NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować Å›ciany na nowo? Twoim zdaniem, równie Å‚atwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzÄ™tom i przedmiotom? JeÅ›li tak myÅ›lisz, jest wspaniale, że trafiÅ‚eÅ› do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztukÄ… użytkowÄ…, odpowiadajÄ…cÄ… najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmujÄ…cej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyÅ›lnej tematyce. ZmieÅ„ przestrzeÅ„ z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci siÄ™ tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzÄ… nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjniÄ… Twoje wnÄ™trza, odbywa siÄ™ z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracÄ… jednak w żaden sposób na wysokiej jakoÅ›ci, ponieważ REDRO korzysta wyÅ‚Ä…cznie z najlepszych, atestowanych materiaÅ‚ów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru okoÅ‚o 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetÄ™, obraz, naklejkÄ™ na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, drzwi, meble lub sprzÄ™t. PociÄ…gniÄ™cia pÄ™dzla, niuanse barwy, Å›wiatÅ‚ocieÅ„, unikatowy klimat malowidÅ‚a REDRO przeniesie na pÅ‚ótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić TwojÄ… kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu uÅ‚atwienia identyfikacji Twojej pÅ‚atnoÅ›ci sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system pÅ‚atnoÅ›ci internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpÅ‚atnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyÅ‚ki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zÅ‚ - niezależnie od wielkoÅ›ci fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. PÅ‚acisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnÄ™trze Twojego domu lub firmy. PrzesyÅ‚ki REDRO dostarcza, dziÄ™ki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbajÄ…cej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpÅ‚ywu Å›rodków na konto firmy. Od momentu zaksiÄ™gowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. DziÄ™ki funkcji Å›ledzenia możesz sprawdzić, co dzieje siÄ™ z TwojÄ… przesyÅ‚kÄ… od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. WiÄ™c możesz być spokojny o jej bezpieczeÅ„stwo. PrzesyÅ‚ka dorÄ™czona zostanie przez kuriera, spodziewaj siÄ™ swojej paczki miÄ™dzy 8 - 17 w dzieÅ„ roboczy. Rozpakuj swojÄ… paczkÄ™ od REDRO i ciesz siÄ™ nowym wnÄ™trzem!

    Program Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO

    Z Programu Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni siÄ™ od opisanego w ofercie. DziÄ™ki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objÄ™te sÄ… wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapÅ‚acÄ… kontem PayU.

    Pozostaw swojÄ… opiniÄ™ o REDRO

    Czy masz wiedzÄ™ na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjÄ™ciu decyzji czy skorzystać z usÅ‚ug tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (119)

    9
    100% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    8.8
    Serwis
    rating
    8.8
    Cennik
    rating
    9
    Dostawa
    rating
    9.2

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Testy kasetkowe na COVID19 - 99% skuteczności

    Prawdopodobnie nie ma szybszego, tańszego i łatwiejszego sposobu aby sprawdzić czy przeszło się zakażenie COVID-19.

    Wystarczy tylko jedna kropla krwi i 15 minut aby dowiedzieć się czy przeszliśmy już zakażenie koronawirusem i posiadamy przeciwciała które nas chronią.

    Przejdź do sklepu aby dowiedzieć się więcej.

    Jeżeli..

    Zastanawiasz się czy przebyłeś infekcje COVID-19 bezobjawowo
    Chcesz wiedzieć czy Twój organizm wykształcił przeciwciała i nabył odporności
    Chciałbyś poddać się testom ale z różnych przyczyn boisz się zamknięcia w kwarantannie
    Chcesz zabezpieczyć siebie, rodzinę i być może firmę przed zamknięciem
    Wiesz że mogłeś mieć kontakt z osobą chorą i chcesz wiedzieć czy doszło do zakażenia
    Chcesz wiedzieć czy jako ozdrowieniec możesz podzielić się swoją krwią z przeciwciałami z osobami potrzebującymi
    ..to czytaj dalej!

    Przedstawiamy szybki test kasetkowy pozwalający szybko wykryć przeciwciała COVID-19 IgG oraz IgM w pełnej krwi, surowicy lub osoczu.

