NiezależnaOpinia

    Opinie Mars from Venus

    Moda prosto od producenta

    Kto nie lubi odzieży wyprodukowanej i zaprojektowanej specjalnie dla nas? Jest to opcja zwykle droższa, ale wyjÄ…tkowa i unikalna. Takim podejÅ›ciem kieruje siÄ™ w swoim biznesie sklep Mars from Venus. Jest to, jak sama ekipa o sobie pisze, kosmiczna kombinacja. Sklep internetowy pochodzi z artystycznego miasta - Łodzi - i szyje ubrania ze stuprocentowo organicznej baweÅ‚ny. O Mars from Venus pisaÅ‚y liczne magazyny, a oprócz tego można byÅ‚o usÅ‚yszeć o tym sklepie na popularnych kanaÅ‚ach muzycznych.

    Oferta sklepu internetowego

    Mars from Venus, jak sama nazwa wskazuje, a podobnie można wywnioskować z loga sklepu, oferuje odzież zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. W swoim asortymencie posiada gÅ‚ównie bluzy z kapturem, suwakiem, bluzy klasyczne oraz t-shirty. Firma sÅ‚ynie z wyjÄ…tkowych nadruków, inspirowanych kulturÄ…, politykÄ… i aktualnÄ… modÄ…. Możemy tam znaleźć odzież z motywami superbohaterów, Halloween, Å›wiÄ…tecznymi, anime, a także z autorskich kolekcji Food Porn oraz Fresh Owl. To jednak nie wszystko, ponieważ w zakÅ‚adce More znajdziemy również poÅ›ciele z różnorodnymi nadrukami kwiatowymi, galaxy, flamingami, kotkami, mozaikami i wiele, wiele innych. Dla tych, którzy szukaja opcji nieco taÅ„szych, Mars from Venus oferuje opcje z outletu, których cena jest znacnie niższa, a można wÅ›ród takich produktów znaleźć pereÅ‚ki, które już wiÄ™cej siÄ™ nie powtórzÄ…. Nadruków nigdy za wiele, jeÅ›li mówimy o modzie dzieciÄ™cej, takÄ… też zakÅ‚adkÄ™ na swojej stronie posiada Mars from Venus, dlatego mÅ‚odsi klienci również moga przebierać w dziesiÄ…tkach bluz z różnego rodzaju nadrukami! Sklep internetowy bardzo czÄ™sto wystawia produkty na promocji, co sprawia, że wiele ubraÅ„ ze stuprocentowej, organicznej baweÅ‚ny, jest dostÄ™pnych w znacznie niższej cenie. Firma Mars from Venus specjalizuje siÄ™ w nadrukach okolicznoÅ›ciowych, dlatego też na DzieÅ„ NiepodlegÅ‚oÅ›ci nie zabraknie tam odzieży w kolorach biaÅ‚o-czerwonych z symbolami Polski. Na różnego rodzaju Å›wiÄ™ta, Mars from Mercury organizuje spore obniżki, np. w okresie jesiennym możemy spodziewać siÄ™ do nawet -50% na wybrane artykuÅ‚y.

    Jak zrobić zakupy na Mars from Venus?

    ZÅ‚ożenie zamówienia na stronie sinternetowej nie należy do skomplikowanych. Wybieramy produkt, który nas interesuje, przechodzimy do naszego koszyka, wybieramy rodzaj zapÅ‚aty oraz rodzaj wysyÅ‚ki, a nastÄ™pnie finalizujemy transakcjÄ™ i czekamy na nasze zakupy. JeÅ›li kwota naszego zamówienia przekroczy 200 zÅ‚otych, w prezencie otrzymamy darmowÄ… dostawÄ™. Dodatkowo, strona internetowa dostÄ™pna jest w czterech jÄ™zykach tak, aby dotrzeć do wiÄ™kszej liczby klientów nie tylko z Europy.

    Kontakt i problemy techniczne

    Zawsze przed zÅ‚ożeniem zamówienia zalecane jest zapoznanie siÄ™ z regulaminem sklepu internetowego. Niemniej jednak, w wypadku probemów z naszym zamówieniem lub, jeÅ›li nasz towar jest wadliwy, powinniÅ›my jak najszybciej skontaktować siÄ™ z Biurem ObsÅ‚ugi Klienta poprzez adres mailowy, podany na stronie internetowej. Ewentualnie, możemy też skorzystać z mediów spoÅ‚ecznoÅ›ciowych, które Mars from Mercury również udostÄ™pniÅ‚ swoim klientom.

    A ty, co sÄ…dzisz na temat Mars from Mercury?

    Napisz recenzjÄ™ Mars from Mercury, jeżeli już skorzystaÅ‚eÅ› z usÅ‚ug tego sklepu internetowego. W ten sposób uÅ‚atwisz zakupy wielu osobom, zastanawiajÄ…cym siÄ™ nad kupnem odzieży w tym wÅ‚aÅ›nie sklepie. JeÅ›li za to nadal zastanawiasz siÄ™, czy warto jest skorzystać z ofert tego sklepu internetowego, najpierw zapoznaj siÄ™ z doÅ›wiadczeniami klientów. W ten sposób unikniesz nieprzyjemnych niespodzianek, a twoje zakupy z pewnoÅ›ciÄ… bÄ™dÄ… udane!

    Mars from Venus
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (8)

    2.2
    25% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    2.6
    Serwis
    rating
    2
    Cennik
    rating
    2.2
    Dostava
    rating
    2.2

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    MASECZKI

    Negatywny.Nie polecam tej firmy,otrzymałem produkty bardzo słabej jakości nawet nie podobne do zdjęć z ich strony. Ponad miesiąc temu złożyłem reklamację,obiecano mi zwrot kosztów do 14 dni i na tym kontakt się urwał. Zwrotu nie otrzymałem a zamówiony towar nie nadaje się do użytku

    Przez: Łysy31-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3
    rating

    Oszust

    Towar zapłacony miesiąc temu. Nie ma żadnego kontaktu ze sprzedającym. Zgłaszam sprawę na policję, nie ma na co czekać. Każdemu radzę takie rozwiązanie. Wtedy na rynku będzie mniej oszustów. Pozdrawiam.

    Przez: Aga Bielesz22-05-2020
    Gosia29-05-2020

    Zamówiłam 2 bluzy 04.05.20, dziś (29.05.20) otrzymałam kompletną przesyłkę. Jakość materiału bardzo dobra, nadruk zgodny z tym co zamawiałam. Fakt, nie ma możliwości kontaktu telefonicznego i słabo z odpisywaniem na maile ale proponuję wykazać trochę cierpliwości.

    Małgorzata29-05-2020

    Zamówiłam bluzę 6.05.2020, dzisiaj otrzymałam bluzę.Jestem zadowolona, chociaż nerwowo było, bo rzeczywiście zbyt długi czas oczekiwania, do pewnego momentu odpisywali na @, potem cisza i dopiero po informacji,że sprawę zgłaszam na policję odpowiedź i zapewnienia z przeprosinami,że przesyłka zostanie wysłana.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    maseczki

    Nie polecam firmy. Bardzo długo czekałam na przesyłkę, nie można się skontaktować telefonicznie a meilowo ciężko się dogadać. Jak w końcu udało się skontaktować to dopiero wysłali maski oczywiście nie takie co zamawiałam ale takie które chyba im zalegały bo nikt w domu nie chce ich teraz nosić. Brak 1 opakowania filtrów. Ogólnie ogromna porażka!!!!

    Przez: Justyna19-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Oszusci

    Dwa miesiące czekam na maski....z FB zniknął profil. Mailowego kontaktu brak. Masakra.

    Przez: Patryk06-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Absolutnie nic nie kupujcie!!!

    Absolutnie nic nie kupujcie!!!
    Odoby oszukane przez tę firmę proszę o kontakt.

    Przez: Magdalena05-05-2020
    Patryk 06-05-2020

    Czekam już drugi miesiąc na zamówione produkty. Masakra. Oszuści.

    Malgorzata20-05-2020

    Czekam na zwrot pieniędzy od 24.04.2020, (147 zl) telefonów nie odbierają, bardzo nierzetelna firma , oszukuje. Należało by ja podać do BOKiK to nauczyli by się odpowiedzialności.

    Aneta 25-05-2020

    Oszuści. Brak kontaktu i zamówienia również.

    Damian25-05-2020

    Czekam już miesiąc na bluzę. Pisałem maila ale oczywiście nikt nie odpisał

    Małgorzata26-05-2020

    U mnie sytuacja podobna zakup na początku maja, bluza , do pewnego momentu odpisywali teraz cisz, brak kontaktu.Sprawę zgłaszam na policję.

    Mar02-06-2020

    Czekałem na bluze z kapturem na suwak niemal 2 miesiace, po drodze byla próba kontaktu, raz tylko udalo sie nawiązać, a paczka zawierała inny produkt. Oczywiście próba kontaktu bezskuteczna, nikt nie odbiera. Oszuści

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Masakra

    Nie Polecam. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Jedynie meilowy. Odpisują po paru dniach raz na inne meile brak odpowiedzi oprócz auto odpowiedzi bezsensownej zreszta. Towar zamwahiłame miesiąc temu do dziś brak towaru i kontakt. Straszne, że w tych czasach ktoś taki może jeszcze istnieć na rynku.

    Przez: Arek02-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    bluza

    brak kontaktu innego niż mailowy, nieprofesjonalna obsługa, długi czas oczekiwania, brak elastycznego podejścia do klienta..żenada po prostu, tak złego doświadczenia w zakupach online jak w tym sklepie do tej pory nie zrobiłam nigdzie indziej.. odradzam zakupy..no chyba ze chcecie czekać x dni na odpowiedź na maila i xxx dni na dostawę i potem jeszcze otrzymać towar w za małym rozmiarze..innym niż zamawialiście i co dalej...echo...

    Przez: Adrianna Zając30-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    maseczki ochronne z nadrukami

    Tragiczna jakość maseczek. Nadruk na maseczce z wizerunkiem Guya Fawksa zrobili z pliku o niskiej rozdzielczości przez co przypomina bardziej plamę niż nadruk, w dodatku nie jest równo uszyta (nadruk na masce powinien być symetryczny w stosunku do twarzy - nie jest). Reszta maseczek (kupiłem 4) po pierwszym praniu (zgodnym z zaleceniami producenta) straciła kolor. Czas oczekiwania, prawie 4 tygodnie, cena 29 zł za sztukę. Maska nie nadaje się do uprawiania sportu - nie da się oddychać. Kupiłem inne maski wielorazowe po 4,50 w sklepie koło domu, nie mają nadruku, ale ich jakość jest zdecydowanie lepsza. Nie polecam, to kolejna próba monetyzowania wirusa wciskając ludziom buble warte ułamka ceny w tym sklepie.

    Przez: Andrzej23-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3
    rating

    Napisz wlasną opinię o Mars from Venus

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Mars from Venus jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o Mars from Venus. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 2.2/10, a 25% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Mars from Venus?

    Mars from Venus działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da Mars from Venus com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!