NiezależnaOpinia

    Opinie Floryday

    O sklepie

    Sklep internetowy Floryday specjalizuje siÄ™ w sprzedaży modnej odzieży damskiej, obuwia i akcesoriów. Katalog zawiera: sukienki, swetry i pÅ‚aszcze, bluzki, krótkie spodenki i spodnie. Możesz tu kupić szpilki i buty, czapki i rÄ™kawiczki, torby i plecaki po niskich cenach z gwarancjÄ… jakoÅ›ci. Wszystkie towary na stronie sÄ… wygodnie podzielone na kategorie, co pozwala szybko znaleźć i kupić odpowiedniÄ… rzecz. Kod promocyjny Floryday to Å›wietny sposób zaoszczÄ™dzenia na zakupach, nawet przy zakupie nowych kolekcji. KopiujÄ…c ekskluzywny kod rabatowy i aktywujÄ…c go podczas skÅ‚adania zamówienia, otrzymasz rabat w wysokoÅ›ci do 50% wartoÅ›ci towaru.

    Jak zÅ‚ożyć zamówienie?

    Kliknij zdjÄ™cie produktu lub jego nazwÄ™, aby zobaczyć opis produktu, dostÄ™pne rozmiary, koszty wysyÅ‚ki i zasady dotyczÄ…ce zwrotów. Wybierz rozmiar i kolor i kliknij "Dodaj do koszyka", aby przejść do koszyka. (Uwaga: każda sukienka ma swojÄ… wÅ‚asnÄ… tabelÄ™ rozmiarów. ProszÄ™ spojrzeć na niÄ… i wybrać odpowiedni rozmiar).

    Zobaczysz, ile wiÄ™cej musisz kupić, aby otrzymać darmowÄ… dostawÄ™. Kliknij "Kontynuuj zakupy", aby dodać wiÄ™cej produktów do koszyka lub otrzymać darmowÄ… dostawÄ™. JeÅ›li masz kupon, kliknij "Wykorzystać kod" i wprowadź jego kod. JeÅ›li jesteÅ› gotowy do zÅ‚ożenia zamówienia, kliknij "ZÅ‚óż zamówienie".

    Wprowadź swój adres wysyÅ‚ki i wybierz najbardziej odpowiedniÄ… metodÄ™ pÅ‚atnoÅ›ci i sposób dostawy. Możesz również wprowadzić kod kuponu, klikajÄ…c "Wykorzystaj kod" na tej stronie. NastÄ™pnie kliknij "Zamów", aby przejść do pÅ‚atnoÅ›ci.

    Opłata

    Obecnie akceptujÄ… karty bankowe (lista dostÄ™pnych systemów znajduje siÄ™ tutaj). PrzywiÄ…zujÄ… dużą wagÄ™ do każdej pÅ‚atnoÅ›ci i gwarantujÄ… poufność i bezpieczeÅ„stwo twoich informacji.

    Jak śledzić paczkę?

    Jak tylko twój produkt zostanie wysÅ‚any, system wyÅ›le Ci wiadomość drogÄ… mailowÄ… z potwierdzeniem, gdzie bÄ™dzie wskazany twój personalny numer. Wystarczy kliknąć na link, a przejdziesz na stronÄ™ DHL, UPS lub innych stron internetowych firm dostarczajÄ…cych przesyÅ‚ki, a dowiesz siÄ™, gdzie jest twój pakiet.

    Uwaga: jeÅ›li zamówisz wiÄ™cej niż jeden przedmiot, czasami wysyÅ‚ajÄ… je osobno. W zwiÄ…zku z tym bÄ™dÄ… CiÄ™ informować na bieżąco i zapewniÄ… peÅ‚ne przyjÄ™cie Twoich towarów.

    Możesz również Å›ledzić swoje zamówienie w sekcji: Moje zamówienia.

    Kontakt

    Nie znalazÅ‚eÅ› tego, czego szukasz? Floryday gotów Ci pomóc!

    Możesz skontaktować siÄ™ za pomocÄ… formularza online, który otrzyma dziaÅ‚ wsparcia.

    Punkty w Floryday

    Czym sÄ… punkty?

    Możesz zdobywać punkty: robić zakupy w sklepie Floryday, udostÄ™pniać swój ulubiony towar w sieciach spoÅ‚ecznoÅ›ciowych lub pisać recenzje o zakupionym produkcie. 100 punktów odpowiada 1 dolarowi amerykaÅ„skiemu, który można wykorzystać przy nastÄ™pnym zakupie.

