NiezależnaOpinia

    Opinie Redro

    Uważasz, że wystarczy nieszablonowy, odpowiednio zakomponowany obrazek, by zaaranżować Å›ciany na nowo? Twoim zdaniem, równie Å‚atwo nadać nowe życie zwyczajnym sprzÄ™tom i przedmiotom? JeÅ›li tak myÅ›lisz, jest wspaniale, że trafiÅ‚eÅ› do REDRO. Bo u REDRO znajdziesz to, czego potrzebujesz, by żyć kolorowo. REDRO to platforma internetowa, jedyna w swoim rodzaju, ze sztukÄ… użytkowÄ…, odpowiadajÄ…cÄ… najbardziej osobliwym gustom. Z bazy zdjęć REDRO, obejmujÄ…cej kilka milionów pozycji, wybrać można fototapety, plakaty, obrazy, naklejki na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, czy inny mebel o dowolnej, najbardziej wymyÅ›lnej tematyce. ZmieÅ„ przestrzeÅ„ z REDRO.

    Misja REDRO

    Firma szczyci siÄ™ tym, że produkcja obrazów i wizerunków, które nadadzÄ… nowe życie Twoim przedmiotom i meblom oraz uatrakcyjniÄ… Twoje wnÄ™trza, odbywa siÄ™ z zachowaniem wymogów ekologii. Obrazy, plakaty, fototapety i naklejki nie tracÄ… jednak w żaden sposób na wysokiej jakoÅ›ci, ponieważ REDRO korzysta wyÅ‚Ä…cznie z najlepszych, atestowanych materiaÅ‚ów drukarskich, oraz zaawansowanej technologii druku lateksowego HP. Z REDRO masz do wyboru okoÅ‚o 17 milionów unikatowych fotografii. Lub możesz sam stworzyć fototapetÄ™, obraz, naklejkÄ™ na Å›cianÄ™, lodówkÄ™, laptopa, drzwi, meble lub sprzÄ™t. PociÄ…gniÄ™cia pÄ™dzla, niuanse barwy, Å›wiatÅ‚ocieÅ„, unikatowy klimat malowidÅ‚a REDRO przeniesie na pÅ‚ótno w wybranym przez Ciebie formacie. Firma REDRO pomoże uwolnić TwojÄ… kreatywność.

    Domowa galeria sztuki

    W sklepie internetowym REDRO znajdziesz:

    - Fototapety,

    - Obrazy,

    - Plakaty,

    - Naklejki na ściany i meble,

    - Ramy,

    - Druk Twoich zdjęć,

    - Reprodukcje.

    Formy płatności w sklepie REDRO:

    - Przelew bankowy na konto firmy REDRO. W celu uÅ‚atwienia identyfikacji Twojej pÅ‚atnoÅ›ci sklep prosi o podanie w tytule przelewu numeru zamówienia.

    - Płatność za pobraniem. Jeśli zdecydujesz się na taki rodzaj płatności, płacisz dopiero przy odbiorze przesyłki.

    - PayU. To system pÅ‚atnoÅ›ci internetowych, który umożliwia dokonywanie bezpÅ‚atnych, szybkich i wygodnych transakcji bez wychodzenia z domu (karty VISA, MasterCard).

    Koszt dostarczenia przesyÅ‚ki ze sklepu internetowego to jedynie 15,99 zÅ‚ - niezależnie od wielkoÅ›ci fototapety, obrazu, naklejki czy plakatu. PÅ‚acisz jedynie za produkt REDRO, który już wkrótce ozdobi wnÄ™trze Twojego domu lub firmy. PrzesyÅ‚ki REDRO dostarcza, dziÄ™ki znanej firmie kurierskiej GLS, szczególnie dbajÄ…cej o Twój produkt. Czas realizacji zamówienia przez REDRO liczony jest od momentu wpÅ‚ywu Å›rodków na konto firmy. Od momentu zaksiÄ™gowania, paczka zostanie dostarczona pod wskazany adres w okresie od 2 do 5 dni roboczych. DziÄ™ki funkcji Å›ledzenia możesz sprawdzić, co dzieje siÄ™ z TwojÄ… przesyÅ‚kÄ… od momentu przekazania Twojej paczki do firmy kurierskiej. WiÄ™c możesz być spokojny o jej bezpieczeÅ„stwo. PrzesyÅ‚ka dorÄ™czona zostanie przez kuriera, spodziewaj siÄ™ swojej paczki miÄ™dzy 8 - 17 w dzieÅ„ roboczy. Rozpakuj swojÄ… paczkÄ™ od REDRO i ciesz siÄ™ nowym wnÄ™trzem!

