NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować Å›ciany na nowo? Twoim zdaniem, równie Å‚atwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzÄ™tom i przedmiotom? JeÅ›li tak myÅ›lisz, jest wspaniale, że trafiÅ‚eÅ› do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztukÄ… użytkowÄ…, odpowiadajÄ…cÄ… najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmujÄ…cej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyÅ›lnej tematyce. ZmieÅ„ przestrzeÅ„ z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci siÄ™ tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzÄ… nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjniÄ… Twoje wnÄ™trza, odbywa siÄ™ z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracÄ… jednak w żaden sposób na wysokiej jakoÅ›ci, ponieważ REDRO korzysta wyÅ‚Ä…cznie z najlepszych, atestowanych materiaÅ‚ów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru okoÅ‚o 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetÄ™, obraz, naklejkÄ™ na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, drzwi, meble lub sprzÄ™t. PociÄ…gniÄ™cia pÄ™dzla, niuanse barwy, Å›wiatÅ‚ocieÅ„, unikatowy klimat malowidÅ‚a REDRO przeniesie na pÅ‚ótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić TwojÄ… kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu uÅ‚atwienia identyfikacji Twojej pÅ‚atnoÅ›ci sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system pÅ‚atnoÅ›ci internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpÅ‚atnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyÅ‚ki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zÅ‚ - niezależnie od wielkoÅ›ci fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. PÅ‚acisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnÄ™trze Twojego domu lub firmy. PrzesyÅ‚ki REDRO dostarcza, dziÄ™ki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbajÄ…cej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpÅ‚ywu Å›rodków na konto firmy. Od momentu zaksiÄ™gowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. DziÄ™ki funkcji Å›ledzenia możesz sprawdzić, co dzieje siÄ™ z TwojÄ… przesyÅ‚kÄ… od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. WiÄ™c możesz być spokojny o jej bezpieczeÅ„stwo. PrzesyÅ‚ka dorÄ™czona zostanie przez kuriera, spodziewaj siÄ™ swojej paczki miÄ™dzy 8 - 17 w dzieÅ„ roboczy. Rozpakuj swojÄ… paczkÄ™ od REDRO i ciesz siÄ™ nowym wnÄ™trzem!

    Program Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO

    Z Programu Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni siÄ™ od opisanego w ofercie. DziÄ™ki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objÄ™te sÄ… wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapÅ‚acÄ… kontem PayU.

    Pozostaw swojÄ… opiniÄ™ o REDRO

    Czy masz wiedzÄ™ na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjÄ™ciu decyzji czy skorzystać z usÅ‚ug tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (129)

    8.8
    84% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    8.6
    Serwis
    rating
    8.6
    Cennik
    rating
    8.8
    Dostawa
    rating
    9

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    Testy kasetkowe na COVID19 - 99% skuteczności

    Prawdopodobnie nie ma szybszego, tańszego i łatwiejszego sposobu aby sprawdzić czy przeszło się zakażenie COVID-19.

    Wystarczy tylko jedna kropla krwi i 15 minut aby dowiedzieć się czy przeszliśmy już zakażenie koronawirusem i posiadamy przeciwciała które nas chronią.

    Przejdź do sklepu aby dowiedzieć się więcej.

    Jeżeli..

    Zastanawiasz się czy przebyłeś infekcje COVID-19 bezobjawowo
    Chcesz wiedzieć czy Twój organizm wykształcił przeciwciała i nabył odporności
    Chciałbyś poddać się testom ale z różnych przyczyn boisz się zamknięcia w kwarantannie
    Chcesz zabezpieczyć siebie, rodzinę i być może firmę przed zamknięciem
    Wiesz że mogłeś mieć kontakt z osobą chorą i chcesz wiedzieć czy doszło do zakażenia
    Chcesz wiedzieć czy jako ozdrowieniec możesz podzielić się swoją krwią z przeciwciałami z osobami potrzebującymi
    ..to czytaj dalej!

    Przedstawiamy szybki test kasetkowy pozwalający szybko wykryć przeciwciała COVID-19 IgG oraz IgM w pełnej krwi, surowicy lub osoczu.

    Przejdź do sklepu aby dowiedzieć się więcej: cov-id . pl

    Przez: Michał z cov-id08-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Super sprawa

    Super sprawa taka fototapeta w pokoju gościnnym ostatnio ze szwagrem piliśmy sobie wódeczkę i Bardzo nam się podobało gdy Mogliśmy sobie patrzeć na piękne góry czyli nasze polskie piękne Tatry które zamówiłem jego fototapetę w sklepie internetowym retro cały proces zamówienia przebieg wyśmienicie to prawda byłem wtedy już po kilku kieliszkach ze szwagrem ale konsultant na infolinii doskonale zrozumiał moje potrzeby życiowe I doradził Jaki klej użyć do fototapety oraz inne niezbędne informacje mi przekazał Połącz zgodnie nie cenę konsultant poinstruował mnie na stronie internetowej Jak mogę wybrać motyw z pięknymi polskimi Tatrami i następnie Jak mogę złożyć zamówienie poprzez stronę internetową ani się nie obejrzałem i moja tapeta była już u progu mojego mieszkania gdzie razem ze szwagrem zamontowaliśmy i teraz możemy tą piękną fototapetę z motywem polskich Tatr codziennie piję wódeczkę oglądać Na pewno kiedy najdzie mnie ochota na jakiś inny motyw na przykład w pięknymi polskimi bieszczadami to zwrócę się ponownie do sklepu internetowego retro i zakupie kolejną fototapetę Polecam każdemu

    Przez: Romek 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    REWELACYJNE!!!

