NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować Å›ciany na nowo? Twoim zdaniem, równie Å‚atwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzÄ™tom i przedmiotom? JeÅ›li tak myÅ›lisz, jest wspaniale, że trafiÅ‚eÅ› do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztukÄ… użytkowÄ…, odpowiadajÄ…cÄ… najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmujÄ…cej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyÅ›lnej tematyce. ZmieÅ„ przestrzeÅ„ z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci siÄ™ tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzÄ… nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjniÄ… Twoje wnÄ™trza, odbywa siÄ™ z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracÄ… jednak w żaden sposób na wysokiej jakoÅ›ci, ponieważ REDRO korzysta wyÅ‚Ä…cznie z najlepszych, atestowanych materiaÅ‚ów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru okoÅ‚o 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetÄ™, obraz, naklejkÄ™ na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, drzwi, meble lub sprzÄ™t. PociÄ…gniÄ™cia pÄ™dzla, niuanse barwy, Å›wiatÅ‚ocieÅ„, unikatowy klimat malowidÅ‚a REDRO przeniesie na pÅ‚ótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić TwojÄ… kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu uÅ‚atwienia identyfikacji Twojej pÅ‚atnoÅ›ci sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system pÅ‚atnoÅ›ci internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpÅ‚atnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyÅ‚ki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zÅ‚ - niezależnie od wielkoÅ›ci fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. PÅ‚acisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnÄ™trze Twojego domu lub firmy. PrzesyÅ‚ki REDRO dostarcza, dziÄ™ki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbajÄ…cej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpÅ‚ywu Å›rodków na konto firmy. Od momentu zaksiÄ™gowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. DziÄ™ki funkcji Å›ledzenia możesz sprawdzić, co dzieje siÄ™ z TwojÄ… przesyÅ‚kÄ… od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. WiÄ™c możesz być spokojny o jej bezpieczeÅ„stwo. PrzesyÅ‚ka dorÄ™czona zostanie przez kuriera, spodziewaj siÄ™ swojej paczki miÄ™dzy 8 - 17 w dzieÅ„ roboczy. Rozpakuj swojÄ… paczkÄ™ od REDRO i ciesz siÄ™ nowym wnÄ™trzem!

    Program Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO

    Z Programu Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni siÄ™ od opisanego w ofercie. DziÄ™ki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objÄ™te sÄ… wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapÅ‚acÄ… kontem PayU.

    Pozostaw swojÄ… opiniÄ™ o REDRO

    Czy masz wiedzÄ™ na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjÄ™ciu decyzji czy skorzystać z usÅ‚ug tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (110)

    8.8
    100% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    8.8
    Serwis
    rating
    8.8
    Cennik
    rating
    9
    Dostava
    rating
    9.2

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Super sprawa

    Super sprawa taka fototapeta w pokoju gościnnym ostatnio ze szwagrem piliśmy sobie wódeczkę i Bardzo nam się podobało gdy Mogliśmy sobie patrzeć na piękne góry czyli nasze polskie piękne Tatry które zamówiłem jego fototapetę w sklepie internetowym retro cały proces zamówienia przebieg wyśmienicie to prawda byłem wtedy już po kilku kieliszkach ze szwagrem ale konsultant na infolinii doskonale zrozumiał moje potrzeby życiowe I doradził Jaki klej użyć do fototapety oraz inne niezbędne informacje mi przekazał Połącz zgodnie nie cenę konsultant poinstruował mnie na stronie internetowej Jak mogę wybrać motyw z pięknymi polskimi Tatrami i następnie Jak mogę złożyć zamówienie poprzez stronę internetową ani się nie obejrzałem i moja tapeta była już u progu mojego mieszkania gdzie razem ze szwagrem zamontowaliśmy i teraz możemy tą piękną fototapetę z motywem polskich Tatr codziennie piję wódeczkę oglądać Na pewno kiedy najdzie mnie ochota na jakiś inny motyw na przykład w pięknymi polskimi bieszczadami to zwrócę się ponownie do sklepu internetowego retro i zakupie kolejną fototapetę Polecam każdemu

    Przez: Romek 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    REWELACYJNE!!!