    Program Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO

    Z Programu Ochrony KupujÄ…cych firmy REDRO możesz skorzystać w przypadku, gdy nie otrzymasz zamówionego produktu albo zakupiony towar znacznie różni siÄ™ od opisanego w ofercie. DziÄ™ki temu Programu możesz odzyskać nawet do 10 000 PLN. Programem Ochrony firmy REDRO objÄ™te sÄ… wszystkie osoby, które za zakupiony w Internecie towar zapÅ‚acÄ… kontem PayU.

    Pozostaw swojÄ… opiniÄ™ o REDRO

    Czy masz wiedzÄ™ na temat REDRO? Twoja informacja może pomóc potencjalnym klientom w podjÄ™ciu decyzji czy skorzystać z usÅ‚ug tej firmy. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga w zapewnieniu najlepszej jakoÅ›ci poziomu usÅ‚ug naszym klientom.

    Redro
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (78)

    9
    83% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    8.8
    Serwis
    rating
    8.8
    Cennik
    rating
    9
    Dostava
    rating
    9

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    10/10

    Fototapeta bardzo ładna. Dołączona instrukcja klejenia sprawiła, ze nie było problemu z jej przyklejeniem. Bardzo dobry kontakt z klientem - fototapeta została zmodyfikowana i wykonana bez najmniejszego problemu wg mojego projektu. Po przesłaniu projektu na maila Pan sam zadzwonił do mnie aby dopytać o szczegóły i podczas rozmowy udzielił kilku bardzo cennych porad i wskazówek. Bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Zdecydowanie polecam tą firmę.

    Przez: Magda 01-04-2020
    Beata 20-04-2020

    Jaki rozmiar Pani zamawiała ? :)

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Jakość

    Cała transakcja z Testów przebiegła prawidłowo. Fototapeta świetnej jakości (w moim przypadku winylowa na fizelinie w 2 arkuszach). Ścianę pod tapetę miałam kiepsko przygotowaną, było na niej sporo nierówności, ale po przyklejeniu foto zupełnie nic nie przebija, nie widać żadnych niedoskonałości ściennych. Super! Zdecydowanie polecam! Wrócę tu

    Przez: Ewelina 23-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Rewelacja

    Zamówiona fototapeta jest przepiękna. Nie sądziłam, że zakup fototapety przez internet może być tak łatwy i przyjemny. Fachowa obsługa klienta i bardzo duży wybór produktów.
    Dostałam również dodatkowy rabat.

    Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Po kilku dniach kurier dostarczył mi paczkę. Gorąco polecam.

    Przez: Stasia 15-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Szybko i sprawnie !

    Zakup przebiegł szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
    B.dobry kontakt z Firmą.
    Jednocześnie chciałabym podziękować pracownikom Redro za doradztwo, dzięki czemu wybrana fototapeta zyskała lepszy efekt.
    Jestem b. zadowolona z metamorfozy i czuję się świetnie w nowym wnętrzu.

    Przez: Joanna 19-11-2019
    Izabela 01-04-2020

    Decydując się na państwa usługę kierowałam się dobrą opinią w internecie, wymagałam czegoś więcej niż zwykła tapeta zakupiona w sklepie. Efekt, który zobaczyłam to niskiej jakości produkt, o druku gorszym niż niskobudżetówki w castoramie. Po licznej wymianie mailowej, przeciągającej się w nieskończoność otrzymałam informację, że najlepszy efekt uzyskam jak będę patrzyć na fototapetę z odległości 1m. Szkoda, że nie było tej informacji przy zakupie.. Jest to wprowadzenie klienta w błąd, zapewne celowe. Wydruk nie nadaje, się do użycia. Jestem ogromnie zawiedziona państwa współpracą. Nie ponowię u państwa zakupów a także będę je odradzać znajomym i klientom.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Plakat

    Zdecydowanie to byly moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Zamowilam nie za duzy plakat 60x80, a czekalam na niego 2 tygodnie!!!!na zamowieniu byl czas realizacji 2-5 dni. Nikt nawet nie pomyslal,aby poinformowac mnie o odroczonym terminie realizacji. Dopiero po moim mailu, otrzymalam laskawie odpowiedz. Obrazek, jak obrazek. Mozna kupic wszedzie indziej. Nie polecam!!

