NiezależnaOpinia

    Opinie Szopi

    Nie chcesz zużywać czas na zakupy również nosić ciężkie torby? Skorzystaj z Szopi.pl! Szopi to serwis zakupowy, gdzie możesz zlecić zakupy, a Szoper dostarczy Ci je w ekspresowym czasie! Szopi dostarcza m.in. z Tesco, Carrefour, Biedronki i Lidla. Szoper wybiera dla Ciebie produkty najlepszej jakoÅ›ci, a jeÅ›li nie znajdzie produktu w sklepie, skontaktuje siÄ™ z TobÄ…, żeby ustalić zamiennik. Zakupy Szopi dostarczy na wybranÄ… przez Ciebie porÄ™, a nawet dzieÅ„.

    Szopi – zakupy z dostawÄ… do domu

    Szopi jest firmÄ… wdrażajÄ…cÄ… na polskim rynku innowacyjny serwis dajÄ…cy klientom możliwość zlecania dostawy zakupów spożywczych z różnych sklepów przez internet. Szopi jest projektem dofinansowanym z funduszy UE w ramach programu operacyjnego Inteligentny Rozwój. Celem projektu jest opracowanie i zaimplementowanie inteligentnego systemu przydziaÅ‚u zadaÅ„, opartego na modelu uczenia maszynowego. Rezultatem projektu jest innowacyjny system, który pozwala na optymalizacjÄ™ planowania zleceÅ„, skrócenie czasów przejazdu i wybór bardziej efektywnej sekwencji czynnoÅ›ci. Projekt dzisiaj dziaÅ‚a na razie w Warszawie, w Krakowie, we WrocÅ‚awiu.

    Kup teraz, zapÅ‚ać później

    Zrobić zakupy z Szopi jest bardzo Å‚atwo. Wybierz na stronie internetowej sklep z Twojej okolicy. ZÅ‚óż zamówienie. Za usÅ‚ugÄ™ można zapÅ‚acić online lub przy odbiorze zakupów. Szopi oferuje nowy sposób pÅ‚atnoÅ›ci, który pozwoli Ci sprawdzić produkt, zanim za niego zapÅ‚acisz – tak jak to robisz przy tradycyjnych zakupach. Kup, sprawdź, czy wszystko jest w porzÄ…dku, i zapÅ‚ać w ciÄ…gu 21 dni za darmo. UsÅ‚uga jest dostÄ™pna bez rejestracji i dla klientów wszystkich banków. SzczegóÅ‚y caÅ‚ego procesu sÄ… opisane na stronie internetowej Szopi. Serwis Szopi jest niezależny od sklepów, z których dostarcza i nie dziaÅ‚a w ich imieniu. Szopi dokÅ‚ada staraÅ„, aby zrealizować w 100% Twoje zamówienie, ale dokonuje zakupów w sklepach w Twojej okolicy i mogÄ… zdarzyć siÄ™ braki produktów. W takim przypadku serwis kontaktuje siÄ™ z TobÄ…, aby ustalić możliwe zamienniki. Szopi stosuje dla części produktów ceny takie jak w sklepie. SÄ… to m.in. towary promocyjne ogÅ‚aszane w gazetkach i newsletterach. Dla niektórych towarów Szopi stosuje ceny zawierajÄ…ce dodatkowÄ… prowizjÄ™ koniecznÄ… dla zapewnienia pokrycia kosztów dostawy – w szczególnoÅ›ci dla towarów trudnych w transporcie. Ceny podane na stronie Szopi sÄ… cenami ostatecznymi. Rozliczenie kosztu otrzymanych towarów i opÅ‚aty za dostawÄ™ otrzymasz mailowo po odbiorze zamówienia. Zakupy Szopi realizuje nawet w 1 godzinÄ™ od zÅ‚ożenia zamówienia. Można też zamówić zakupy na dowolnÄ… bramkÄ™ godzinowÄ… w godzinach pracy sklepów stacjonarnych. Zakupy sÄ… realizowane w dniach i godzinach dziaÅ‚ania sklepów stacjonarnych. Można to sprawdzić na stronie z dostÄ™pnymi dla danego adresu sklepami.

    Uwagi i reklamacje do Szopi

    Jeżeli w trakcie dostawy zauważysz, że jeden z produktów nie speÅ‚nia Twoich oczekiwaÅ„, powiedz o tym Twojemu Szoperowi. Wadliwy towar zostanie wycofany z zamówienia, a kwota zamówienia zmniejszona o tÄ… pozycjÄ…. Możesz również zgÅ‚osić problem do Szopi po odjeździe Szopera. Wszelkie uwagi dotyczÄ…ce asortymentu sklepu lub dziaÅ‚ania serwisu można kierować na adres elektroniczny Szopi, lub za poÅ›rednictwem czatu dostÄ™pnego na stronie internetowej. Reklamacje możesz zgÅ‚osić mailem na adres elektroniczny Szopi. W przypadkach, gdy oczekujesz pilnej odpowiedzi, skontaktuj siÄ™ z Szopi za poÅ›rednictwem Czatu "Porozmawiaj z nami".

    Podziel siÄ™ opiniÄ…!

    Co sądzisz o ofertach serwisu Szopi? Spotkał Cię raczej zachwyt czy rozczarowanie? Zostaw coś od siebie.

    Szopi
    Opinie, skargi a doświadczenie klijentow (20)

    3.8
    50% Będę kupować tutaj nadal!
    Zamówienie
    rating
    4
    Serwis
    rating
    3.6
    Cennik
    rating
    4.4
    Dostava
    rating
    3.6

    Wszystkie opinie

    Czytaj o doswiadczeniach klientów, niezależnie opinie oraz skargi! Dowiedż się o najlepszych (online) sklepach. Wspólnie zdecydujemy, które sklepy są godne naszey uwagi a które nie!

    Płatność

    Zostałam oszukana podczas opłacania zamówienia. Strona wyświetliła 110 zł do zapłaty z dostawą, a po utworzeniu się przelewu wyświetliła się kwota 125 zł. Nie był to szybki przelew. Jeśli obsługa sklepu tego nie wyjaśni i nie otrzymam zwrotu nadpłaty, sprawa trafi do rzecznika praw konsumenta.

    Przez: Marta 14-06-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    3.5
    rating

    Polecam!

    Za każdym razem kontakt z szoperem super, dostawa także. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Jeśli chodzi o Warszawę to polecam!

    Przez: Agnieszka 11-05-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    10
    rating

    Tragedia

    Negatywny. Produkty zniszczone

    Przez: Mateusz 18-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Zadowolona

    Kraków - Kurdwanów. . Pan Przemek wykonał świetne zakupy. Ładne warzywa i owoce. Produkty nabiałowe z tygodniowym, dwutygodniowym terminem ważności, więc nic się nie zmarnuje. Mięso z 6 dniowym terminem ważności. Na prawdę rewelacja, więcej takich kurierów!! Zamienniki ustalone telefonicznie. Rozliczenie mailem 10min przed dostawą. Zwrot za braki towarów natychmiastowy. Wiadomo, że jest drożej niż jakbyśmy sami robili zakupy, ale szopi musi też zarobić. Super!

    Przez: Katarzyna 08-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    9.5
    rating

    Pozytywnie

    Czytając powyższe opinie przyznam szczerze że byłem pełen obaw przy swoim pierwszym zamówieniu ( opinie przeczytałem już po złożeniu zamówienia). Mimo wszystko wszystko poza godzina dostawy przebiegło ok. Generalnie wszystko ok. Nie było kilku produktów z zamówienia więc cena okazała się być niższa od pierwotnej.
    Minus to kilka godzin spóźnienia ale Pani na czacie przeprosiła i wyjaśniła że to z powodu obowiązujących obostrzen

    Przez: HANS KLOPS 04-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    6.5
    rating

    Unikać jak ognia

    dostarczają popsute produkty po przecenie, a płacisz normalna cenę żart nie serwis unikać jak ognie !!!!!!!!!!!!!

    OSZUŚCI !!!!!!!!!!!

    Przez: Paweł 01-04-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Firma nie istnieje

    Kasa w błoto, zakupy dla kogoś, czat nie dział, tel nie ma. Zamowieni nie przyszło. Omijać ten sklep!!! Oszustwo!!!!