    Przejdź do sklepu aby dowiedzieć się więcej: cov-id . pl

    Przez: Michał z cov-id08-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super sprawa

    Super sprawa taka fototapeta w pokoju gościnnym ostatnio ze szwagrem piliśmy sobie wódeczkę i Bardzo nam się podobało gdy Mogliśmy sobie patrzeć na piękne góry czyli nasze polskie piękne Tatry które zamówiłem jego fototapetę w sklepie internetowym retro cały proces zamówienia przebieg wyśmienicie to prawda byłem wtedy już po kilku kieliszkach ze szwagrem ale konsultant na infolinii doskonale zrozumiał moje potrzeby życiowe I doradził Jaki klej użyć do fototapety oraz inne niezbędne informacje mi przekazał Połącz zgodnie nie cenę konsultant poinstruował mnie na stronie internetowej Jak mogę wybrać motyw z pięknymi polskimi Tatrami i następnie Jak mogę złożyć zamówienie poprzez stronę internetową ani się nie obejrzałem i moja tapeta była już u progu mojego mieszkania gdzie razem ze szwagrem zamontowaliśmy i teraz możemy tą piękną fototapetę z motywem polskich Tatr codziennie piję wódeczkę oglądać Na pewno kiedy najdzie mnie ochota na jakiś inny motyw na przykład w pięknymi polskimi bieszczadami to zwrócę się ponownie do sklepu internetowego retro i zakupie kolejną fototapetę Polecam każdemu

    Przez: Romek 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    REWELACYJNE!!!

    Prowadzę gabinety stomatologiczne. Postanowiłam upiększyć ściany fototapetami. Od koleżanki otrzymałam namiary na REDRO. Dekorowanie gabinetów dentystycznych nie są łatwym zadaniem. Po kilku dniach przeglądania, zastanawiania, kontaktu z REDRO (pan z czatu wykazał się bardzo dużą cierpliwością, za co ogromnie dziękuję)- wybrałam 3 tapety tematyczne :) Jestem zachwycona. Gabinety nabrały wyrazu, a nudne ściany nabrały charakteru. Jakość tapet jest bardzo dobra, doskonały druk. Nie mieliśmy najmniejszego problemu z ich założeniem. Do gabinetów trafiły więc plakaty związane z stomatologią, a w poczekalni znalazł się przepiękny plakat w skandynawskim stylu, którego jestem fanką. Nasi pacjenci często zachwycają się nową aranżacją, nie ma dnia, by ktoś nie zwrócił na nią uwagi. Dodam, że niewielkim kosztem udało nam się odświeżyć i gustownie udekorować miejsce pracy. W planach ma jeszcze zakup plakatów i fototapety do pokoju dziecka :)

    Przez: Agnieszka26-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Kolorowa tapeta

    Wszystko zaczęło się w maju Kiedyś chciałem kupić dla mojego syna fototapetę na komunię szukałam najlepszej fototapety Jaką mogę kupić w internecie i napotkałem sklep retro bardzo mi się wszystko podobało związane z tym sklepem fototapety Zamówiłam telefonicznie poprzez rozmowę z konsultantem Odzyskałam szczerą pomoc i dostałam odpowiedź na każde moje pytanie po złożeniu zamówienia ani się nie obejrzałam a fototapeta już była u progu mojego domu na tym moja przygoda z sklepem się nie skończyła miesiąc później Mój dziadek miał urodziny Zamówiłam mu piękny motyw z zachodem słońca i łowieniem ryb dziadek Bardzo się ucieszył zarówno Ja też ponieważ bardzo przyjemnie i przebieg cały proces złożenia zamówienia ponownie Polecam każdemu i na pewno jak nadarzy się okazja będę kupowała tutaj ponownie

    Przez: Renata 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    SUPER <3

    super fototapeta, wydruk sztos, bardzo mila obsluga, bede jeszcze zamawiac :DDD

    Przez: Joanna21-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    obraz

    Wszystko miesci sie w jednym slowie PROFESJONALIZM !!!! Polecam, wszystko na najwyzszym poziomie.

    Przez: Renata17-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super prezent

    Tak się wydarzyło że koronawirus sprawił że komunia została przeniesiona na inny czas ale ja już kupiłam fototapetę dla mojego syna który właśnie do tej komunii niedługo pójdzie I co prawda syn jest jej nie widział ale ja ją widziałam i muszę powiedzieć że to jest fototapeta w pierwszej półki najwyższa klasa najlepsza jest to że nie musiałam praktycznie nic robić bo ja nie wiem nic o fototapetach i nie musiałam nic w ogóle o tym czytać zadzwoniłam na infolinię i mi wszystko bardzo ładnie pan opowiedział jak to wszystko wygląda doradził Down od razu klej do zamówienia mi dołożył i mąż już już on mąż by chciał już tą fototapetę przykleić ale no musimy czekać aż w tym będzie miał tą komunię na pewno jeszcze kiedyś może jak córka będzie miała komunię za 5 lat ale na pewno fajnie sklep polecam