    Przez: Justyna 29-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Pełen profesjonalizm

    Pełen profesjonalizm. Pomoc, doradztwo, stały kontakt. Tapeta prześliczna, wysoka jakość. Przesyłka dobrze zapakowana. Pomimo aktualnych trudności - szybka dostawa. Najwyższy poziom całej usługi.

    Przez: Monika 22-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Indywidualne podejście

    Kontakt z firmą bardzo dobry.
    Produkty przyjechały świetnie zabezpieczone, druk bez zastrzeżeń, kolory żywe, wszystko w jak najlepszym porządku.
    Możliwość wykonania obrazu i fototapety z własnego zdjęcia to rewelacja. Prosto i bez skomplikowanych operacji.
    Dziękuję i Polecam

    Przez: Sylwia 04-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Godni polecenia

    Kontakt z firmą bardzo dobry.
    Produkty przyjechały świetnie zabezpieczone, druk bez zastrzeżeń, kolory żywe, wszystko w jak najlepszym porządku.
    Możliwość wykonania obrazu i fototapety z własnego zdjęcia to rewelacja. Prosto i bez skomplikowanych operacji.
    Dziękuję i Polecam

    Przez: Sylwia 12-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super jakość

    Zamówiłam 3 fototapety z Redro - każda z nich doskonała! Szybki termin realizacji, bardzo wysoka jakość, przesyłka porządnie zabezpieczona. Powiadomienia mailowe o każdym statusie zamówienia bardzo przydatne, gdy zależy komuś na czasie. Na pewno będę korzystać w przyszłości z usług Redro!

    Przez: Angelika 28-04-2020
    Ania 01-05-2020

    Ciekawe!! bo mi przyszła fototapeta w bardzo słabej jakości, zozjezdzajace się palmy a ostrość i kolory żadne

    01-05-2020

    To jest marne i tandetne i to za takie pieniądze, jakość wydruku tak marna że powinni sie wstydzić wysyłać taki towar

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Indywidualne podejście

    Zamówiłem plakaty z własnym motywem bo jest taka opcja dostępna na stronie i jeszcze dodatkowo zmodyfikowali wysłane przeze mnie pliki według wszelkich moich ustaleń a sama jakość wydruku jest super. Plakaty przyszły oprawione w ramy gotowe do powieszenia, idealnie zdobią pokój :)

    Przez: Nikodem 03-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Czas realizacji

    Sprawna, terminowa realizacja zamówienia, perfekcyjne zabezpieczenie przesyłki. Fototapeta ma fajne żywe kolory, jej przyklejenie na ścianę to banał. To był mój kolejny udany zakup. Polecam sklep Redro

    Przez: Damian 11-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Opóźnianie wysyłki tapety opłaconej z góry. Słaby kontakt

    Tapeta zamówiona 26.kwietnia. Nadal czekamy. Od zeszłego tygodnia dzwonię do redro. Jeden dzień - oddzwonimy jak sprawdzimy (nie sprawdzili i nie oddzwonili). Kolejny dzień - już się kończy drukować, wyślemy jutro. Na pewno, zapewniali. (nie wysłali). dzwonię w poniedziałek- jeszcze nie wysłali. Jednym słowem nie ma co płacić z góry za tapetę, bo chyba mają w nosie klientów którzy już zapłacili. Kontakt z firmą zerowej skuteczności, a informacja na stronie o terminowej wysyłce to kpina. Pan z Redro przez telefon powiedział, że realizują zamówienia w 5 dni. My czekamy od 26kwietnia,czyli dzisiaj 15 dzień. Nie polecam. Czekamy na informacje co dzieje się z naszym zamówieniem.

