™ SHEIN. Teraz, ponad dziesięć lat później, SHEIN stworzyÅ‚ ogromny zespóÅ‚ profesjonalnych projektantów. Każdy z projektantów ma swoje unikalne poczucie mody; niektórzy skupiajÄ… siÄ™ na tworzeniu eleganckich, uroczych, wysportowanych, seksownych, modnych i różnych stylów. Projektanci SHEIN rozumiejÄ…, że jako klient szukasz czegoÅ› wiÄ™cej niż piÄ™kne i modne ubrania. Prowadzisz styl życia. WybierajÄ…c producentów tkanin do pracy, przez wiele lat SHEIN przeżywaÅ‚ wiele fal partnerstwa. Oprócz stylu i wzornictwa, kÅ‚adzie duży nacisk na jakość tkanin. Chce, aby klienci czuli siÄ™ komfortowo, tak jakby byli uÅ›ciskani przez ubrania. JednoczeÅ›nie SHEIN nie chce zwiÄ™kszać kosztów ani produkcji, a tym samym ceny dla swoich klientów. Po porównaniu wielu producentów i po wielu próbach i bÅ‚Ä™dach, znalazÅ‚ dobrÄ… równowagÄ™ miÄ™dzy jakoÅ›ciÄ… a kosztami i ustanowiÅ‚ stabilne operacje ze swoimi obecnymi producentami. Zanim udostÄ™pnić produkty, profesjonalni projektanci SHEIN przeprowadzajÄ… rygorystyczne testy zapewnienia jakoÅ›ci, aby zatwierdzić każdÄ… odzież. Zaprasza modele do przymierzenia ubraÅ„ i rozważenia ogólnego wyglÄ…du. Nieustannie modyfikuje element ubrania, aż jego wyglÄ…d jest idealny. Produkty SHEIN czÄ™sto przechodzÄ… wiele zmian i przeksztaÅ‚ceÅ„, zanim bÄ™dÄ… dostÄ™pne w sprzedaży.

Wsparcie klientów SHEIN

SHEIN wierzy, że ubrania sÄ… piÄ™kne dziÄ™ki ludziom, którzy je noszÄ…, wiÄ™c to klienci naprawdÄ™ tchnÄ… życie i egzystencjÄ™ w produkty. SHEIN ma przedstawicieli obsÅ‚ugi klienta w wielu różnych krajach, którzy mówiÄ… po angielsku, francusku, niemiecku, rosyjsku, arabsku itp. Niezależnie od tego, czy jesteÅ› zadowolony czy niezadowolony ze swoich zakupów, SHEIN chce usÅ‚yszeć Twoje myÅ›li.

Co sÄ…dzisz o ofertach SHEIN?

Podziel siÄ™ opiniÄ…! Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug dla naszych klientów.