    Przez: Janka10-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Fenomenalne

    Musze przyznac ze jestem zdziwiona ze sa na tej stronie jakiekolwiek negatywne komentarze i nie moge uwierzyc w zadne z nich. Sama mialam problem z wyborem tapety do pokoiku dla wnuczki. Pan z obslugi po pierwsze doradzil i pomogl w wyborze po drugie bardzo sprawnie dostawalam odpowiedzi a po trzecie byl bardzo mily i kultularny. W dodatku wnusia jest tak zadowolona z tapety ze chcialaby abym caly czas sie z nia bawila w jej pokoiku. Jest tez mozliwosc dokupienia kleju odpowiedniego do tapety wiec nie trzeba z innych miejsc dodatkowych zakupow robic a zalaczona instrukcja byla na tyle prosta ze nawet moj syn dwie lewe rece mogl ja zalozyc. Bardzo sie ciesze i dziekuje za taka obsluge oby tak dalej

    Przez: Janina24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Bardzo zadowolony

    Swoją przygodę z Redro zacząłem już jakiś czas temu i za każdym razem jestem równie zaskoczony oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa jeżeli chodzi o jakość wydruku i obsługę klienta. Pan z obsługi zawsze uprzejmie i z cierpliwością pomaga z dobraniem najlepszego motywu, a w razie wątpliwości odpowie na pytania związane ze złożeniem zamówienia. Fototapety i plakaty zawsze wyglądają tak jak je sobie wyobrażam składając zamówienie. Czas wysyłki oczywiście też na plus, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym musiał czekać dłużej niż mi powiedziano. Rzetelna firma z której usług w przyszłości na pewno nie raz jeszcze skorzystam...

    Przez: Błażej24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Poprawnie

    Chciałbym napisać bardzo dobrą opinię ale niestety nie mogę. Zakupiłem w tym sklepie oraz konkurencji dwie fototapety na tym samym materiale- cenowo ta sama półka. Moja i tapeciarza konkluzja: różnica w jakości papieru powalająca jeśli idzie o konkurencję a dokładnie firmę Rewallution. Tamta tapeta elastyczna dodruk do samych rantów i paski igła jeśli idzie o długość. W Redro: jeden pasek krótszy o 3 cm, papier ciężki do położenia i krawędzie z białym paskiem- trzeba było kłaść na zakładkę. Ogólnie słabo- jak coś polecam poszukać gdzie indziej

    Przez: Michał09-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    7.5
    rating

    Polecam!

    Zamówiłam 2 fototapety. Przyszły ekspresowo, naprawdę dobrej jakości. Bardzo jasno opisana instrukcja przyklejenia do ściany. Przed zakupem dzwoniłam, żeby dopytać o różne kwestie i uzyskałam bardzo rzeczową i uprzejmą pomoc. Polecam za jakość produktu, tempo realizacji, rzeczowy i uprzejmy kontakt.

    Przez: Anna11-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Polecam

    Zamawiany obraz na płótnie .Kazdy etap realizacji był potwierdzany .przesyłka bardzo dobrze zapakowana z wewnętrznym dodatkowym zabezpieczeniem podłoża i narożnika.Kolor i jakość wydruku bardzo dobra .Szybka realizacja i potwierdzenia firmy kurierskiej.Skorzystam jeszcze w przyszłości.

    Przez: Andrzej06-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    FOTOTAPETA

    Warto czytać opinie negatywne, bo podobne sytuacje mogą się przytrafić właśnie Tobie.
    Ze strony Redro.pl nieprzychylne opinie są usuwane - sprawdziłam osobiście - moja zniknęła od razu z dnia na dzień! Ale postanowiłam ją ponowić - NAGANA DLA OSZUSTÓW.
    A oprócz tego zostałam przez Redro naciągnięta na kupno fototapety nienadającej się do użytku.
    Ja czuję się oszukana nie tylko dlatego, że wyrzuciłam 550 zł w błoto płacąc za produkt nie spełniający kryteriów fototapety: sprane kolory (spłowiały czarny i mętno-żółty, zamiast czerni i złotego) i rozmazany obraz, ale także dlatego, że przed wykonaniem nie poinformowano mnie uczciwie, że plik który dostarczyłam specjalnie na życzenie Redro nie jest dla nich wystarczająco dobry do prawidłowej realizacji zamówienia. Wysłano mi mailowo przed wydrukiem próbki tej tapety, które wyglądały dobrze, więc je zaakceptowałam. Dostałam produkt wadliwy, ale Redro wykręca się od odpowiedzialności faktem zaakceptowania przeze mnie próbek, które zupełnie nie przypominają nadesłanej mi fototapety. Stworzyli historyjkę o moim źle ustawionym monitorze, który podbija jakość i stąd złe próbki wyglądają u mnie dobrze. Ale nie są w stanie wytłumaczyć się z tego, że widząc złą jakość mojego pliku do wydruku fototapety, przyjęli go bez słowa krytyki, naciągając mnie na jej kupno, co świadczy nie tylko o nieuczciwości, ale i o braku profesjonalizmu.
    Jak zwykle rację ma ten, co (o)trzyma kasę.
    Zastanówcie się zatem dobrze, zanim dokonacie zamówienia.
    I POCZYTAJCIE OPINIE O REDRO Z NIEZALEŻNYCH ŹRÓDEŁ.

