NiezależnaOpinia

    Opinie Shein

    SHEIN to miÄ™dzynarodowa platforma do szybkiego handlu elektronicznego B2C. Firma koncentruje siÄ™ gÅ‚ównie na odzieży damskiej, ale oferuje także odzież mÄ™skÄ…, odzież dzieciÄ™cÄ…, akcesoria, buty, torby i inne artykuÅ‚y modowe. SHEIN zajmuje siÄ™ gÅ‚ównie EuropÄ…, AmerykÄ…, AustraliÄ… i Bliskim Wschodem oraz innymi rynkami konsumenckimi. Marka powstaÅ‚a w październiku 2008 r. I od tego czasu podtrzymuje filozofiÄ™, że „każdy może cieszyć siÄ™ piÄ™knem mody”. Jej dziaÅ‚alność obejmuje ponad 220 i regiony na caÅ‚ym Å›wiecie.

    Misja SHEIN

    SHEIN szczyci siÄ™ tym, że oferuje trendy w modzie dla mÅ‚odych kobiet i nastolatków, które nie przeÅ‚amiÄ… banku. SHEIN przestrzega koncepcji, że „każdy może cieszyć siÄ™ piÄ™knem mody”. SHEIN jest w stanie utrzymać najnowsze trendy w modzie na caÅ‚ym Å›wiecie, jednoczeÅ›nie szybko wprowadzajÄ…c te style na rynek. Niezależnie od tego, czy szukasz sukienek boho i trójników graficznych, czy wzorzystych bluzek i eleganckich strojów kÄ…pielowych, SHEIN to jedyny w swoim rodzaju sklep dla nowoczesnej, a jednoczeÅ›nie oszczÄ™dnej mody. Jego celem jest szybkie oferowanie stylowych produktów wysokiej jakoÅ›ci w atrakcyjnych cenach dla każdego użytkownika na Å›wiecie. SHEIN jest teraz wysyÅ‚any do ponad 220 krajów i regionów na caÅ‚ym Å›wiecie. DziÄ™ki stronom internetowym wspierajÄ…cym Stany Zjednoczone, HiszpaniÄ™, FrancjÄ™, RosjÄ™, Niemcy, WÅ‚ochy, AustraliÄ™ i Bliski Wschód, SHEIN pochodzi z jednego z wielu globalnie rozmieszczonych magazynów. SHEIN nadal siÄ™ rozwija, częściowo dziÄ™ki wartoÅ›ciom firmy w kontrolowaniu doskonaÅ‚oÅ›ci produkcji wÅ‚asnej. SHEIN dąży do zapewnienia modnych elementów o najwyższej wartoÅ›ci, jednoczeÅ›nie dbajÄ…c o jakość, wartość i obsÅ‚ugÄ™.

    Projekt produktu

    Na poczÄ…tku, zanim projekty SHEIN staÅ‚y siÄ™ popularne, przygotowaÅ‚ dla swoich projektantów dalsze studia projektowania mody i zaprosiÅ‚ starszych projektantów, aby pomogli zbudować markÄ™ SHEIN. Teraz, ponad dziesięć lat później, SHEIN stworzyÅ‚ ogromny zespóÅ‚ profesjonalnych projektantów. Każdy z projektantów ma swoje unikalne poczucie mody; niektórzy skupiajÄ… siÄ™ na tworzeniu eleganckich, uroczych, wysportowanych, seksownych, modnych i różnych stylów. Projektanci SHEIN rozumiejÄ…, że jako klient szukasz czegoÅ› wiÄ™cej niż piÄ™kne i modne ubrania. Prowadzisz styl życia. WybierajÄ…c producentów tkanin do pracy, przez wiele lat SHEIN przeżywaÅ‚ wiele fal partnerstwa. Oprócz stylu i wzornictwa, kÅ‚adzie duży nacisk na jakość tkanin. Chce, aby klienci czuli siÄ™ komfortowo, tak jakby byli uÅ›ciskani przez ubrania. JednoczeÅ›nie SHEIN nie chce zwiÄ™kszać kosztów ani produkcji, a tym samym ceny dla swoich klientów. Po porównaniu wielu producentów i po wielu próbach i bÅ‚Ä™dach, znalazÅ‚ dobrÄ… równowagÄ™ miÄ™dzy jakoÅ›ciÄ… a kosztami i ustanowiÅ‚ stabilne operacje ze swoimi obecnymi producentami. Zanim udostÄ™pnić produkty, profesjonalni projektanci SHEIN przeprowadzajÄ… rygorystyczne testy zapewnienia jakoÅ›ci, aby zatwierdzić każdÄ… odzież. Zaprasza modele do przymierzenia ubraÅ„ i rozważenia ogólnego wyglÄ…du. Nieustannie modyfikuje element ubrania, aż jego wyglÄ…d jest idealny. Produkty SHEIN czÄ™sto przechodzÄ… wiele zmian i przeksztaÅ‚ceÅ„, zanim bÄ™dÄ… dostÄ™pne w sprzedaży.