    Jak zdobywać punkty?

    1. Kiedy kupujesz w sklepie Floryday, dostajesz punkty. 1 punkt = 1 USD (bez kosztów wysyÅ‚ki).

    2. ZdobÄ…dź 30 punktów, piszÄ…c komentarz do zakupu i dodajÄ…c czek + dodatkowe 40 punktów, przy wysÅ‚aniu zdjÄ™cia zakupu.

    Warunki wykorzystania punktów:

    1. Punkty podlegajÄ… zdyskontowanej kwocie zamówienia. Punkty nie sÄ… przyznawane za część zamówienia, która zostaÅ‚a już wykorzystana za pomocÄ… punktów.

    2. Wszelkie anulowane zamówienia nie otrzymujÄ… punktów.

    3. JeÅ›li pÅ‚acisz w walutach innych niż dolary amerykaÅ„skie, punkty bÄ™dÄ… zależeć od kwoty zamówienia przeliczonej na dolary amerykaÅ„skie.

    4. Punkty zostanÄ… zaliczone na poprzednie zamówienia.

    Pozostaw swojÄ… opinie

    KoÅ„cówka roku jest idealnym okresem na odÅ›wieżenie swojej szafy. Skorzystaj z oferty Floryday i ciesz siÄ™ nowymi, modnymi ubraniami w dobrej cenie. Skorzystaj i nie zapomnij podzielić siÄ™ swoimi wrażeniami.

    Floryday
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (8)

    5
    38% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    5
    Serwis
    rating
    5
    Cennik
    rating
    4.8
    Dostava
    rating
    5

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Sukienki

    Zamawiałam już 4 razy i jestem bardzo miłe zaskoczona. Sukienki dokładnie takie jak na zdjęciach i uszyte bardzo schludnie i profesjonalnie. Jakość tkanin i dodatków bardzo dobra. Na pewno będę tam zamawiać!

    Przez: Ala 12-07-2019
    Beata 07-03-2020

    Niestety zamówiłam towar i zapłaciłam za niego ponad trzy tygodnie temu. Od tamtej pory sprawdzam statu przesyłki i cały czas wisi, w systemie że jeszcze nie została wysłana. Więc dzisiaj postanowłam anulować zamówienie i napisałam do konsultanta na czacie. Oni niestety udają, że nie wiedzą o co chodzi. Podobno ktoś ma się ze mną skontaktować w ciągu 24 godzin. Przestaję już w to wierzyć, bo przeczytałam kilka opinii na kilku różnych stronach.

    Krynia10@ gmail.com 07-05-2020

    Niestety towar zamawialam 15 kwietnia i choć od razy zaplacony to do dnia dzisiejszego nie ma ani pieniędzy ani paczki.Ciekawa jestem jak to się zakończy. Dla mnie to już jest pierwszy i OSTATNI raz jak odwiedziłam ten sklep Osobiście nie polecam

    Katarzyna 21-06-2020

    Moja „przygoda” z Floryday rozpoczęła się w dniu 26.04.2020 r. złożeniem zamówienia i wykonaniem przelewu kwoty ok. 300,00 zł. Zamówienie zostało zrealizowane (otrzymałam) w dniu 19.05.2020 r. Od razu stwierdziłam niezgodność z opisem wyglądu oraz składu materiałów użytych do ich uszycia. Zamiast naturalnych (w opisie) otrzymałam marnej jakości syntetyki. W tym samym dniu złożyłam drogą elektroniczną reklamację oczekując zwrotu pieniędzy. Adres pod który miałam odesłać zamówiony towar otrzymałam dopiero 04.06.2020 r. Pieniądze wpłynęły na moje konto dnia 17.06.2020 r. (oczywiście pomniejszona o ok. 10%). Dodatkowo opłaciłam koszt wysłania bezużytecznej „odzieży” do Belgii (chociaż ponoć firma ma swoją siedzibę również w Polsce) to kolejne 20,00 zł. „Zaletą” Floryday jest wyjątkowo „szybka realizacja zamówienia” co można częściowo złożyć na karby covid-19. Nie mogę jednak zaakceptować niezgodności zamówienia z jego opisem oraz utrudniony, wymagający ogromnego samozaparcia kontakt z pracownikami Floryday. Odpowiedzi na niektóre moje zapytania nie otrzymałam do dnia dzisiejszego. Jeżeli ktoś czuje się znudzony brakiem rozrywki i ma do wydania jakieś pieniądze to zapraszam do zakupów we Flotyday (podobno o globalnym zasięgu).