    Przez: Pawel 26-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    NIE Polecam

    Nie dajcie się odszukać!!!

    Przez: Tomasz 24-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    Negatywna

    Proszę nie zamawiać z tej firmy. Nie wywiązują się z umowy. Przetrzymują długo pieniądze na swoim koncie. Nie poleciłbym nikomu tej firmy.

    Przez: Seb 18-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Słabo

    Wszystko nowe co nie znaczy lepsze. Nowi kurierzy spozniajacy się o zakupami słabo dobrane zamienniki brak płatności przy odbiorze gorsza strona dziwne tłumaczenia co do zwrotu nadpłaty. Niestety tak muszę podsumować ostatnie doświadczenia :(

    Przez: Agata 03-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2
    rating

    Najgorsze zakupy

    Faktycznie doliczają oprócz kosztów dostawy i droższych produktów jeszcze 15%.
    To zdecydowanie przesada a owoce są dostarczane obite lub zgniłe. Wolę sama wybrać! Nie ma zakupów w godzinę tylko pod wieczór lub na drugi dzień!

    Przez: Alinka 02-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    Nigdy więcej nie kupię w Szopi

    Nie ma już możliwości płatności kartą lub gotówką przy odbiorze. Oprócz cen droższych niż w sklepie około złotówkę drożej od produktu płacimy dodatkowo 10 złotych za dostawę i jeszcze 15 % dodatkowo. Zrobiłam zamówienie na 134 złote plus 10 złotych za dostawę. Nagle pokazało mi się że koszt zamówienia to jeszcze ponad 160' złotych bo doliczają sobie jeszcze procenty. Szopi się zmieniło na gorsze. Produkty są droższe dostawa w godzinę to mit i w dodatku liczą sobie za dostawę więcej niż kurier. Zdecydowanie odradzam!

    Przez: Minnie 02-03-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    2.5
    rating

    NIKOMU NIE POLECAM!

    Jestem bardzo niezadowolona!!!! Dostawca spóżnił się na 30 minut. Banany są potrącone. Winogrona zamawiałan 0,5 kg., a otrzymałm 250g. maksymalnie. Waga cebuli takoż nie odpowiadała mojemu zamówieniu. Jabłka są małe, zepsute i wyglądaja niby lezali w sklepie rok i ich dostarczyl do mnie, i takoż nie 0,5 kg jak bylo zamowiono.
    Nikomu nie polecam i sama więcej nie zamówie!

    Przez: Julia 26-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2.5
    rating

    Ostatni raz

    W przeszłości wiele razy zamawiałem w szopi. Niestety po ostatnim więcej nie zamówię. Nie mogę zapłacić już kartą tylko z góry z doborem zamiennych produktów też są problemy a rozliczenie się nie zgadza.
    Nie polecę więcej tej firmy.

    Przez: Michał 19-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    2
    rating

    Jestem.zawiedziona

    Maz robil zamowienie tydzien temu. Do dzis firma nie zwrocila pieniedzy za produkty ktorych nie bylo. Niepowaznie i nieprofesjonalnie. Wiecej nie skorzystamy

    Przez: Justyna 04-02-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    6
    rating

    PORAŻKA

    Jestem klientką Szopi.pl od dłuższego czasu i dotychczas nie zgłaszałam większych zastrzeżeń, co do działania tego serwisu, choć zdarzały się czasem pomyłki i opóźnienia. Ogólnie rzecz biorąc jednak, nie narzekałam zbytnio na jakość obsługi. Ale po ostatnio wprowadzonych zmianach, przy największej nawet dozie dobrej woli, trudno zachować pozytywną opinię. Zmieniło się wiele, niestety na gorsze.
    Po pierwsze: - próżno już oczekiwać dostaw w dniu, w którym złożono zamówienie (a taka możliwość była niewątpliwym atutem Szopi.pl, wyróżniającym ten serwis spośród konkurencji), wielogodzinne opóźnienia stały się normą, a niekompetencja szoperów coraz bardziej rzuca się w oczy.
    Po drugie: odebrano możliwość wnoszenia opłat przy odbiorze zakupów i korzystania z płatności Twisto,
    Po trzecie: oferta sklepów, prezentowana na stronie internetowej i w aplikacji mobilnej serwisu jest teraz znacznie uboższa, niż kiedyś, a wyszukiwarka
    towarów na stronie www. właściwie nie działa.
    Krócej mówiąc: " jestem klientką" z przykrością zamieniam na "byłam" i nie polecam usług Szopi. Jedna wielka klapa!

    Przez: Katarzyna 22-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    4.5
    rating

    okradli mnie

    właśnie mnie okradli - sczyścili konto do cna, zabrali znacznie więcej niż opiewał rachunek i udają, że wszystko jest ok - nowy właściciel, nowy system - a wszystko włoskie i się wali - uważajcie żeby i was nie kradli !!! SKANDAL!!!

    Przez: Piotr 17-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Tak
    3.5
    rating

    Masakra

    Zawieszający się terminal, czarne pieczarki, zgniłe jabłka , i dwa kg cebuli zamiast 2kg kapusty czerwonej!
    Pani dzwoniła, ze nie ma konkretnych pomidorów, czy ma kupić inne? Tak , poproszę .Nie przyjechały żadne

    Przez: Magda 11-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    6.5
    rating

    Pierwszy i ostani raz

    Zachęcona zasłyszanymi opiniami postanowiłam skorzystać z zakupów z szopi.pl. Strona działa poprawnie i bez zarzutów, zamówienie sprawnie przyjęte do realizacji. Niestety na tym należałoby zakończyć. Część produktów mimo dostępności na stronie nie została zakupiona. Wprawdzie Pan zadzwonił do mnie stojąc już przy kasie i powiadomił co zamienił a czego nie ma, ale niestety przy dostawie okazało się, że jest tego więcej i mój mąż i tak musiał jechać na zakupy. Dodatkowo niestety jakość przywiezionych warzyw i owoców pozostawiała wiele do życzenia, nie mówiąc już o tym, że dostarczono mi 3 popsute awokado. Inaczej wyobrażałam sobie te zakupy i niestety z przykrością wystawiam tę ocenę, więcej tam nie zamówię.

    Przez: Barbara 05-01-2020
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3
    rating

    Niestety, to był ostatni raz :(

    Byłam częstym klientem szopi.pl. Napisałam byłam, ponieważ to co stało się dzisiaj jest nieakceptowalne i nie zamierzam już korzystać z uslug tej firmy. Do tej pory zawsze były jakieś drobne problemy, braki w zamówieniu, opóźnienia, złe zamienniki. Zrobiłam zakupy o godzinie 11 z dostawą 15-17. Otrzymałam powidomienie, że realizacja w tym terminie nie będzie możliwa i zostanie przedłużona do max. 21. O 20:37 zadzwonił pracownik, z informacją o brakach w zamównieniu. Na 35 produktów nie było 28! Jest mi przykro to pisać, ale Pan, który robił moje zakupy nie umiał mi podać zamienników (nie mam żadnych uprzedzeń do obcokrajowców), gdyż nie mógł się zbytnio wysłowić po polsku. Dzień przed Sylwestrem zostałam na lodzie!

    Przez: Joanna Koliszewska 30-12-2019
    Zamówienie
    rating
    Serwis
    rating
    Cennik
    rating
    Dostawa
    rating
    Będę kupować tutaj nadal
    Nie
    3.5
    rating

    Napisz wlasną opinię o Szopi

    Twoja opinia

    FAQ

    Czy Szopi jest firmą godną zaufania?

    Obecnie jest 1 opinia klienta o Szopi. Średnio firma otrzymała ocenę w wysokości 3.8/10, a 50% recenzentów wskazało, że ponownie kupiliby produkt tej markę.

    Jakie usługi lub produkty oferuje Szopi?

    Szopi działa głównie w kategorii Jedzenie i picie, a dokładniej w Zamówienie online.

    Przeczytałem wszystkie recenzje. Co teraz?

    Você teve uma impressão positiva das avaliações? Nesse caso, você pode fazer seu pedido no site da Szopi com confiança. Caso contrário, você pode encontrar muitas outras marcas para ler no nosso site!