NiezależnaOpinia

    Opinie Floryday

    O sklepie

    Sklep internetowy Floryday specjalizuje siÄ™ w sprzedaży modnej odzieży damskiej, obuwia i akcesoriów. Katalog zawiera: sukienki, swetry i pÅ‚aszcze, bluzki, krótkie spodenki i spodnie. Możesz tu kupić szpilki i buty, czapki i rÄ™kawiczki, torby i plecaki po niskich cenach z gwarancjÄ… jakoÅ›ci. Wszystkie towary na stronie sÄ… wygodnie podzielone na kategorie, co pozwala szybko znaleźć i kupić odpowiedniÄ… rzecz. Kod promocyjny Floryday to Å›wietny sposób zaoszczÄ™dzenia na zakupach, nawet przy zakupie nowych kolekcji. KopiujÄ…c ekskluzywny kod rabatowy i aktywujÄ…c go podczas skÅ‚adania zamówienia, otrzymasz rabat w wysokoÅ›ci do 50% wartoÅ›ci towaru.

    Jak zÅ‚ożyć zamówienie?

    Kliknij zdjÄ™cie produktu lub jego nazwÄ™, aby zobaczyć opis produktu, dostÄ™pne rozmiary, koszty wysyÅ‚ki i zasady dotyczÄ…ce zwrotów. Wybierz rozmiar i kolor i kliknij "Dodaj do koszyka", aby przejść do koszyka. (Uwaga: każda sukienka ma swojÄ… wÅ‚asnÄ… tabelÄ™ rozmiarów. ProszÄ™ spojrzeć na niÄ… i wybrać odpowiedni rozmiar).

    Zobaczysz, ile wiÄ™cej musisz kupić, aby otrzymać darmowÄ… dostawÄ™. Kliknij "Kontynuuj zakupy", aby dodać wiÄ™cej produktów do koszyka lub otrzymać darmowÄ… dostawÄ™. JeÅ›li masz kupon, kliknij "Wykorzystać kod" i wprowadź jego kod. JeÅ›li jesteÅ› gotowy do zÅ‚ożenia zamówienia, kliknij "ZÅ‚óż zamówienie".

    Wprowadź swój adres wysyÅ‚ki i wybierz najbardziej odpowiedniÄ… metodÄ™ pÅ‚atnoÅ›ci i sposób dostawy. Możesz również wprowadzić kod kuponu, klikajÄ…c "Wykorzystaj kod" na tej stronie. NastÄ™pnie kliknij "Zamów", aby przejść do pÅ‚atnoÅ›ci.

    Opłata

    Obecnie akceptujÄ… karty bankowe (lista dostÄ™pnych systemów znajduje siÄ™ tutaj). PrzywiÄ…zujÄ… dużą wagÄ™ do każdej pÅ‚atnoÅ›ci i gwarantujÄ… poufność i bezpieczeÅ„stwo twoich informacji.

    Jak śledzić paczkę?

    Jak tylko twój produkt zostanie wysÅ‚any, system wyÅ›le Ci wiadomość drogÄ… mailowÄ… z potwierdzeniem, gdzie bÄ™dzie wskazany twój personalny numer. Wystarczy kliknąć na link, a przejdziesz na stronÄ™ DHL, UPS lub innych stron internetowych firm dostarczajÄ…cych przesyÅ‚ki, a dowiesz siÄ™, gdzie jest twój pakiet.

    Uwaga: jeÅ›li zamówisz wiÄ™cej niż jeden przedmiot, czasami wysyÅ‚ajÄ… je osobno. W zwiÄ…zku z tym bÄ™dÄ… CiÄ™ informować na bieżąco i zapewniÄ… peÅ‚ne przyjÄ™cie Twoich towarów.

    Możesz również Å›ledzić swoje zamówienie w sekcji: Moje zamówienia.

    Kontakt

    Nie znalazÅ‚eÅ› tego, czego szukasz? Floryday gotów Ci pomóc!

    Możesz skontaktować siÄ™ za pomocÄ… formularza online, który otrzyma dziaÅ‚ wsparcia.

    Punkty w Floryday

    Czym sÄ… punkty?

    Możesz zdobywać punkty: robić zakupy w sklepie Floryday, udostÄ™pniać swój ulubiony towar w sieciach spoÅ‚ecznoÅ›ciowych lub pisać recenzje o zakupionym produkcie. 100 punktów odpowiada 1 dolarowi amerykaÅ„skiemu, który można wykorzystać przy nastÄ™pnym zakupie.

    Jak zdobywać punkty?