    Katarzyna 23-06-2020

    Oszustwo!!!!Towar tandeta gorsza niż z bazaru Nie da się zwrócić towaru. Na sstronie, gdzie jest formularz do zwrotu, przekierowują do rejestracji lub zalogowania, bez tego nie można napisać. Po zalogowaniu każą wpisać nr zamówienia, który ma być wybrany z listy, Piszą,że nie było zamówienia. Ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    9.5
    rating

    Bluzki

    Jestem zadowolona z zamówionych ubrań .Dostawa szybka .Jestem pozytywnie zaskoczona po tyłu negatywnych opiniach .Chętnie zrobię zakupy ponownie .Polecam

    Przez: Kasia 21-05-2020
    Krystyna 09-06-2020

    Zamawiałam piękną sukienkę ze zdjęcia a dostałam pogniecioną szmatę w innym kolorze

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    8.5
    rating

    sukienki

    Bardzo fajne ciuchy i tani e, troszeczke zawyzona rozmiarówka . kupiłam za 780 zł i wszytko jest ok

    Przez: aga 16-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    9
    rating

    FLORYDAY

    Firma oszust,wysłała towar nie zamawiany,sądząc po wielu komentarzach i opisach podobnych sytuacji firma prawdopodobnie Chińczycy czyszczą magazyny z towarów nie sprzedawanych.kpiną jest reakcją na zgłoszenia,reklamacje.Czas podać ta gównianą firmę na policje i do biura ochrony konsumenta.może także w Belgii.

    Przez: Agnieszka 28-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Brak zwrotów

    Szmaty, brak kontaktu do zwrotu.

    Przez: Katarzyna 23-06-2020
    Katarzyna 23-06-2020

    Oszustwo!!!!Towar tandeta gorsza niż z bazaru Nie da się zwrócić towaru. Na sstronie, gdzie jest formularz do zwrotu, przekierowują do rejestracji lub zalogowania, bez tego nie można napisać. Po zalogowaniu każą wpisać nr zamówienia, który ma być wybrany z listy, Piszą,że nie było zamówienia. Ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    spodnie

    Kupiłam spodnie. Niestety jakość ich jest beznadziejna. Tylko na zdjęciach na portalu sklepu wygladają ładnie. Do tego rozmiar sporo zawyżony. Od tygogdna wysyłam informację, ze chcę zwrócić twowar i prośbę o podanie adresu do wysyłki. Otrzymałam tylko automatyczną odpowiedź, ze pracownik sklepu skontaktuje się ze mną w ciągu 72 godzin. Minęło 168 godzin o żadnej innej informacji nie otrzymałam. Odradzam zakupy w tym sklepie.

    Przez: Barbara 21-05-2020
    Urszula 17-06-2020

    Czekam na zamowienie juz 5dni mam nadzieję że bedzie ok ponieważ już zaplacilam

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    C

    Masakra! Zamiast sandałów dostałam trampki, których wykonanie daje wiele do życzenia, po prostu zwykły szmelc. Odesłanie towaru graniczy z cudem. Zero kontaktu, pomimo wielu maili. Na peczce widniała nazwa firmy i nr telefonu, który niestety okazał się numerem do prywatnej osoby, która jak wiadomo nie ma nic wspólnego z Floryday.

    Przez: Natalia 22-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    jedno wielkie oszustwo

    Jakość towaru nie odpowiada nawet 10 % ceny którą zapłaciłam za płaszcz-trencz. To się nie nadaje do noszenia, po prostu szmata. Bez metki i uszyta na kolanie, materiał-wata. Nawet za darmo bym tego nie założyła.Po prostu przekręt w biały dzień dla naiwnych bez adresu zwrotnego.Nigdy więcej!!!

    Przez: Ewa 19-01-2020
    Anna 12-03-2020

    Towar jest fatalnej jakości, zupełnie niezgodny z tym co było na zdjęciu. Zwrot jest niemożliwy, bo nie wiadomo jaki to jest adres, gdzieś w Chinach.... nigdy więcej! Nie popełniajcie mojego błędu! Zdecydowanie odradzam!!!!

    Dorota 07-05-2020

    Hong Kong _ZC Holding (HK) Limited : FLAR / RM 11,09 / F, 1 HUNG TO ROAD, KWUN TONG KL HK (Należy pamiętać, że NIE jest to adres zwrotny.)

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    4.5
    rating

    Napisz wlasną opinię o Floryday

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Floryday jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o Floryday. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 5/10, a 38% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Floryday?

    Floryday działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da Floryday com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!