    Wsparcie klientów SHEIN

    SHEIN wierzy, że ubrania sÄ… piÄ™kne dziÄ™ki ludziom, którzy je noszÄ…, wiÄ™c to klienci naprawdÄ™ tchnÄ… życie i egzystencjÄ™ w produkty. SHEIN ma przedstawicieli obsÅ‚ugi klienta w wielu różnych krajach, którzy mówiÄ… po angielsku, francusku, niemiecku, rosyjsku, arabsku itp. Niezależnie od tego, czy jesteÅ› zadowolony czy niezadowolony ze swoich zakupów, SHEIN chce usÅ‚yszeć Twoje myÅ›li.

    Co sÄ…dzisz o ofertach SHEIN?

    Podziel siÄ™ opiniÄ…! Twoja opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug dla naszych klientów.

    Shein
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (11)

    5.4
    64% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    4.8
    Serwis
    rating
    4.6
    Cennik
    rating
    6.8
    Dostawa
    rating
    5.2

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    3 stroje kąpielowe i 2 sukienki, 4 firany

    Ojej, jak czytam te negatywne wypowiedzi na temat tego sklepu, to ja miałam szczęście!!!!
    Wszystko przychodziło po tygodniu, zgodne z opisem i rozmiarem, ale trzeba pod każdym produktem czytać osobno wymiary i opinie u zdjęcia innych osób. Też nie jestem głupia, żeby za takie pieniądze oczekiwać niewiadomo jakich materiałów! Ale wszystko co kupiłam jest po prostu śliczne- ludzie zaczepiają mnie z pytaniem, gdzie to kupiłam😀

    Przez: Anna27-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    13 rzeczy ;)

    Uważam iż strona jest całkiem zacna. Zamówiłam na niej raz za 200zł i paczka dotarła do mnie po tygodniu. No nie oszukujmy się rzeczy nie są wybitnej jakości ale jeśli chodzi o wygląd zazwyczaj są ładne tylko czasem zdarzają się ubrania/rzeczy które są trochę brzydsze dla tego trzeba sprawdzać podesłane zdjęcia w komentarzach przez innych użytkowników. Ponzdrawiam ;)

    Przez: Anka01-07-2021
    Dorota31-07-2021

    W maju zamówiony towar, do dzisiaj czyli 31 lipca nie otrzymałam przesyłki. Nigdy juz nic nie zamówie na tej stronie. Brak kontaktu ze sprzedającym.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    7.5
    rating

    Bluzki, staniki, spódniczka i spodenki

    Jestem zadowolona. Nie oczekiwałam fajerwerków za cenę jaką zapłaciłam za produkty i uważam, że są nienajgorszej jakości. Wszystko przyszło, dużo szybciej niż pisali. Zamówiłam 24.02 i miało przyjść między 15-20.03, przyszło dzisiaj (04.03) z mojej strony mogę śmiało polecić ;)

    Przez: Natalia04-03-2021
    Jan02-06-2021

    Przestrzegam wszystkich przed tymi oszustami i złodziejami !!! Moja córka zamówiła towar za 200 zł i po 2 tygodniach dostała tylko informację, że przesyłka wraca do nadawcy !! Nikogo nie było z dostawą i nikt nie informował o dostawie. Jeśli nie chcecie stracić pieniędzy i nerwów to omijajcie tych oszustów szerokim łukiem !!!

    Klema28-06-2021

    Mam nadzieję że paczka do mnie przyjdzie , zamówiłam 11 rzeczy 😑

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    669675881

    Bałam się że nie przyjdzie przed weselem, ale przyszła już po tygodniu.
    Jest śliczna, na pewno jeszcze zamówię

    Przez: Martyna 20-07-2020
    Anna29-07-2020

    Jakość beznadziejna , najgorsza z możliwych chińszczyzna. Na paczkę czekałam ponad 3 tygodnie. Rzeczy przychodziły w osobnych paczkach i w różne dni. Kontaktu ze sklepem nie ma praktycznie wcale. Wysyłają automatycznie generowane wiadomości. Ceny nie współmierne do jakości. Nie polecem wcale.

    Justyna03-08-2020

    Nie prawda

    Paulina15-10-2020

    Jestem zawiedziona jakością wszystko przyszło za duze. Te ciuchy to szmaty się nawet nie nadają, tandeta

    Ola18-10-2020

    Czy ktoś miał długo opóźnione zamówienie?