    1. Kiedy kupujesz w sklepie Floryday, dostajesz punkty. 1 punkt = 1 USD (bez kosztów wysyÅ‚ki).

    2. ZdobÄ…dź 30 punktów, piszÄ…c komentarz do zakupu i dodajÄ…c czek + dodatkowe 40 punktów, przy wysÅ‚aniu zdjÄ™cia zakupu.

    Warunki wykorzystania punktów:

    1. Punkty podlegajÄ… zdyskontowanej kwocie zamówienia. Punkty nie sÄ… przyznawane za część zamówienia, która zostaÅ‚a już wykorzystana za pomocÄ… punktów.

    2. Wszelkie anulowane zamówienia nie otrzymujÄ… punktów.

    3. JeÅ›li pÅ‚acisz w walutach innych niż dolary amerykaÅ„skie, punkty bÄ™dÄ… zależeć od kwoty zamówienia przeliczonej na dolary amerykaÅ„skie.

    4. Punkty zostanÄ… zaliczone na poprzednie zamówienia.

    Pozostaw swojÄ… opinie

    KoÅ„cówka roku jest idealnym okresem na odÅ›wieżenie swojej szafy. Skorzystaj z oferty Floryday i ciesz siÄ™ nowymi, modnymi ubraniami w dobrej cenie. Skorzystaj i nie zapomnij podzielić siÄ™ swoimi wrażeniami.

    Floryday
    Opinie, skargi i doświadczenia klientów (12)

    5
    33% Kupiłbym tu ponownie!
    Zamówienie
    rating
    5.4
    Serwis
    rating
    5.2
    Cennik
    rating
    4.6
    Dostawa
    rating
    4.6

    Wszystkie opinie

    Poznaj niezależnie opinie, doświadczenia klientów oraz ich skargi! Dowiedz się o najlepszych sklepach online i dostawcach usług. Teraz klienci decydują, które sklepy są godne uwagi a które nie!

    spodnie, tunika, bluza

    To mój drugi zakup we Floryday i na pewno będą następne. Dzień po zakupie przesyłka została wysłana (jest możliwość podglądu stanu zamówienia) i tego samego dnia na moje konto zwrócono kwotę za bluzę, która "się wyprzedała". Szkoda! Ciuszki szły dwa tygodnie, cały czas monitorowałam przesyłkę - najdłużej trwała dostawa z europejskiego magazynu do Polski. Ubrania o jeden punkt gorszej jakości niż się spodziewałam, niemniej naprawdę ładne i będą się dobrze nosić, kupiłabym i tak. Trzeba dokładnie czytać opisy i rozmiarówkę, jest różna dla różnych ubrań.

    Przez: Katarzyna15-01-2021
    Ewa Stępień17-01-2021

    Zmówienie złożyłam 13 grudnia 2020,opłaciłam,nie stety nawet nie otrzymałam potwierdzenia opłacenia na maila, nie ma śladu gadzie ,co i dlaczego.Z konsultanet można tylko pisać nic po zatym.Będę musiała zastosować inne kroki..Dobrze że chociaż potwierdzenie przelewu z banku mam,nie polecam FLORYDAY,uwżajcie!!!!

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    10
    rating

    Sukienki

    Zamawiałam już 4 razy i jestem bardzo miłe zaskoczona. Sukienki dokładnie takie jak na zdjęciach i uszyte bardzo schludnie i profesjonalnie. Jakość tkanin i dodatków bardzo dobra. Na pewno będę tam zamawiać!

    Przez: Ala12-07-2019
    Beata 07-03-2020

    Niestety zamówiłam towar i zapłaciłam za niego ponad trzy tygodnie temu. Od tamtej pory sprawdzam statu przesyłki i cały czas wisi, w systemie że jeszcze nie została wysłana. Więc dzisiaj postanowłam anulować zamówienie i napisałam do konsultanta na czacie. Oni niestety udają, że nie wiedzą o co chodzi. Podobno ktoś ma się ze mną skontaktować w ciągu 24 godzin. Przestaję już w to wierzyć, bo przeczytałam kilka opinii na kilku różnych stronach.

    Krynia10@ gmail.com07-05-2020

    Niestety towar zamawialam 15 kwietnia i choć od razy zaplacony to do dnia dzisiejszego nie ma ani pieniędzy ani paczki.Ciekawa jestem jak to się zakończy. Dla mnie to już jest pierwszy i OSTATNI raz jak odwiedziłam ten sklep Osobiście nie polecam