    Prowadzę gabinety stomatologiczne. Postanowiłam upiększyć ściany fototapetami. Od koleżanki otrzymałam namiary na REDRO. Dekorowanie gabinetów dentystycznych nie są łatwym zadaniem. Po kilku dniach przeglądania, zastanawiania, kontaktu z REDRO (pan z czatu wykazał się bardzo dużą cierpliwością, za co ogromnie dziękuję)- wybrałam 3 tapety tematyczne :) Jestem zachwycona. Gabinety nabrały wyrazu, a nudne ściany nabrały charakteru. Jakość tapet jest bardzo dobra, doskonały druk. Nie mieliśmy najmniejszego problemu z ich założeniem. Do gabinetów trafiły więc plakaty związane z stomatologią, a w poczekalni znalazł się przepiękny plakat w skandynawskim stylu, którego jestem fanką. Nasi pacjenci często zachwycają się nową aranżacją, nie ma dnia, by ktoś nie zwrócił na nią uwagi. Dodam, że niewielkim kosztem udało nam się odświeżyć i gustownie udekorować miejsce pracy. W planach ma jeszcze zakup plakatów i fototapety do pokoju dziecka :)

    Przez: Agnieszka26-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Kolorowa tapeta

    Wszystko zaczęło się w maju Kiedyś chciałem kupić dla mojego syna fototapetę na komunię szukałam najlepszej fototapety Jaką mogę kupić w internecie i napotkałem sklep retro bardzo mi się wszystko podobało związane z tym sklepem fototapety Zamówiłam telefonicznie poprzez rozmowę z konsultantem Odzyskałam szczerą pomoc i dostałam odpowiedź na każde moje pytanie po złożeniu zamówienia ani się nie obejrzałam a fototapeta już była u progu mojego domu na tym moja przygoda z sklepem się nie skończyła miesiąc później Mój dziadek miał urodziny Zamówiłam mu piękny motyw z zachodem słońca i łowieniem ryb dziadek Bardzo się ucieszył zarówno Ja też ponieważ bardzo przyjemnie i przebieg cały proces złożenia zamówienia ponownie Polecam każdemu i na pewno jak nadarzy się okazja będę kupowała tutaj ponownie

    Przez: Renata 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    plakat i naklejka

    polecam, wszystko ok. dobra jakość. tylko kurier mnie wyzywał

    Przez: JAn04-05-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    8.5
    rating

    Tapeta winylowa

    Zdecydowanie nie polecam! Zamówiłam biało-szarą fototapete winylową do kuchni, ze wzorem ala beton. Tapeta niedość, ze przyszła bez zamówionego kleju, zżółknięta a nie biała-bardzo się odznacza przy białej ścianie to jeszcze wzór na niej jest mocno wyblaknięty i są porozciągane piksele. Wzór przy tworzeniu wyglądał zupełnie inaczej, a ten co dostałam na tapecie wygląda jak zamazana za przeproszeniem kupa... nie wspomnę również o tym, że podczas montażu i wygładzania tapeta zaczęła się sypać i mechacić... jakość fatalna! To chyba w życiu nie leżało nawet przy tapecie winylowej! Odradzam! Muszę kupić kolejną gdzie indziej oczywiście!

    Przez: E.24-03-2021
    E.25-03-2021

    Napisałem maila z reklamacją i ku mojemu zdziwieniu dostanę za darmo nową fototapete. Może zle zareagowałam i dlatego chce to sprostować. Nie wiem jak z ponownym wydrukiem ale dostałam informacje o poprawie kolorów bo ktoś faktycznie się pomylił. Zaproponowali też wydruk na materiale premium jeżeli mam wątpliwości więc mam nadzieje, że wszystko będzie teraz dobrze. Jak dostanę nowe zamówienie to napisze jeszcze raz jak wyszło

    E.08-04-2021

    Teraz jest ok. Ostatecznie jestem zadowolona

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    2
    rating

    Super prezent

    Tak się wydarzyło że koronawirus sprawił że komunia została przeniesiona na inny czas ale ja już kupiłam fototapetę dla mojego syna który właśnie do tej komunii niedługo pójdzie I co prawda syn jest jej nie widział ale ja ją widziałam i muszę powiedzieć że to jest fototapeta w pierwszej półki najwyższa klasa najlepsza jest to że nie musiałam praktycznie nic robić bo ja nie wiem nic o fototapetach i nie musiałam nic w ogóle o tym czytać zadzwoniłam na infolinię i mi wszystko bardzo ładnie pan opowiedział jak to wszystko wygląda doradził Down od razu klej do zamówienia mi dołożył i mąż już już on mąż by chciał już tą fototapetę przykleić ale no musimy czekać aż w tym będzie miał tą komunię na pewno jeszcze kiedyś może jak córka będzie miała komunię za 5 lat ale na pewno fajnie sklep polecam