    Prowadzę gabinety stomatologiczne. Postanowiłam upiększyć ściany fototapetami. Od koleżanki otrzymałam namiary na REDRO. Dekorowanie gabinetów dentystycznych nie są łatwym zadaniem. Po kilku dniach przeglądania, zastanawiania, kontaktu z REDRO (pan z czatu wykazał się bardzo dużą cierpliwością, za co ogromnie dziękuję)- wybrałam 3 tapety tematyczne :) Jestem zachwycona. Gabinety nabrały wyrazu, a nudne ściany nabrały charakteru. Jakość tapet jest bardzo dobra, doskonały druk. Nie mieliśmy najmniejszego problemu z ich założeniem. Do gabinetów trafiły więc plakaty związane z stomatologią, a w poczekalni znalazł się przepiękny plakat w skandynawskim stylu, którego jestem fanką. Nasi pacjenci często zachwycają się nową aranżacją, nie ma dnia, by ktoś nie zwrócił na nią uwagi. Dodam, że niewielkim kosztem udało nam się odświeżyć i gustownie udekorować miejsce pracy. W planach ma jeszcze zakup plakatów i fototapety do pokoju dziecka :)

    Przez: Agnieszka26-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Kolorowa tapeta

    Wszystko zaczęło się w maju Kiedyś chciałem kupić dla mojego syna fototapetę na komunię szukałam najlepszej fototapety Jaką mogę kupić w internecie i napotkałem sklep retro bardzo mi się wszystko podobało związane z tym sklepem fototapety Zamówiłam telefonicznie poprzez rozmowę z konsultantem Odzyskałam szczerą pomoc i dostałam odpowiedź na każde moje pytanie po złożeniu zamówienia ani się nie obejrzałam a fototapeta już była u progu mojego domu na tym moja przygoda z sklepem się nie skończyła miesiąc później Mój dziadek miał urodziny Zamówiłam mu piękny motyw z zachodem słońca i łowieniem ryb dziadek Bardzo się ucieszył zarówno Ja też ponieważ bardzo przyjemnie i przebieg cały proces złożenia zamówienia ponownie Polecam każdemu i na pewno jak nadarzy się okazja będę kupowała tutaj ponownie

    Przez: Renata 08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super prezent

    Tak się wydarzyło że koronawirus sprawił że komunia została przeniesiona na inny czas ale ja już kupiłam fototapetę dla mojego syna który właśnie do tej komunii niedługo pójdzie I co prawda syn jest jej nie widział ale ja ją widziałam i muszę powiedzieć że to jest fototapeta w pierwszej półki najwyższa klasa najlepsza jest to że nie musiałam praktycznie nic robić bo ja nie wiem nic o fototapetach i nie musiałam nic w ogóle o tym czytać zadzwoniłam na infolinię i mi wszystko bardzo ładnie pan opowiedział jak to wszystko wygląda doradził Down od razu klej do zamówienia mi dołożył i mąż już już on mąż by chciał już tą fototapetę przykleić ale no musimy czekać aż w tym będzie miał tą komunię na pewno jeszcze kiedyś może jak córka będzie miała komunię za 5 lat ale na pewno fajnie sklep polecam

    Przez: Janka10-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Fototapeta

    Duży wybór, super miła i pomocna obsługa klienta, szybka realizacja i piękna fototapeta. Na pewno wrócę niedługo sprawdzić również inne produkty !