    Katarzyna21-06-2020

    Moja „przygoda” z Floryday rozpoczęła się w dniu 26.04.2020 r. złożeniem zamówienia i wykonaniem przelewu kwoty ok. 300,00 zł. Zamówienie zostało zrealizowane (otrzymałam) w dniu 19.05.2020 r. Od razu stwierdziłam niezgodność z opisem wyglądu oraz składu materiałów użytych do ich uszycia. Zamiast naturalnych (w opisie) otrzymałam marnej jakości syntetyki. W tym samym dniu złożyłam drogą elektroniczną reklamację oczekując zwrotu pieniędzy. Adres pod który miałam odesłać zamówiony towar otrzymałam dopiero 04.06.2020 r. Pieniądze wpłynęły na moje konto dnia 17.06.2020 r. (oczywiście pomniejszona o ok. 10%). Dodatkowo opłaciłam koszt wysłania bezużytecznej „odzieży” do Belgii (chociaż ponoć firma ma swoją siedzibę również w Polsce) to kolejne 20,00 zł. „Zaletą” Floryday jest wyjątkowo „szybka realizacja zamówienia” co można częściowo złożyć na karby covid-19. Nie mogę jednak zaakceptować niezgodności zamówienia z jego opisem oraz utrudniony, wymagający ogromnego samozaparcia kontakt z pracownikami Floryday. Odpowiedzi na niektóre moje zapytania nie otrzymałam do dnia dzisiejszego. Jeżeli ktoś czuje się znudzony brakiem rozrywki i ma do wydania jakieś pieniądze to zapraszam do zakupów we Flotyday (podobno o globalnym zasięgu).

    Katarzyna23-06-2020

    Oszustwo!!!!Towar tandeta gorsza niż z bazaru Nie da się zwrócić towaru. Na sstronie, gdzie jest formularz do zwrotu, przekierowują do rejestracji lub zalogowania, bez tego nie można napisać. Po zalogowaniu każą wpisać nr zamówienia, który ma być wybrany z listy, Piszą,że nie było zamówienia. Ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!

    ewa Łozińska-Małkiewicz12-11-2020

    Oszustwo, towar jest stuprocentowo niezgodny z opisem i ze zdjęciem. Obiecują się skontaktować i tego nie robią.

    Nina19-12-2020

    Pierwszy i ostatni raz zamowilam odziez w tej firmie. Potwierdzam, ze to oszukancza firma naciagajaca na tandetny towar niezgodny z opisem i prezentowanym wygladem. Bluzki w opisie mialy byc bawelniane a okazalo sie ze sa z poliestru. Rozm. S okaxal sie XL. Porazka na calej linii. Nie odsylam, bo z pewnoscia nie doczekam zwrotu pieniedzy. Na przesylke czekalam 40 dni po licznych interwencjach. Szczerze odradzam robienia zakupow u tego oszusta.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    9.5
    rating

    Bluzki

    Jestem zadowolona z zamówionych ubrań .Dostawa szybka .Jestem pozytywnie zaskoczona po tyłu negatywnych opiniach .Chętnie zrobię zakupy ponownie .Polecam

    Przez: Kasia21-05-2020
    Krystyna09-06-2020

    Zamawiałam piękną sukienkę ze zdjęcia a dostałam pogniecioną szmatę w innym kolorze

    Nina19-12-2020

    Ciekawe kto napisal te 2 powyzsze, pozytywne opinie o otrzymanym towarze...nie wierze ze komus moze podobac sie syntetyczna tandeta i to w wygorowanej cenie, przy bardzo wysokich kosztach przesylki. Proponuje zamawiac w polskich, sprawdzonych firmach lub sprawdzac opinie o firmach, w ktorych chcecie zrobic zamowienie.

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    8.5
    rating

    sukienki

    Bardzo fajne ciuchy i tani e, troszeczke zawyzona rozmiarówka . kupiłam za 780 zł i wszytko jest ok

    Przez: aga16-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Tak
    9
    rating

    Bluzka

    Chciałabym przestrzec osoby chcące kupić cokolwiek z tej strony. Są to oszuści. Walczę z nimi już ponad miesiąc o zwrot pieniędzy. Nie dość, że nie zwrócą całej ceny zakupu, to w każdym mailu co innego piszą.
    Na początku miałobyć kilka dnia od dostarczenia zwrotu, potem 7-15 dni roboczych, dziś raptem nie sprecyzowany czas dostawy. Otrzymałam jakieś śmieszne zdjęcie, na którym jest napisane, że status mojego zwrotu jest SUCESFULL, a pieniędzy nie widać. Co najlepsze napisali abym skontaktowała się ze swoim bankiem w sprawie zwrotu pieniędzy. Na logikę, co ma z tym wspólnego bank? Nic.
    Czytając opinię, takich osób jak ja, jest więcej.
    Odradzam zakupu. Jakość tragiczna. Do tego nerwy i strata pieniędzy.