    Przez: Ewa05-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Obraz

    zamowilem obraz na plotnie skladajacy sie z trzech czesci. Bardzo ladnie wykonany, dobrze zapakowany. Super szybka wysylka. Zamowilem w czarny piatek wieczorem, a dzisiaj juz otrzymalem zamowienie.
    Polecam!

    Przez: kamil514801-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super jakość

    kupiłem w redro Tapete. bardzo dobra jakosc wydruku i materiał najwyżej jakości. konsultant doradził jaki rodzaj materiału zamówić na podstawie krótkiego wywiadu gdzie tapeta zostanie polozona. nie mylił sie. bardzo dziękuję za fachowe doradztwo. zbliżają nie święta i na pewno kupie cos rodzinie pod choinkę z tego sklepu. polecam każdemu by przekonać nie na własnej skórze. najlepiej zadzwonić

    Przez: Michał17-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super sklep

    Ostatnio zamówiłem w redo Fototapete. Mogę tylko polecić bo fototapeta jest super. Bardzo dobry materiał do tego powiedzialem ze chcę dać tapetę pod prysznic to poinformowano mnie ze konieczna jest laminacja. Efekt super i do tego tapeta wodo odporna. Żona tez bardzo zadowolona i obecnie zamawiam obrazy na święta bo chce sprawdzić ich pozostałe produkty a ceny są bardzo dobre. Polecam kazdemu.
    Z.W.

    Przez: Zbigniew W.06-11-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Fototapeta

    Duży wybór, super miła i pomocna obsługa klienta, szybka realizacja i piękna fototapeta. Na pewno wrócę niedługo sprawdzić również inne produkty !

    Przez: Zdzisia23-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Gorąco polecam

    Serdecznie wszystkim polecam produkty firmy Redro. Jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie, podobnie z resztą jest z obsługą klienta. W razie jakichkolwiek wątpliwości można się z firmą skontaktować telefonicznie lub przez czat na witrynie i otrzymać błyskawiczną odpowiedź, co przypadku takiego laika jak ja okazało się być bardzo pomocne. Polecam! :)

    Przez: Łukasz07-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!

    Absolutnie nie polecam ta firma to oszuści, a fototapety nie warte swojej ceny! Jakość pozostawia bardzo wiele do życzenia. Zamówiłam tapetę winylową którą można przecierać na mokro, a otrzymałam tapetę papierową której druk się rozmywał po przejechaniu po niej wilgotną dłonią. Podczas tapetowania nadruk nie tylko się rozmazywał, ale także ściekał po tapecie tworząc brzydkie zacieki i farbując klej. Finalnie po wyschnięciu część fototapety która powinna być biała nabrała żółtego odcienia, a łączenia pasków są bardzo widoczne. Byłam zmuszona kupić białą farbę żeby zamalować zżółkniętą część. Zgłosiłam oczywiście reklamacje i napisałam negatywną opinię na stronie Redro. Niestety na reklamację do tej pory nie dostałam odpowiedzi, a moja opinia została usunięta z ich strony. Teraz nie dziwi nie że mają same pozytywne opinie, skoro te negatywne są usuwane!

    Przez: Monika06-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    3
    rating

    Dobre fototapety

    Bardzo gorąco polecam produkty tej firmy. Osobiście zamówiłem kilka metrów fototapety w klimatach leśnych i wygląda to na prawdę dobrze. Obsługa bardzo uprzejma, dowóz w sensownym terminie, także nie mam niczego złego do zarzucenia.

    Przez: Staszek21-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Redro jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 119 opinii klientów o Redro. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 9/10, a 100% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Redro?

    Redro działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Wszystko dla domu.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Redro . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.