    Przez: Natalia 11-05-2020
    Natalia 14-05-2020

    Tapeta przyszła 12 maja, czyli w 16 dzień. Napisałam bardzo podobny komentarz jak wyżej na stronie redro. Chciałam coś z nim zrobić dopiero po ocenię jakości tapety. Tu nie mam zastrzeżeń. Ale redro usuwa niepochlebne komentarze na swojej stronie. Są same "rewelacja". Podsumowując tapeta ok. Obsługa klienta bardzo słaba. Opóźnienia. Wiadomo, może się zdarzyć. Ale zbywanie klienta kilka razy jest bardzo słabe. Po opublikowaniu negatywnego komentarza dostałam odpowiedź z redro migiem. Wcześniej mnie olewali.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3
    rating

    Pełna profesjonalność

    Pierwszy zakup zrobiłem za pobraniem ponieważ nie znałem firmy. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zamówienie przyszło na czas i tapeta prezentuje się świetnie. Mina naszej córki po prezentacji foto- tapety bezcenna. Bardzo serdecznie polecam Redro!

    Przez: Łukasz 06-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Nie POLECAM

    Niestety, nie polecam. Jedyny plus, to była możliwość dopasowania wzoru do indywidualnych potrzeb. Po położeniu tapety okazało się, że widać łączenia (uwaga ! W dodatku kolor biały, a tło jest czarne :D). W opisie było napisane, że można przecierać mokrą szmatką, po czym okazuje się, że tusz się zmywa i pozostaje na szmatce. Cena z kosmosu, a jakość wykonania to jakaś porażka. Kolory nie są w żaden sposób zabezpieczone, jest to po prostu zwykły wydruk i tyle. Widać na całej tapecie białe plamy. Dodam, że wzór to białe grochy na czarnym tle, który raczej jest kolorem grafitowym. Tapeta wygląda na ścianie naprawdę źle. Pisałam już dwa razy do sklepu z reklamacją i wciąż nie dostałam odpowiedzi. Jeśli ktoś chce, mogę przesłać zdjęcia na maila (arlecia92@o2.pl). W każdym razie jestem bardzo rozczarowana i NIE POLECAM ZAKUPÓW w tym sklepie.

    Przez: Arleta 25-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    5
    rating

    Polecam

    Bardzo szybka realizacja, świetna jakość fototapety, na pewno dokonam kolejnego zakupu

    Przez: Janek 15-04-2020
    01-05-2020

    Jak to jest światła jakość tapety!!! To chyba pan Jan ma grube szkła okularów

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Wspaniały kontakt

    Świetna obsługa, począwszy od doradztwa telefonicznego, po informacje o każdym etapie zamówienia, wraz z akceptacją ze strony graficznej jeśli projekt tego wymagał. Wybrany wzór fototapet na ścianie prezentuje się niesamowicie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

    Przez: Marzena 14-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Slaba jakosc

    nie polecam, na stronie widnieje informacja o realizacji zamowien terminowo czyli 2-5dni, zamowienie przyszlo po 8u dniach bez zadnej informacji o opoznieniu, jeszcze mnie oklamano ze zamowienie wyslano 2 dni wczesniej. jakosc wydruku pozostawia wiele do zyczenia, przy takiej cenie za rolke tapety spodziewalabym sie intensywnych kolorow i glebi, tymczasem widac ze nie jest to tapeta, tylko grafika wydrukowana na papierze, tapeta jest matowa, szorstka jak papier. Zapewniano mnie tez, ze tlo tapety, ktora wybralam jest granatowe, okazalo sie byc wyblaklo czarne - tu najbardziej widac slaba jakosc wydruku

    Przez: Ela 09-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Piękna

    Zamówiona fototapeta jest super jakości. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Pan na obsłudze klienta bardzo mi pomógł jeżeli chodzi o dobór odpowiedniego materiału. Czas realizacji bardzo szybki. Po 4 dniach produkt był już u mnie. Na pewno wrócę !

    Przez: Michalina 02-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Super!!

    Jestem strasznie zadowolona:)) Tak samo jak mój syn! Fototapeta w samochody wyglada cudownie, tak jak na zdjęciach, stały kontakt z obsługa, w razie jakiś niejasności wszystko mi dokładnie wyjaśnili. Polecam ten sklep!

    Przez: Paulina 02-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    10/10

    To mój drugi zakup i ponownie jestem bardzo zadowolony. Obsługa klienta bez zarzutu. Polecam.

    Przez: Mirosław 02-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Napisz wlasną opinię o Redro

    Twoja opinia