    Jessica23-12-2020

    Smieszy mnie podejście innych osób do tej strony XD Jakby to logiczne, że patrzy się na jakość tak? Później wielce problem, że przyszła koszulka 100% poliester i tandetna. Są na tej stronie naprawdę świetne ciuchy 85% bawełny, więc nie rozumiem problemu XD Po prostu trzeba patrzeć na skład, kochane 🌼

    Katarzyna25-06-2021

    Nie polecam sklepu. Część zamówienia nie dotarła. Nie sposób odzyskać pieniędzy. Nie polecam sklepu. Zrobiłam zamówienie za 406 zł 25.04.21 r. przyszła część zamówienia po około miesiącu. Do dziś dnia do 25.06.21 minęło już 2 miesiące od zamówienia. W ogóle nie przyszła druga część zamówienia o wartości 115 zł. Kontaktu ze sklepem nie ma żadnego. Pieniędzy nie sposób odzyskać. Ze względu na upływ czasu nie można też zrobić zwrotu tych produktów, które nie przyszły bo ich system na to nie pozwala ze względu na przekroczenie czasu. Tym samym rzeczy, które kupiłam za okazyjna cenę kosztowały w rzeczywistości drogo. Nie polecam w ogóle. Jakość byle jaka. I tylko nerwy w sprawdzaniu ich strony w poszukiwaniu kontaktu i sprawdzaniu co z zamówieniem.

    Katarzyna25-06-2021

    Proszę o zwrot pieniędzy za moje zamówienie numer # GSHMLL00000MCR9 kwota 111,69 zł Paczka 2 nigdy nie dotarła Katarzyna

    Renata26-06-2021

    Rozmiar nie zgodny z zamówieniem dużo dużo dużo większy,brak kontaktu ze sklepem żadnego nr tel a odesłanie paczki bardzo drogie,ciekawe czy pieniądze zwrócą!!!

    Gosia28-06-2021

    Ja czekam na zwrot pieniędzy już 4 miesiące, zero odzewu, zero kontaktu ze sklepem. Stracilam już jaką kolwiek nadzieję na zwrot pieniędzy,a napewno już nic nie kupię u nich !!! Tragedia !!!

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    9.5
    rating

    Przyszły szybko

    Nie polecam t-Shirt prążkowana dzianina zamówiłam bordowy na zdjęciach piękny kolor niestety w rzeczywistości jak sprana szmata. Sukienka wzór kwiatowy miała być elegancka niestety nie ma wykończenia i kiepski materiał. Buty strasznie śmierdzą.
    Tylkovszybko przyszedł ten szajs. Polecam tylko biżuterię.

    Przez: Anna30-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    6
    rating

    4 rzeczy

    Zamówiłam 4 rzeczy. Przyszły szybko ale co z tego - wszystkie nie w tym rozmiarze więc pokusiłam się o zwrócenie towaru. I tu zaczynają się schody. Towar wysłałam miesiąc temu i do tej pory nie zmienił się status mojego zwrotu. Załaczyłam na stronie nr listu przewozowego i to nic nie dało. Nie ma się z nimi jak skontaktować, a na stronie gada z tobą robot. Tak więc ponieważ sama przesyłka do Belgii kosztowała 62 złote to razem straciłam ponad 350 zł. Nigdy więcej zakupów w Shein !!!

    Przez: Marta05-08-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3.5
    rating

    Zamówienie kilku rzeczy

    Zamówiłam rzeczy na ok 200zl. Czekam już miesiąc i cisza. Brak jakiejkolwiek wiadomości mimo iż kilka razy prosiłam o informację. Zwykle oszustwo!.

    Przez: Alina21-07-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    3
    rating

    Shein

    Paczka 2 o wartości 111, 67 zł nigdy nie dotarła.

    Przez: Katarzyna25-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3
    rating

    #GSHMLHOOXOOO58A

    SHAIN,
    Proszę o zwrot pieniędzy za moje zamówienie numer #GSHMLHOOXOOO58A
    Przesyłka moja została zwrócona do nadawcy.

    Przez: Grażyna06-06-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    GSHMLJ00A00M2B0

    SCAMMERS, RETURN THE MONEY (BLIK) TO ME IMMEDIATLEY FOR THE ORDER THAT I DID NOT RECEIVE! ORDER: GSHMLJ00A00M2B0.

    Przez: Weronika12-05-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Ciuszki dla córki

    Niestety potwierdziły się moje obawy co do tej firmy. Zwykli naciągacze i oszuści. Również mnie dotknął "numer" z "dostarczoną paczką". O tych złodziejach słyszałem nie raz i teraz sam się przekonałem, na szczęście nie straciłem zbyt wiele ale żal mi córki, dla której były te rzeczy zamawiane...

    Przez: Maciej Weiss24-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Napisz wlasną opinię o Shein

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Shein jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 11 opinii klientów o Shein. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 5.4/10, a 64% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Shein?

    Shein działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w .

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Shein . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.