    Przez: Martyna31-12-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Floryday

    Firma nie wywiązała się z zamówienia. Przy zakupie towar był w magazynie. Zamówienie opłacone. Po miesiącu informacja, że zamówienie jest niekompletne. Kpina. Proponują 10 % rabatu przy następnym zamówieniu. Niestety następnego zamówienia już nie będzie. Spodziewalam sie 10 % rabatu za opóznienie czyli zwrot na konto.

    Przez: LIDIA28-12-2020
    Kornelia07-01-2021

    to sa takie gowna .oszusci towar zaplacony a polowy nie przyszlo .okradli.towar zamawiasz w grudniu przychodzi na wiosne

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    sandały

    Zamówione sandały są kiepskiej jakości i o jeden rozmiar za duże, zwykła chińszczyzna. Przyszły z Hong Kongu, Nie da się tego nosić.

    Przez: Ela23-10-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    6
    rating

    FLORYDAY

    Firma oszust,wysłała towar nie zamawiany,sądząc po wielu komentarzach i opisach podobnych sytuacji firma prawdopodobnie Chińczycy czyszczą magazyny z towarów nie sprzedawanych.kpiną jest reakcją na zgłoszenia,reklamacje.Czas podać ta gównianą firmę na policje i do biura ochrony konsumenta.może także w Belgii.

    Przez: Agnieszka28-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    Brak zwrotów

    Szmaty, brak kontaktu do zwrotu.

    Przez: Katarzyna23-06-2020
    Katarzyna23-06-2020

    Oszustwo!!!!Towar tandeta gorsza niż z bazaru Nie da się zwrócić towaru. Na sstronie, gdzie jest formularz do zwrotu, przekierowują do rejestracji lub zalogowania, bez tego nie można napisać. Po zalogowaniu każą wpisać nr zamówienia, który ma być wybrany z listy, Piszą,że nie było zamówienia. Ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    spodnie

    Kupiłam spodnie. Niestety jakość ich jest beznadziejna. Tylko na zdjęciach na portalu sklepu wygladają ładnie. Do tego rozmiar sporo zawyżony. Od tygogdna wysyłam informację, ze chcę zwrócić twowar i prośbę o podanie adresu do wysyłki. Otrzymałam tylko automatyczną odpowiedź, ze pracownik sklepu skontaktuje się ze mną w ciągu 72 godzin. Minęło 168 godzin o żadnej innej informacji nie otrzymałam. Odradzam zakupy w tym sklepie.

    Przez: Barbara21-05-2020
    Urszula17-06-2020

    Czekam na zamowienie juz 5dni mam nadzieję że bedzie ok ponieważ już zaplacilam

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    C

    Masakra! Zamiast sandałów dostałam trampki, których wykonanie daje wiele do życzenia, po prostu zwykły szmelc. Odesłanie towaru graniczy z cudem. Zero kontaktu, pomimo wielu maili. Na peczce widniała nazwa firmy i nr telefonu, który niestety okazał się numerem do prywatnej osoby, która jak wiadomo nie ma nic wspólnego z Floryday.

    Przez: Natalia22-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    2
    rating

    jedno wielkie oszustwo

    Jakość towaru nie odpowiada nawet 10 % ceny którą zapłaciłam za płaszcz-trencz. To się nie nadaje do noszenia, po prostu szmata. Bez metki i uszyta na kolanie, materiał-wata. Nawet za darmo bym tego nie założyła.Po prostu przekręt w biały dzień dla naiwnych bez adresu zwrotnego.Nigdy więcej!!!

    Przez: Ewa19-01-2020
    Anna12-03-2020

    Towar jest fatalnej jakości, zupełnie niezgodny z tym co było na zdjęciu. Zwrot jest niemożliwy, bo nie wiadomo jaki to jest adres, gdzieś w Chinach.... nigdy więcej! Nie popełniajcie mojego błędu! Zdecydowanie odradzam!!!!

    Dorota07-05-2020

    Hong Kong _ZC Holding (HK) Limited : FLAR / RM 11,09 / F, 1 HUNG TO ROAD, KWUN TONG KL HK (Należy pamiętać, że NIE jest to adres zwrotny.)

    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Kupiłbym tu ponownie
    Nie
    4.5
    rating

    Napisz wlasną opinię o Floryday

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Floryday jest firmą godną zaufania?

    Obecnie mamy 12 opinii klientów o Floryday. Firma otrzymała średnią ocenę w wysokości 5/10, a 33% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej marki.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Floryday?

    Floryday działa głównie w kategorii Sklepy internetowe, a dokładniej w Moda.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Spodobały ci się recenzje? Jeżeli tak, to złóż zamówienie bez wahania na Floryday . Jeżeli nie, możesz znaleźć wiele innych brands na naszej stronie.