    Przez: Zdzisia23-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Poprawnie

    Chciałbym napisać bardzo dobrą opinię ale niestety nie mogę. Zakupiłem w tym sklepie oraz konkurencji dwie fototapety na tym samym materiale- cenowo ta sama półka. Moja i tapeciarza konkluzja: różnica w jakości papieru powalająca jeśli idzie o konkurencję a dokładnie firmę Rewallution. Tamta tapeta elastyczna dodruk do samych rantów i paski igła jeśli idzie o długość. W Redro: jeden pasek krótszy o 3 cm, papier ciężki do położenia i krawędzie z białym paskiem- trzeba było kłaść na zakładkę. Ogólnie słabo- jak coś polecam poszukać gdzie indziej

    Przez: Michał09-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    7.5
    rating

    Fenomenalne

    Musze przyznac ze jestem zdziwiona ze sa na tej stronie jakiekolwiek negatywne komentarze i nie moge uwierzyc w zadne z nich. Sama mialam problem z wyborem tapety do pokoiku dla wnuczki. Pan z obslugi po pierwsze doradzil i pomogl w wyborze po drugie bardzo sprawnie dostawalam odpowiedzi a po trzecie byl bardzo mily i kultularny. W dodatku wnusia jest tak zadowolona z tapety ze chcialaby abym caly czas sie z nia bawila w jej pokoiku. Jest tez mozliwosc dokupienia kleju odpowiedniego do tapety wiec nie trzeba z innych miejsc dodatkowych zakupow robic a zalaczona instrukcja byla na tyle prosta ze nawet moj syn dwie lewe rece mogl ja zalozyc. Bardzo sie ciesze i dziekuje za taka obsluge oby tak dalej

    Przez: Janina24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Bardzo zadowolony

    Swoją przygodę z Redro zacząłem już jakiś czas temu i za każdym razem jestem równie zaskoczony oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa jeżeli chodzi o jakość wydruku i obsługę klienta. Pan z obsługi zawsze uprzejmie i z cierpliwością pomaga z dobraniem najlepszego motywu, a w razie wątpliwości odpowie na pytania związane ze złożeniem zamówienia. Fototapety i plakaty zawsze wyglądają tak jak je sobie wyobrażam składając zamówienie. Czas wysyłki oczywiście też na plus, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym musiał czekać dłużej niż mi powiedziano. Rzetelna firma z której usług w przyszłości na pewno nie raz jeszcze skorzystam...

    Przez: Błażej24-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Pozytywnie

    Kupiłem fototapetę już jakiś czas temu prawdę mówiąc chyba już minęły 3 miesiące kolory są cały czas żywe i piękne jest to naprawdę jeden z najlepszych zakupów jaki zrobiłem w moim życiu na pewno będę jeszcze Zamawiać coś z tego sklepu internetowego naprawdę jest godny polecenia Rozmawiałem z konsultantem przez telefon komórkowy i mi doradził Jaka jest najlepsza fototapeta do moich potrzeb i od razu jeszcze mi dał wyrazem z zamówieniem klej do tapety który się sprawdził wyśmienicie

    Przez: Rafał 10-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Mieszkanie jak nowe

    Firma REDRO na każdym etapie operuje sprawnie, od obsługi klienta zaczynając na dostawie kończąc. Przesyłka przyszła w bardzo przystępnym terminie za co jestem dozgonnie wdzięczny (był to prezent na rocznicę ślubu) a sama fototapeta wygląda tak jak na wstępnym projekcie. Obecnie nasza sypialnia jest o wiele żywszym i barwniejszym miejscem, w związku z czym o REDRO mogę wyrażać się tylko w superlatywach. Dziękuję za współpracę, jeszcze kiedyś zajrzę :)

    Przez: Artur07-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Gorąco polecam

    Serdecznie wszystkim polecam produkty firmy Redro. Jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie, podobnie z resztą jest z obsługą klienta. W razie jakichkolwiek wątpliwości można się z firmą skontaktować telefonicznie lub przez czat na witrynie i otrzymać błyskawiczną odpowiedź, co przypadku takiego laika jak ja okazało się być bardzo pomocne. Polecam! :)

    Przez: Łukasz07-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE!

    Absolutnie nie polecam ta firma to oszuści, a fototapety nie warte swojej ceny! Jakość pozostawia bardzo wiele do życzenia. Zamówiłam tapetę winylową którą można przecierać na mokro, a otrzymałam tapetę papierową której druk się rozmywał po przejechaniu po niej wilgotną dłonią. Podczas tapetowania nadruk nie tylko się rozmazywał, ale także ściekał po tapecie tworząc brzydkie zacieki i farbując klej. Finalnie po wyschnięciu część fototapety która powinna być biała nabrała żółtego odcienia, a łączenia pasków są bardzo widoczne. Byłam zmuszona kupić białą farbę żeby zamalować zżółkniętą część. Zgłosiłam oczywiście reklamacje i napisałam negatywną opinię na stronie Redro. Niestety na reklamację do tej pory nie dostałam odpowiedzi, a moja opinia została usunięta z ich strony. Teraz nie dziwi nie że mają same pozytywne opinie, skoro te negatywne są usuwane!

    Przez: Monika06-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3
    rating

    Dobre fototapety

    Bardzo gorąco polecam produkty tej firmy. Osobiście zamówiłem kilka metrów fototapety w klimatach leśnych i wygląda to na prawdę dobrze. Obsługa bardzo uprzejma, dowóz w sensownym terminie, także nie mam niczego złego do zarzucenia.

    Przez: Staszek21-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Produkt można dopasować indywidualnie

    Firma godna polecenia - bardzo łatwy kontakt, szybko odpowiadają na wiadomości, jakość fototapety idealna - tak jak obiecywana, moim zdaniem bardzo dobra cena. Będę korzystać i polecać wszystkim znajomym. Tak trzymać

    Przez: Stefan15-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Dobra jakość

    Z usług Redro miałem przyjemność korzystać już dwukrotnie, raz zamówiłem naklejki, a raz fototapetę do sypialni. Jakość wykonania produktu nie ma sobie nic do zarzucenia, nawet po roku od przyklejenia na ścianę. Firmę Redro polecam każdemu kto szuka rzetelnej firmy z profesjonalną obsługą.

    Przez: Jakub11-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Profesjonalne wykonanie

    Profesjonaliści! Dba się o klienta,zamówiłam naklejkę 200cm na 120cm,jakość wykonania super! Informacja z każdego etapu produkcji.Mega zadowolenie. Polecam

    Przez: Dagmara08-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Niestety rozczarowanie

    Zdecydowanie nie polecam! Jakość tapety beznadziejna, Pracownik poinformował mnie, że mam ją oglądać z odległości...wyglądała jakby ktoś zdjęcie w bardzo małej rozdzielczości rozciągnął na duży format. Dodatkowo ignorancja ze strony działu reklamacji, nie odpowiadanie na maile. Jednym słowem dramat!

    Przez: Katarzyna01-09-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3.5
    rating

    Marek

    Moje drugie zakupy w tym sklepie i drugi raz jestem zadowolony! bardzo mnie cieszy, ze graficy z malutkiego zdjecia potrafili zrobic wielka fototapete, ktora praktycznie nic nie stracila z jakosci ( z okladki cd zrobilismy tapete na drzwi!) wielki plus to cena i obsluga klienta! bardzo polecam i pewnie wroce

    Przez: Kolejny pozytyw :)10-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    fototapeta

    UWAGA!!!
    Nie potrafią zrobić dobrej jakości dużego wydruku, albowiem dysponują małymi fotkami!!! Cztery miesiące ustalania poprawy reklamacji, w końcu za extra opłatą przysyłają większe g.... niż to zamówione.

    Przez: Eunika07-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Pozdrawiamy z zawodów pływackich :)

    Pozytywne, już Jakiś czas temu zamówiłem sporą ilość naklejek z okazji zawodów pływackich :) Gdy do mnie trafiły wyglądały dokładnie tak jak to sobie zaplanowałem. Naklejki służyły do wypromowania zawodów w pływaniu dla klas najmłodszych i świetnie się w tym celu spisały. Z usług firmy skorzystam NA PEWNO jeszcze nie raz, świetna obsługa. DZIĘKUJĘ REDRO!!!:))

    Przez: Adrian03-07-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Redro jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o Redro. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 8.8/10, a 100% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Redro?

    Redro działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Wszystko dla domu.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da Redro com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!