    Przez: Janka10-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Fenomenalne

    Musze przyznac ze jestem zdziwiona ze sa na tej stronie jakiekolwiek negatywne komentarze i nie moge uwierzyc w zadne z nich. Sama mialam problem z wyborem tapety do pokoiku dla wnuczki. Pan z obslugi po pierwsze doradzil i pomogl w wyborze po drugie bardzo sprawnie dostawalam odpowiedzi a po trzecie byl bardzo mily i kultularny. W dodatku wnusia jest tak zadowolona z tapety ze chcialaby abym caly czas sie z nia bawila w jej pokoiku. Jest tez mozliwosc dokupienia kleju odpowiedniego do tapety wiec nie trzeba z innych miejsc dodatkowych zakupow robic a zalaczona instrukcja byla na tyle prosta ze nawet moj syn dwie lewe rece mogl ja zalozyc. Bardzo sie ciesze i dziekuje za taka obsluge oby tak dalej

    Przez: Janina24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Bardzo zadowolony

    Swoją przygodę z Redro zacząłem już jakiś czas temu i za każdym razem jestem równie zaskoczony oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa jeżeli chodzi o jakość wydruku i obsługę klienta. Pan z obsługi zawsze uprzejmie i z cierpliwością pomaga z dobraniem najlepszego motywu, a w razie wątpliwości odpowie na pytania związane ze złożeniem zamówienia. Fototapety i plakaty zawsze wyglądają tak jak je sobie wyobrażam składając zamówienie. Czas wysyłki oczywiście też na plus, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym musiał czekać dłużej niż mi powiedziano. Rzetelna firma z której usług w przyszłości na pewno nie raz jeszcze skorzystam...

    Przez: Błażej24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Poprawnie

    Chciałbym napisać bardzo dobrą opinię ale niestety nie mogę. Zakupiłem w tym sklepie oraz konkurencji dwie fototapety na tym samym materiale- cenowo ta sama półka. Moja i tapeciarza konkluzja: różnica w jakości papieru powalająca jeśli idzie o konkurencję a dokładnie firmę Rewallution. Tamta tapeta elastyczna dodruk do samych rantów i paski igła jeśli idzie o długość. W Redro: jeden pasek krótszy o 3 cm, papier ciężki do położenia i krawędzie z białym paskiem- trzeba było kłaść na zakładkę. Ogólnie słabo- jak coś polecam poszukać gdzie indziej

    Przez: Michał09-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    7.5
    rating

    fototapeta

    Redro Chuj

    Przez: Karl17-03-2021
    Karl17-03-2021

    Karl17-03-2021

    Jebać Legię! Tylko Lech kurwa chuje jebane

    Karl17-03-2021

    Pizda nad głową pi pi pizda nad głowom kręć dupom swojom

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    fototapeta dżungla

    Fototapeta dotarła do nas bardzo szybko, grafika została odpowiednio dopasowana do wymiarów ściany. Tapeta jest bardzo dobrej jakości, motyw dżungli został realistycznie odwzorowany. Polecam.

    Przez: Karolina13-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej fototapety. Polecam każdemu

    Przez: kamil10-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    plakat

    polecam. super jakosc i szybka dostawa

    Przez: Anonim08-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    foto tapeta

    Piękna foto tapeta. Super kolory i materiał. Wydruk bardzo dobrej jakości i bardzo łatwy w montażu. Polecam każdemu ! 5/5

    Przez: Krystyna04-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Fototapeta krople

    Oni chyba jaja sobie robią z jakością. Tragiczna jakość wszystko rozmazane

    Przez: Joanna04-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2.5
    rating

    obraz

    polecam. bardzo dobra jakosc druku i szybka realizacja

    Przez: kamil_5601-03-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    tapety

    Śmiało mogę polecić firmę REDRO. Miła obsługa, duże rabaty. Zamawiałem kilka fototapet i jak zapytałem o dodatkowy rabat to takowy mi przyznano. Byłem pod wrażeniem od samego początku. Wszystkie informacje na temat stanu mojego zamówienia były wysyłane na mojego maila, a obsługa chętnie pomaga.
    MEGA POCHWAŁA I DUŻY PLUS

    Przez: krystian19-01-2021
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    SUPER <3

    super fototapeta, wydruk sztos, bardzo mila obsluga, bede jeszcze zamawiac :DDD

    Przez: Joanna21-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Redro jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 129 opinii klientów o Redro. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 8.8/10, a 84% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Redro?

    Redro działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Wszystko dla domu.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Redro . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.