NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować ściany na nowo? Twoim zdaniem, równie łatwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzętom i przedmiotom? Jeśli tak myślisz, jest wspaniale, że trafiłeś do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztuką użytkową, odpowiadającą najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmującej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na ścianę, lodówkę, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyślnej tematyce. Zmień przestrzeń z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci się tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzą nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjnią Twoje wnętrza, odbywa się z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracą jednak w żaden sposób na wysokiej jakości, ponieważ REDRO korzysta wyłącznie z najlepszych, atestowanych materiałów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru około 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetę, obraz, naklejkę na ścianę, lodówkę, laptopa, drzwi, meble lub sprzęt. Pociągnięcia pędzla, niuanse barwy, światłocień, unikatowy klimat malowidła REDRO przeniesie na płótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić Twoją kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu ułatwienia identyfikacji Twojej płatności sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system płatności internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpłatnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyłki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zł - niezależnie od wielkości fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. Płacisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnętrze Twojego domu lub firmy. Przesyłki REDRO dostarcza, dzięki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbającej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpływu środków na konto firmy. Od momentu zaksięgowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. Dzięki funkcji śledzenia możesz sprawdzić, co dzieje się z Twoją przesyłką od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. Więc możesz być spokojny o jej bezpieczeństwo. Przesyłka doręczona zostanie przez kuriera, spodziewaj się swojej paczki między 8 - 17 w dzień roboczy. Rozpakuj swoją paczkę od REDRO i ciesz się nowym wnętrzem!

    Program Ochrony Kupujących firmy REDRO

    Z Programu Ochrony Kupujących firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni się od opisanego w ofercie. Dzięki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objęte są wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapłacą kontem PayU.

    Pozostaw swoją opinię o REDRO

    Czy masz wiedzę na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjęciu decyzji czy skorzystać z usług tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakości poziomu usług naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (33)

    9.4
    88% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    9.2
    Serwis
    rating
    9.2
    Cennik
    rating
    9.6
    Dostava
    rating
    9.6

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    jestem bardzo zadowolona !

    Jestem bardzo zadowolona, córka również. Fototapeta jest piękna i robi mega efekt na ścianie. Bardzo dobra jakość

    Przez: Anna 09-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Tapety świetnej jakości !

    Polecam, tapety świetnej jakości. Super obsługa nawet na etapie zamówienia można było nanieść korekty. Polecam z całego serca. I na pewno dokonam kolejnych zakupów.

    Przez: Diana 04-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Świetne zdjęcia

    Świetne zdjęcia. Polecam.

    Przez: Izabela 02-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Jestem oczarowana !

    Jestem oczarowana swoja nowa ściana. Teraz śpimy pod wielka paprotka w krainie z bajki.
    Bardzo łatwo I szybko "sama się przykleja " !!! Gorąco polecam.

    Przez: Daria 27-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Super

    Super, Satysfakcja, Polecam!

    Przez: Tomasz 25-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Dobra Firma!

    Dobra i rzetelna firma, zamówienie zrealizowane w terminie.

    Przez: Andrzej 21-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Szybko i sprawnie !

    Zakup przebiegł szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
    B.dobry kontakt z Firmą.
    Jednocześnie chciałabym podziękować pracownikom Redro za doradztwo, dzięki czemu wybrana fototapeta zyskała lepszy efekt.
    Jestem b. zadowolona z metamorfozy i czuję się świetnie w nowym wnętrzu.

    Przez: Joanna 19-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Polecam każdemu !

    Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru, a dziecko jest przeszczęśliwe. Polecam każdemu tego sprzedawcę.

    Przez: Sylwia 15-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    10/10

    Zamówienie w pełni spełniło moje oczekiwania, świetna obsługa, bezproblemowy kontakt. Polecam serdecznie

    Przez: Artur 13-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Retro Złodzieje

    Złodzieje! Niby piszą na stronie, że do 365dni można zwrócić zamówienie, ale jak człowiek chce to zrobić to piszą że nie ma takiej opcji! Zgłosiłam już sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta i mam nadzieję że przestaną oszukiwać ludzi!

    Przez: Kaśka 10-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    NIE
    2
    rating

    Jakość bardzo dobra

    Jakość fototapety bardzo dobra. Gorąco polecam firmę redro.

    Przez: Hanna 05-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Wszystko ok !

    Jestem bardzo zadowolony z usługi. Produkt (obraz) profesjonalnie przygotowany, bezpiecznie zapakowany i dostarczony, teraz cieszy oko

    Przez: Damian 29-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Tapeta

    Zamówiona tapeta jest bardzo dobrze wykonana jestem zadowolony polecam

    Przez: Czesław 24-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Super naklejki

    Dobrze trzymają się ściany. Szybka realizacja. Jestem zadowolona, dziękuję :)

    Przez: Elżbieta 18-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Miła obsługa

    Witam serdecznie, bardzo szybka realizacja. Miła, pomocna obsługa.
    bardzo dziękuje.

    Przez: Joanna 14-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Piękna tapeta

    Tapeta jest piekna, wyglada bardzo naturalnie. Polozenie zajelo nam ok 5 minut co bylo ogromnym zaskoczeniem. Kazde wejscie do lazienki wywoluje teraz usmiech.

    Przez: Julia 10-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Polecam

    Zlecenie wykonane bez zastrzeżeń. Polecam

    Przez: Kacper 08-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Cudowna naklejka !

    Cudowna naklejka, jakość świetna, kolory niesamowite. Serdecznie polecam

    Przez: Ola 07-10-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Profesjonalna obsługa

    Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, jestem zadowolona

    Przez: Joanna 30-09-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    SUPER!!

    Pełen profesjonalizm, fototapeta docięta do skosów i wokół drzwi tak jak chcieliśmy, przez co sami nie musieliśmy się tym zajmować :)

    Przez: Karolina 26-09-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia