NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować ściany na nowo? Twoim zdaniem, równie łatwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzętom i przedmiotom? Jeśli tak myślisz, jest wspaniale, że trafiłeś do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztuką użytkową, odpowiadającą najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmującej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na ścianę, lodówkę, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyślnej tematyce. Zmień przestrzeń z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci się tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzą nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjnią Twoje wnętrza, odbywa się z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracą jednak w żaden sposób na wysokiej jakości, ponieważ REDRO korzysta wyłącznie z najlepszych, atestowanych materiałów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru około 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetę, obraz, naklejkę na ścianę, lodówkę, laptopa, drzwi, meble lub sprzęt. Pociągnięcia pędzla, niuanse barwy, światłocień, unikatowy klimat malowidła REDRO przeniesie na płótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić Twoją kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu ułatwienia identyfikacji Twojej płatności sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system płatności internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpłatnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyłki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zł - niezależnie od wielkości fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. Płacisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnętrze Twojego domu lub firmy. Przesyłki REDRO dostarcza, dzięki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbającej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpływu środków na konto firmy. Od momentu zaksięgowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. Dzięki funkcji śledzenia możesz sprawdzić, co dzieje się z Twoją przesyłką od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. Więc możesz być spokojny o jej bezpieczeństwo. Przesyłka doręczona zostanie przez kuriera, spodziewaj się swojej paczki między 8 - 17 w dzień roboczy. Rozpakuj swoją paczkę od REDRO i ciesz się nowym wnętrzem!

    Program Ochrony Kupujących firmy REDRO

    Z Programu Ochrony Kupujących firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni się od opisanego w ofercie. Dzięki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objęte są wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapłacą kontem PayU.

    Pozostaw swoją opinię o REDRO

    Czy masz wiedzę na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjęciu decyzji czy skorzystać z usług tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakości poziomu usług naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (45)

    9.2
    84% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    9
    Serwis
    rating
    9
    Cennik
    rating
    9.2
    Dostava
    rating
    9.2

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Świetny produkt

    Produkt zgodny z oczekiwaniami. Łatwy montaż, bardzo dobry materiał fototapety. Obsługa klienta bardzo pomocna podczas wyboru motywu. Zakup na plus.

    Przez: Jadwiga 29-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Redro

    Super firma !! i super produkt, jestem bardzo zadowolona z jakości fototapety !!

    Przez: Agnieszka 29-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Super fototapeta

    Dzieci są bardzo zadowolone z fototapety, na pewno w przyszłości zamówimy jeszcze nie jedną :)

    Przez: Marlena 29-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Fototapeta

    Wydruk poniżej jakiejkolwiek jakości. Zamazane, do tego kard miał mieć 50% drzew, 50% nieba - a przysłali 90% drzew. Do tego nie w tym rozmiarze co zamówiłam. Reklamacja - dramat - 3 miesiące przepychanek - nie zwrócą kasy za gówno które sprzedają - proponują, że wydrukują obrazki albo inny szajs.

    Przez: Wiktoria 28-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    NIE
    2
    rating

    Śliczne naklejki

    Super naklejki, dobrze trzymają się ściany. Szybka realizacja. Jestem zadowolona, dziękuję.

    Przez: Magda 13-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Fototapety

    Fachowe podejście do tematu, dobra ocena zadania, szybka realizacja zamówienia oraz info na etapy od zamówienia do wysłania. Polecam.

    Przez: Marcelina 10-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Super firma

    Super szybka przesyłka, dotarła w kilka dni jeszcze przed świętami :)

    Przez: Wojtek 07-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Negatyw

    Na szczęście się upewniłem przed wysłaniem pieniędzy. Fototapeta miała zawierać nie tylko motyw widoczny na zdjęciu, ale również meble, podłogę, które wydawałoby się wstawione były tylko dla wizualizacji. Polecam się upewnić przed złożeniem zamówienia (na podstawie regulaminu, myślę, że mogą robić problemy ze zwrotem skoro jest to fototapeta na zamówienie)

    Przez: Mateusz 31-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    NIE
    2
    rating

    Polecam

    Polecam! Fototapeta piękna! Miły kontakt!

    Przez: Michał 19-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Efekt fantastyczny !

    Efekt fantastyczny, jestem zachwycona realizacją

    Przez: Beata 16-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Nie polecam

    Zamowilismy motyw "Mgla nad jeziorem" - wydruk słabej jakości, bez widocznych szczegółów pomimo wyboru sugerowanej rozdzielczości. Obsługa klienta - zwrot/wymiana na uczciwych warunkach - wlasciwie nie mozliwa. Zaproponowano ponowny wydruk za dopłatą kilkuset zlotych. Bez komentarza.

    Przez: Agnieszka Wtulisiak 16-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    NIE
    6
    rating

    Bardzo solidna firma

    Dwukrotnie korzystałam z usług Redro. Bardzo solidna firma. Zarówno obrazy jak i plakaty bardzo dobrej jakości. Prezentują się wspaniale. Polecam.

    Przez: Krystyna 11-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    jestem bardzo zadowolona !

    Jestem bardzo zadowolona, córka również. Fototapeta jest piękna i robi mega efekt na ścianie. Bardzo dobra jakość

    Przez: Anna 09-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Tapety świetnej jakości !

    Polecam, tapety świetnej jakości. Super obsługa nawet na etapie zamówienia można było nanieść korekty. Polecam z całego serca. I na pewno dokonam kolejnych zakupów.

    Przez: Diana 04-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Świetne zdjęcia

    Świetne zdjęcia. Polecam.

    Przez: Izabela 02-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Jestem oczarowana !

    Jestem oczarowana swoja nowa ściana. Teraz śpimy pod wielka paprotka w krainie z bajki.
    Bardzo łatwo I szybko "sama się przykleja " !!! Gorąco polecam.

    Przez: Daria 27-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Super

    Super, Satysfakcja, Polecam!

    Przez: Tomasz 25-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Dobra Firma!

    Dobra i rzetelna firma, zamówienie zrealizowane w terminie.

    Przez: Andrzej 21-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Szybko i sprawnie !

    Zakup przebiegł szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
    B.dobry kontakt z Firmą.
    Jednocześnie chciałabym podziękować pracownikom Redro za doradztwo, dzięki czemu wybrana fototapeta zyskała lepszy efekt.
    Jestem b. zadowolona z metamorfozy i czuję się świetnie w nowym wnętrzu.

    Przez: Joanna 19-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Polecam każdemu !

    Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru, a dziecko jest przeszczęśliwe. Polecam każdemu tego sprzedawcę.

    Przez: Sylwia 15-11-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    TAK
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia